"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 273
  • 444
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Извинявайте! Вчера гледах за пръв път,откакто пуснаха новия сезон. Имам спомен ,че Иди се самоуби  newsm78.Може ли някакво инфо
Изтегли си 4-ти сезон от Замунда(има го в началото на темата)и ще разбереш какво стана с нея.Да не ти развалям удоволствието ако ти го разкажа Peace

# 271
  • на пистата
не мога да намеря субове за 4 сезон Sad

# 272
  • София
nameika, влез в един от тези два сайта:  http://DMCA-removal-from-Google или http://subs.unacs.bg. В поленцето за търсене напиши Desperate Housewives. Ще изскочат доста резултати, но ще се ориентираш по цифричките. Например Desperate Housewives 04х01 означава сезон 4, епизод 1  Wink. Сваляш, разархивираш и .... приятно гледане Peace

# 273
  • на пистата
ми така пробвах ама не излиза нищо
редакция-сега излезе,благодаря

# 274
Уистерия Лейн.

На мен хич не ми хареса последната серия. Доста излишна плява показаха, можеше и без нея. Този сезон и за мен е по-слаб от предишните. Претупват бързо интригите, не може да им се наслади човек.
И мен не ми хареса серията, за сезона да не говорим. Би трябвало обаче Илай да е свързан по някакъв начин с интригата с Дейв.

# 275
Интригата дейв съвсем отиде в девета глуха. Никакво развитие.Как този убит доктор така и не го потърсиха.
Иначе серията беше so-so.
Но пък аз и направих рекордно теглене от замунда - 26 часа и 15 мин.

# 276
Ааааа момичета чухте ли по бтв рекламата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Който прилича на някоя от съпругите да отиде не знам ти кога си в НДК и с помощта на ОГЛЕДАЛА (предаването) ще го направят съвсем като някоя от съпругите. В сайта на бтв имало повече инфо Mr. Green Mr. Green много якоо Party Party

# 277
  • София
Супер, отивам да ме правят Габриел  Joy Joy Joy. Ако може отпреди да стане домакиня, заедно с дрехите и обувките  Wink

# 278
  • на пистата
моля ви кажете какво се еслучило в къщата на катрин,че не помня или не съм гледала точно това в предишните епизоди

# 279
Никакво развитие.Как този убит доктор така и не го потърсиха.

И аз точно това се питам. Тоя доктор все едно не е съществувал направо.

# 280
Аз още не мога да се закача да го сваля  #Cussing out, а нямам търпение...

# 281
На мен този сезон не ми харесва. Не виждам никаква интрига. Скука ми е вече и драмата с Дейв.
Някой беше писал за сем. Скаво - ми вярно тъпо завърши драмата с Портър.

# 282
Доста муден ми е и на мен този сезон,особено последната серия. А ми е толкова любим...Добре, че Габи внася малко смях и то през няколко серии.  Tired

# 283
  • Пловдив
моля ви кажете какво се еслучило в къщата на катрин,че не помня или не съм гледала точно това в предишните епизоди
В началото на темата има линк към целия 4-ти сезон,свали си последните 2-3 серии и ще разбереш.Не е същото като ти го разкажат,защото серията беше доста динамична и заплетена.Между другото,  интригата с Катрин беше много добре измислена.До последно не можах да разгадая какво ще се случи,все си мислех,че са й направили нещо на мозъка на Дилън Embarassed

# 284
  • на пистата
В началото на темата има линк към целия 4-ти сезон,свали си последните 2-3 серии и ще разбереш.Не е същото като ти го разкажат,защото серията беше доста динамична и заплетена.Между другото,  интригата с Катрин беше много добре измислена.До последно не можах да разгадая какво ще се случи,все си мислех,че са й направили нещо на мозъка на Дилън Embarassed
аха,аз сега точно него гледам,но мислех,че е било в 1 или 2 сезон затова питах.сега сядам да гледам 8 епизод от 4 сезон и скоро ще разбера значи.

Общи условия

Активация на акаунт