"Март дойде ли веднъж- ще видим кой е мацка, кой е с мъж"

• 18 995
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Elwing над самата снимка има "опции" там са дадени размерите и цветовете  Wink
Blush може, ама кой да гледа  ooooh! Embarassed
 Tony_st , не съм счетоводител, но мисля че ще получаваш и от двата договора. Така поне ни обясниха на нас, когато се чудехме как да направим - дали да слюча два договора или да напусна старата раб. и да се осиг. на едно място, но решихме второто.

# 91
Добър ден

ЧЕСТИТО НА СТУДЕНТИТЕ В КОМПАНИЯТА.
Бодливка, ама и моя мъж влачи два изпита вече ен-та година. Те сякаш от калъп са вадени нашите беее  hahaha
Аз да почерпя на патерица, че вчера с половинчо годинясахме откакто си казахме ДА.  Mr. Green

Мънки, не така, мила. Naughty Mr. Green Мойто мъж вече е начертал възпитателния и образователния път на нашите пикли.  Crazy Частно училище и детска градина, спорт- карате, тенис и незнам си какво, курс по западни езици плюс руски и китайски (щото китайците щели да превземат света  Whistling), сега обмисля балета  hahaha Добре, че аз съм по-джаста-праста, та си се оглеждам първо в кварталните градини и ясли.. И образованието ще върви в посока право, икономика, компютърни технологии, а по изключение и медицина  #Crazy bowuu Горките ни бебоци  baby_neutral Heart Eyes Идеята му е, че децата трябва да са ангажирани, за да не мислят за глупости  Whistling

За изписването си мисля, че няма нужда от специален комплект. И без това е едно притичване от входа до колата. Снимка на тази врата, на онази врата, с бабата, с дядото, цветенца, пънеш се да изглеждаш фотогенична, а си бледа като братовчедката на Каспър, обикновено половинчо е забравил нещо от твоя комплект за изписване (мен ме изписаха бед долни гащи Mr. Green)  и толкоз.
После тоз комплект я се облече още веднъж, я не. Толкова бързо ги надрастват.  Heart Eyes

Честито на новите булки и щастлив семеен живот им пожелавам.   bouquet

# 92
  • София
Момичета, спрете с тая храна, от сутринта вече съм преяла, а имам много работа:)))) То са едни софри, едно чудо!!!!
Честито на младоженците:)

# 93
  • Варна
Честит празник на всички студенти и леко с купоните ако ще ходите на такива.   Hug
Пак докато ви изчета и стана обяд   #Crazy 
Аз също нямам против тези които са се осигурявали 1 година да вземат повече парички,заслужили са си го. Но пак неразбрах тези които така или иначе имат само 6 месеца на реална заплата какво майчинство ще вземат?   newsm78  Чух нещо че щели да ги третират като не осигурени което вече не е честно според мен.  Ако някой знае нека сподели.   Hug 

# 94
glafira за какво говорим само - откак съм дошла на работа - зобя някакви солети...а и вече се замислям за по-сериозно хапване  Embarassed Качила съм 100 кила вече  Embarassed а още 3 месеца???

Честит празник на всички студенти!
Аз вече го позабравих този период - миналата година пролетта се дипломирах и вече 2-ра година не празнуваме официално bowuu

# 95
Здравейте!
Благодаря Ви за топлото посрещане.  Hug  bouquet
Вече съм почти сигурна, че ще купя количката.
Моля Ви кажете ми хубави магазини, от които мога да купувам дрешки - до сега нищо не съм харесала.

# 96
  • Пловдив
Здравейте мамчета Hug
Преди Коледа съм се захванала с какво ли не и нямам много време да ви чета...Колкото повече наближава термина, толкова повече стават задачките  Rolling Eyes Като добавим, че и на малката гледам да обръщам повече внимание, вече съвсем не ми остава време. А тя милата е много чувствителна напоследък, даже по едно време каза "Мен никой не ме обича  Shocked", а после допълни "Мама и тати не ме обичат"  Cry
За майчинството излязоха криви сметките на много майки, но аз не се кахъря много, защото каквото можах направих. Вдигнала съм си дохода от август за моя сметка естествено, то и от забременяването да го бях направила, пак нямаше да е кой знае каква разликата в парите.  Thinking
Tony_st, аз съм на 2 договора, в 2 фирми, по 4 часа, взимат се под внимание всичките ти договори. Само че от 1 януари ще ме изместят само в едната фирма на 8 часа, за да не дърпам майчинство, болнични и т.н. от 2 места, че всичко се пише по 2 пъти и документацията става двойна.  Confused
Пазаруването за бебчето съм го оставила за януари. И без това сега е лудница във всички магазини, хората уж нямат пари, пък магазините пълни  Crazy

# 97
Честит осми декември на всички настоящи и бивши студенти.

За лекцията на сп.9Месеца ме пишете и мен.

Момичета вчера бях на лекар и питах моя доктор колко ще ми струва раждането в Шейново,той ми отговори, че имало промяно от преди три години и сега май било около 900лв(при избор на екип).Дали някоя от вас има по актуална информация??????????
хубав ден

# 98
Аз обаче имам въпрос към счетоводителите с моят казус: осигурявам се на 2 трудови договора - единият е основен и втори допълнителен, като и по двата договора ми текат здравни, пенционни и всякакви други осигуровки и данъци. Отделно от това работя и на граждански договори, като за всеки допълнителен доход си плащам данъците в началото на следваща година с Данъчна декларация както си му е реда. Та въпросът ми е: Дали за тези 12 мес. ще получавам 90% от двата трудови договора, или само от едният?
Естествено че ще получаваш 90 % от това което си получавала и по двата договора, но трябва да знаеш че всички необходими документи се издават в 2 екземпляра, 2 болнични листа, по 2 бр. декларации и т.н.За гражданския договор не мога да ти дам информация, най-добре е да попиташ в НОИ как да процедираш но има вариант да включиш и него в изчисляване на обезщетението

# 99
Честит 8ми декември и от мен на всички студенти Simple Smile
babyface, много щастие ви желая   bouquet Страшно ми допадат такива нетрадиционни сватби.
Този месец няма да вземам нищо за бебка, че ще трябва да се пазаруват коледни подаръци. Да ви питам вие вече решили ли сте какви ще са? По-точно се интересувам за родителите и братя/сестри. В голяма чуденка съм, а и не разполагам с много финанси тази година.

# 100
  • София
Да, poli+, така е вече - има си залепен ценоразпис  Tired Като си помисля, че едва ли само с тях ще мина... Rolling Eyes
tedsan , честита ви годишнина!  Hug   bouquet  Много любов и деца!  Grinning Wink

# 101
Добър ден и от мен.
Честит осми декември на настоящите и бивши студенти. И аз отдавна минах този период, но все пак вечерта го отбелязваме лекичко.
Катерина78 - и в нас снощи имаше подобен разговор с каката - вечерта сме си легнали и тя искаше да ме гушне и прегърне, а аз сега съм леко хремава и и отказах... а тя с детското си мозъче изръси, ти ще забравиш да ме обичаш.... започнах да и обеснявам, че мама не може да забрави това, а тя - ами като се роди братчето, ти все него ще гледаш и мен ще ме забравиш.... Щях да падна от нейната логика.
За дрехите на бебето и аз нямам още нищо купено. Мисля януари месец да е. Сега ми предстоят покупки за каката - Дядо Коледа в градината, в нас, в едната баба, в другата баба.... Освен това съм решила и за мен да има Дядо Коледа...

# 102
Честит празник на всички настоящи и бъдещи студенти  Hug
Аз за бебето не съм купила съвсем нищо  Rolling Eyes . Струва ми се, че има още прекалено много време, макар че вече ми става интересно да се ровя в сайтовете за бебешки стоки  Crazy .
Да ви се похваля - имам си нова готварска печка с много функции и страшно й се радвам  Party . Ще опитам да ви я покажа.

# 103
Благодаря ви за отговорите за осигуровките - надявам се в нашето счетоводство да се справят с двата договора и всичко останало. Май ще трябва още тези дни да се допитам как ще се случват нещата при мен и да ги подготвям от по-рано.

О, честита годишнина на tedsan и още поне 100-тина години да черпи...  bouquet

За утре - току що си осигурих присъствието на лекцията - официално ме пуснаха. newsm44

И накрая, честит 8-ми декмври на всички студенти... шега, майтап преди сумати години бахме студенти, ама още си го обичам този празник и си го празнуваме. Е, не чак като преди, ама все се намира повод да се почерпи човек...Simple Smile

Още не съм украсила елхата - срам и позор. Приемам соченето с пръст. Иска ми се тази година да си купим елхичка в саксийка, която после да си засадим на двора в Банкя и да си расте заедно с беболинка... ама още не съм виждала да се продават. Ако някоя от вас е виждала - да сподели, моля. Миналите години съм виждала в Бриколаж - вчера бяхме там по друг повод, но не видях живи елхички...дано скоро има. Wink

Честита нова придобивка на Incognito! А май и на Danielka трябваше да се честити!  bouquet

# 104
  • София
Здравейте девойки,
Да се запиша и аз в новата стара тема, докато не е свършила като предната:)

Честит празник на всички празнуващи, много да се веселите довечера.

А сега да се оплача малко Sad
От снощи ми изтръпват периодични и ръцете и краката, едни иглички навсякъде. Много неприятна история. Обадих се на док днес - нормално било и май няма какво да се направи. Ако стане много нетърпимо - ще ме прати на невролог.
И другата лоша новина - паднал ми е хемоглобина. Не много - 109, но все пак ще почвам да пия желязо, а хич не ми се искаше...
Оплаках ви се:)

Относно покупките - аз също съм от отбора на некупилите нищо още. Нещо не ми е дошла музата и все още са ми далечни тези неща. Сега съм на вълна обзавеждане на новия апартамент:)

Хайде че стана дълго, ако се сетя още нещо пак ще ви досаждам.

Спорна седмица на всички.

Общи условия

Активация на акаунт