Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 20-та тема

• 50 925
  • 367
  •   1
Отговори
# 165
Милена, Селма, благодаря ви. Купила съм и цветни, и мисля и с глазура да направя, но май е раничко още да се украсяват?

Диди, благодаря за информацията. Мислех да ти пиша лс, ама то тука всичко се разбра.  Grinning
Моите линцерови са по тази рецепта
400г. брашно
50г смлени лешници
100г захар
1 пак. ванилия
1 щипка сол
200г масло
3 жълтъка

но се оказа, че нямам лешници, и ги замених с кашу - сурово. Много приятен вкус и аромат придобиха.

Меденките са всъщност шведски коледни джинджър бисквити - по тази рецепта
За 150бр.            
255гр. Захар            
150г. Течен мед         
200г. Масло            
150мл течна сметана      
1 с.л. млян джинджифил
1 с.л. смлян кардамон
1 с.л. смлян карамфил
1 с.л. сода бикарбонат
700 г брашно

Стават прекрасни по мое мнение - и могат да се ядат веднага, за разлика от другата ми рецепта за меденки, които трябва да преседят поне две седмици  Mr. Green      
Содените питчици не са постни, имат вътре освен зехтина, 2 яйца и сирене, отгоре бучица масълце и кашкавал настърган  Mr. Green
за щолена ще те питам допълнително, нали не е късно още да се прави?

Асялейн, какви фотографски въпроси те интересуват, ще помогна с удоволствие, стига да мога!
А шпекулациуса какво представлява? Като вкус?

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 15:09 от Lois

# 166
* *•● Диди ●•* *, направо не съм в час изобщо #Crazy. То това нишесте се слагало в тези кравайчета, пък аз мислех, че в райските сладки. Мале, две рецепти имам записани и вече се омотах Sick. Тия девойки в другата тема незнам как разграничават тези купища с рецепти там. Благодаря за тази рецепта, ще коригирам моята, понеже съм си записала на Наталина точно.

# 167
Момечета страхотни ястия, браво!  bouquet
Луис, Диди, просто зашеметяващо! ooooh!
Миленка, "Пълнени доматчета", заповядай! Hug
Ето от мен една
Сочна домашна тортичка Wink

bowuu

# 168
Луис , ако се реша на меденките , то ще е по твоите джинджър бисквити.  Peace Аз за пръв път правя щолен и имаше различни мнения кога е най-вкусен , но общо взето се побириха между 2 и 4 седмици преди Коледа , така че съвсем навреме си решила.
Содените питчици не ме устройват за Бъдни вечер , но по друг случай ще ги пробвам.На 24 правя една напълно постна подметка !  ooooh!

polin_a , не се бъркай така !  Mr. Green Къде си се отнесла , а ?  Laughing Купищата рецепти са прилежно подредени от моя милост на първа страница , не моЙ сЪ объркаш !
 Mr. Green

esy , да ти изям тортата !  Mr. Green Смятай , че вече съм я нахапала , щото я видях в твоя сайт преди това !   Twisted Evil

# 169

esy , да ти изям тортата !  Mr. Green Смятай , че вече съм я нахапала , щото я видях в твоя сайт преди това !   Twisted Evil

Hug Heart Eyes Hug

# 170
  • София /Абсурдистан
От мен един постен гювеч!

Може ли да дадеш рецептата на гювеча?

# 171
От мен един постен гювеч!

Може ли да дадеш рецептата на гювеча?

Вече са го дали, просто трябва и малко четене, не само гледане в снимките Wink Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354459.msg9475541#msg9475541

# 172

Вече са го дали, просто трябва и малко четене, не само гледане в снимките Wink Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354459.msg9475541#msg9475541

А сочната тортичка? newsm78 Embarassed И тя ли иска четене? smile3529
  Не мога да се нагледам на нея!  love001  love001  love001

# 173
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Много готвите,много снимате ,момичета,супер сте.Аз само чета,че нещо ме мързи да снимам и качвам.

esy -искам и аз от тази апетитна торта,може ли рецептата? Heart Eyes

# 174
Много готвите,много снимате ,момичета,супер сте.Аз само чета,че нещо ме мързи да снимам и качвам.

esy -искам и аз от тази апетитна торта,може ли рецептата? Heart Eyes
     Така,попрочетох малко....
     Май трябва да я търсим в сайта й! smile3530

# 175
от снощи:суджук
имаше и пържени картофки  но не снимах Hug

# 176
  • На небето
Диди ще може ли рецептата за райските сладки. Всичко което си направила изглежда божествено вкусно!

# 177
Има ги прошнуровани, прономеровани, перфектно, изрядно, красиво, повече от прекрасно подредени в Коледната закована тема - сладки изкушения, на първа страница.

# 178
  • Стара Загора
Привет момичета, рядко се хващам да снимам, но днес го направих:
От мен една любима торта с орехи и галета
 и бутерки с кренвирш и кашкавал

Намалях, намалях снимките и пак нещо не успях да ги кача както трябва Confused

# 179
Момичета, заповядайте "Домашна тората" Нищо особено, но за любители на кремести торти като моят мъж става........ Simple Smile
Съжалявам, но някои неща пиша по нощите или когато намеря малко време така, че ако не ви затруднява може и там да хвърляте по едно око, ако нещо искате да видите незабавно  bouquet

Селма, радвам се, че си попрочела...... PeaceИма доста какво да се прочете тук, так си е...... Hug

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 11:21 от esy

Общи условия

Активация на акаунт