Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях -62 тема

• 50 031
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета,имам нужда от спешна помощ!Правя торта и фондана ми се втвърди много,а ми останаха само розичките.Моля ви кажете ми как да го "поотпусна малко''? #Crazy

Както Тандури е писала за секунди в микровълновата, но после си го дръж покрито.

Тандури, честито   bouquet И да почерпиш  Mr. Green

# 76
Tandoori ,поздравления!  bouquet
А може ли фондана да се замразява?Направих прекалено много и сега имам доста излишен!Да го сложа ли в камерата или да го засиля към кофата? newsm78
благодаря ви   за отговора  bouquet

# 77
  • Пловдив
Tandoori ,поздравления!  bouquet
А може ли фондана да се замразява?Направих прекалено много и сега имам доста излишен!Да го сложа ли в камерата или да го засиля към кофата? newsm78
благодаря ви   за отговора  bouquet

Плътно увит в домакинско фолио или найлон и в хладилника. Ще ти издържи доста Simple Smile

# 78
Благодаря ти Пепи!  bouquetБях го засилила към камерата,но щом казваш че и хладилника върши работа ще го прибера там  Grinning

# 79
Здравейте! Момичета моля ви кажете ми къде се продават бонбоните ММ, търсих ги във фантастико намяше ги!!!

# 80
  • София
Здравейте! Момичета моля ви кажете ми къде се продават бонбоните ММ, търсих ги във фантастико намяше ги!!!
, аз ги купувам от Пикадили, но и по бензиностанциите Шел.

Страхотни торти видях, но пак пребягах много бързо по страниците. Heart Eyes

# 81
  • у дома
Благодаря ви за всички коментари относно кучльовската торта  newsm51 за съжаление няма да успея да я опитам, но съм доволна, че на семейството на което я подарих си я хапват и понеже толкова им харесала, та няма да дадат на никой дори една трошичка, сами ще си я ядат  Joy hahaha

за мотора - имах желание да измоделирам и задницата на един мотор, НО нямах физическата възможност, просто никакво време и затова така реших нещата  ooooh! Whistling
Оранжево небето , не съм сигурна защо така се получи, според мен е, че малко окъснях със самото заливане и беше започнал да стяга шоколада, затова се получиха петна  Peace с олио става по-лъскаво и много по-добре се разлива, а с маслото със сигурност ще избият петна  Peace някъде си бях записала колко шоколад ми отиде, ще проверя и ще пиша  Peace съотношението на 100гр шоколад - 2-3с.л. олио съм си го записала от Албена и наистина действа  Peace
master333, в била и шел ги има със сигурност  Peace

хич не ми е добре, затова се извинявам, че не коментирам показаните торти, дупета, барбита, замъци, топки, имам дребни забележки, но мисля, че са споменати от други  Hug  bouquet

Оранжево небето, голяма съм гъска, сигурна съм, че бях записала, ама Нъц, не откривам  Crazy за да си спрокойна, разтопи си 300гр шоколад  Peace по-добре да е повече и да остане    Peace

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 20:33 от blueeye®

# 82
Mimito много е сладко Барбито!

Пепи
дупето го правих в две купи и не съм изрязвала после. Замъкът най-много ме затрудни. Много детайли имаше по него. За топката - много малки направих петоъгълниците и шестоъгълниците, а нямах време да правя нови. Важното е че рождениците и именника бяха много доволни.

destini дупето отвътре е с пандишпанени  блатове, банани, сметана + пудинг Ванилия на Йоткер и за първи път правя ММФ и горе-долу съм доволна. Та покритието е от бонбонките, а прашките са от готова ММ, а сърцето имах намерение да сложа на друго място обаче точно там ми зейна една огромна дупка. Ето и разрез:http://steisi.multiply.com/photos/album/6#20
На замъка първия етаж е блатове на торта Генерал, сметана + пудинг ванилия и сметана + пудинг Шоколад , а втория етаж е пандишпан, пудинг ванилия + сметана. Покритието е ГММ. Кулите ги правих от готови блатове. Ето тук се вижда: http://steisi.multiply.com/photos/album/6/6#17 Топката вътре е с готови рула, сметана + пудинг Ягода, банани и ГММ.

Tandoori честито!

Бонбони ММ има в Кауфланд.

# 83
Една тортичка за домашно похапване :Тирими Сю

Честито но Тандури за приза  newsm51 smile3525 smile3501
И поздравления за хубавите торти ,които сте направили,момичета

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 20:47 от Bambinkamalinka

# 84
Bambinkamalinka ако знаеш как обичам такива домашни тортичкиииииииии  Heart Eyes
Сподели каква е отвътре.

# 85
stasi76 ,почти като Тирамису.На мен не ми допада течният шоколад вьтре-натежава от него,но пьк синьт ми я хареса.

# 86
  • Vaudreuil Canada
Тандури Честито!!! Според мен единствената причина за да не печелиш повече такива конкурси е че не участваш в тях. Тортите ти са страхотни но това ти си го знаеш Simple Smile

За замразяването на торти ме интересува как точно се повлияват кремовете с които са слепени блатовете и кои издържат на такова замразяване - да не стане така че да се разтече или да си промени значително вкуса след размръзване.

# 87
Охоооооооооо.... пак много неща изпуснах и то само за един ден.....
Дестини - Дупето е екстра..... И тенът е перфектен. Laughing
Барчела - сутринта на половин кило кафе и празен стомах, тая торта направо ми обърна всичко..... като никога ми се прияде в 9 часа...... и другите две торти са супер.....
Блу - Друпи и син са страхоооооотни. За сините елхи - знам за идеята затова не протестирам че са сини, и както вече ти казах, не икономисвай сребърния прах. Скръндза такава..... Naughty
Джемма - много идейна торта. Фигурите курабийки ли са, или са моделирани от нещо?
Стаси - Дупето е добре. Няма целулит.... Боксерките са ми любими като модел..... Точно щях да изкритикувам сърцето и ти си обяснила защо е там..... надписа бих го направила като татуировка на самото дупе, за да не стои като набързо взет автограф....  Grinning
За замъка нямам какво да критикувам. много е добър. Комплименти за търпението да сглобиш кулите.......
топката - малко е поспаднала, но е доста трудно това упражнение с пето и шестоъгълниците.....
Мимито - "бабито" наистина е уникално. Браво на теб. Полата стои много добре.
Оранжево небето - Глюкозата я държах в хладилника. Вече не. Винаги залепва капачката. За другия път да знаеш. Не режи буркана, а го наклони и сложи капачката под гореща вода за 1-2 минути. Отваря се без проблем. Wink Прехвърли си я в стъклено няма проблем. Но и тя ще залепва, да знаеш.
Шемет - замразявала съм с муса на Таннита. С маслен крем също. Веднъж и с течна сметана. Ако я оставиш да се размрази за поне 12 часа в хладилника, а не пришпорваш с топлина, няма да имаш проблем. Не размразявай на стайна температура, уж да стане по-бързо. Ще ти се овлажни от разтопяването и се слегне. И вкуса се променя кофти. Задължително сложи желатин в крема.
Тандурка - ЧЕСТИТО!!!! Желая ти следващия конкурс да бъде на още по-високо ниво и да спечелиш и призвание освен награда.   bouquet  bouquet  bouquetС коя торта участва, че не мога да се сетя?
БамбинкатаShocked Shocked Shocked - Дай парченце!!!!
master333 - Бонбонки има на доста места. Има в ОМВ бензиностанциите - 4цветни. Има в Промаркет - отвътре с пълнеж, отвън със захар но и те стават ако внимателно изчистиш крема вътре. Има в Кауфланд - ТАКИВА. Вече са казали, че се мият на студена вода и кокоса пада. Има и по много магазинчета за хранителни стоки.  Ако ти трябва малко количество, използвай жилибонки по същата технология. Лично на мен повече ми допада това което се получава от тях.
Дано да не съм изпуснала някой.
И аз ще похваля набързо:
ДЯДО КОЛЕДА ДОЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и ми донесе подаръци. Имам си комплекта на Уилтън и инджектопляктора и още едни разкошни формички......
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Тези които трябва да целувам си знаят, да не ги изброявам поименно.... newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51. Благодаря ВИ!!!
Вече си имам нюнюта. сега и малко време да остане..... и обещаната торта само с нюню ще стане факт......
Дотогава, само ще си ги разглеждам и въздишам. Вече измислих рационализация. Спринцовката на инджектра с малко тиксо се пригажда на нюнютата на Уилтън и става суууууууупер..... Ако някой не ме е разбрал, ще снимам и покажа 2в1 - неочаквано добра комбинация.......  Joy

# 88
  • Vaudreuil Canada
Аз от вчера май само си питам та благодаря за отговорите на Крисче, Тандури и Ванчето.

Ванче я разшифровай с картинка или линк що за чудо е инджектопляктора.

# 89
Как се прави сиво, ако нямаш черно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт