Ани мойте съболезнования!
Честит имен ден на всички именници днес!
Да отговоря на Олчето за паричките за партито - всичко зависи от броя деца - смятам цената за програмата която е 160лв да разделя на присъствалите деца, ако дойдат 10 значи по 16 лв на дете, а храната която е за 130 лв, на дошлите родители така ако има десет такива по 13 лв на родител. Така мисля да ги смятам, и всеки да си плаща сам питието което си поръча. Мисля че така ще ми е по лесно....ако има по елементарни идей споделяйте че с математиката хич ме няма...
Вчера мама имаше рожден ден и от работа директно там да й помагам...и се прибрахме в 01 часа...просто бях за социалните да дойдат...Мариса издържа стоически, до сега не беше виждала танци и силна музика и беше много впечатлена и танцува до последно с и около мене. Страхотна скица! Естествено щом легна и спа без да мръдне...но сутринта ми дожаля и я оставих в къщи да се гледат с баща си, че и той има нужда от реанимация
Мариса (сочи баща си между краката): тати има паца
той: да тати има паца
тя: миси няма паца, миси има дупка
аз се втрищих ви казвам

)
Утре съм на лекар и ще видим какво е. 
пропускам.
Изпокарахме се тука. Приключихме обаче с цветовете, то си беше голямо избиране
Правех планове да развеждам майка ми по разни шоута, но засега плана ми не работи
За сметка на това приготвих една капама, с която ги шашнах. Майка ми никога не е готвила такава, та гръка я строи да я научи и да му я готви