Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 407
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Да пиша и аз че няма кво да се чете!
Ани мойте съболезнования!

Честит имен ден на всички именници днес!

Да отговоря на Олчето за паричките за партито - всичко зависи от броя деца - смятам цената за програмата която е 160лв да разделя на присъствалите деца, ако дойдат 10 значи по 16 лв на дете, а храната която е за 130 лв, на дошлите родители така ако има десет такива по 13 лв на родител. Така мисля да ги смятам, и всеки да си плаща сам питието което си поръча. Мисля че така ще ми е по лесно....ако има по елементарни идей споделяйте че с математиката хич ме няма... Embarassed

Вчера мама имаше рожден ден и от работа директно там да й помагам...и се прибрахме в 01 часа...просто бях за социалните да дойдат...Мариса издържа стоически, до сега не беше виждала танци и силна музика и беше много впечатлена и танцува до последно с  и около мене. Страхотна скица! Естествено щом легна и спа без да мръдне...но сутринта ми дожаля и я оставих в къщи да се гледат с баща си, че и той има нужда от реанимация  Mr. Green ....и преди малко ми звъни и ми препредава следния диалог между тях двамата:
Мариса (сочи баща си между краката): тати има паца
той: да тати има паца
тя: миси няма паца, миси има дупка
аз се втрищих ви казвам  Shocked не мога да проумея и самата дума дупка от къде и какво и как.....заключението ми е че децата много бързо растат.... baby_neutral

# 31
Кога успяхте да изпишете 2 страници...
Аз нямам пак никакво време и мисля да зачезвам по тънката линия, че изпитите ме зоват...

# 32
  • Велико Търново

В добрите стари времена изписхваме по полувин тема.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ МИЛИ СЪФОРУМКИ АННА И АНИ/за други не се сещам Embarassed/!ДРУГАРКИ МИЛИ ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ВСИЧКО,КОЕТО ИСКАТЕ ДА УСПЕЕТЕ ДА ГО РЕАЛИЗИРАТЕ Hug

# 33
Здравейте,
Ани,приеми съболезнования за баба ти и вярвай,че това е още някой който ще бди над теб и любимите ти хора.А празника.....празник нека да е всеки твой ден Hug
Анна,честит имен ден и на теб!Честито и на всички,които празнуват днес!Много здраве и сбъднати мечти!
Алекс днес е на градина за първи ден и отново се върна кашлящ Twisted Evil,но пък много доволен,че е видял градинското си гадже Grinning
Поръчал си е на дядо Коледа-въдица,ама истинска-да ходи с тати за риба Mr. Green
Днес са им сложили и елха в градината-много беше впечатлен и иска и в къщи да си сложим Simple Smile
А аз в неделя извадих чувала с коледна украса,но сложих само едни лампи и едни купи на масата с топки за елха.Някак си още ми е рано,а и като знам какво подхвърляне,чупене и други бели ще има....хич не ми се кичи къщата Mr. Green
Олче,стягай се,прежали едно фирмено парти и се забавлявай със съфорумки Simple SmileМного ти е рано още да се залежаваш....я!
Страйпер ,много страшно звучи поста ти(особено молбата за сън на Ема)-аз не би издържала признавам си Embarassed
Пастичка,ти сърце нямаш с тези снимки-ние нямаме още една лампа в града,та камо ли красоти като вашите #Crazy
А моето дете кимоно за Коледа не иска,ама иска заек като на рекламата,онзи дето като стане на бодлички супер-мама го прави пуФкав Laughing
Отивам да лягам с малкия,който сега ми се скара че искал да гледа мач(моля ви се-добре,че и бира не иска да му отворя Wink)

# 34
Анна, мила зло да те забрави. Embarassed  Честит имен ден и на теб. Желая ти много здраве и настроение.  bouquet Hug
Ние сме под въпрос за партито. От днес Маги кашля страшно и направо ми иде да  #2gunfire Утре съм на лекар и ще видим какво е.

# 35
Честито на именничките!  Живи и здрави да сте!
 Ани, моите съболезнования.
 Кате, дано се чувстваш вече по-добре. Пазете се бременилки, сега и е вече студенко и човек бързо се разболява Tired
 Олче, надявам се да ти се размине лежането при тази бременност, но каквото се налага си струва да се изтърпи за малките сладурчета, дано тази мисъл ти дава сили.
 Мимоз, отивам да търся снимките, че ме заинтригува, а като чета през редовете  Blush пропускам.

# 36
Mimoz, любопитството ме гризе, па не успях да намеря къде си постнала снимките Confused Пращай на лични Naughty
 Вечерница, сходни проблеми имаме, абе мъжете стават ли по изнервени по ремонти, че нещо май така ми се струва ooooh! Изпокарахме се тука. Приключихме обаче с цветовете, то си беше голямо избиране ooooh! Сега Дидо слага ламината, много красиво става. Обаче сме арестувани, на 5 минути ни вика да му придържаме Crazy Правех планове да развеждам майка ми по разни шоута, но засега плана ми не работи #Cussing out  За сметка на това приготвих една капама, с която ги шашнах. Майка ми никога не е готвила такава, та гръка я строи да я научи и да му я готви Mr. Green

# 37
Станала рано зарана
нашата Меца-Мецана.
Съчки в гората събрала,
огън висок си наклала....
Та по този повод да ви сервира и сутрешното кафе:

Добро утро!
Отдавна не съм ви сервирала кафе, та си омаскарих "домакинството" форумско...  Mr. Green Mr. Green
В добрите стари времена изписхваме по полувин тема.
А аз да попитам - що да не възобновим добрите стари времена, че да не си заформим по някое и друго виртуално купонче за настроение? А? А?
Честит празник на вчерашните именнички! Да сте здрави и щастливи!

Ние сме готови за купона в събота, стоим облечени и обути до вратата и чакаме....
Надявам се да се съберем повечко народ, че да направим и ние представление "Пълната Коледна лудница на форумските майки и техните деца!".

АниHug
Моите съболезнования за баба ти.

Пустата Меца-Мецана пише този пост от 1 час....

Весел ден!   bouquet

# 38
  • Плевен
Мецано...много рано тази сутрин...Бравос! МММмммм и едно хубаво кафенце си сложила ...

Привет на всички!

Честит имен ден на патерица на Ани и Анна! Живи и здрави да сте!

Ани , приеми и моите съболезнования за баба ти. За съжаление това е живота, поднася ни изненади от всякакъв род.  Hug

И ние сме готови за съботното парти, ние сиреч моя милост и Тери, само таткото незнам кога ще реши да пътуваме , дали петък вечер или събота сутрин (което за мен е по-рисковия вариант).

Ол4е, стискам де що имам палци да не се повтори одисеята ти около първата бременност, но дори и така да стане, ще лежункаш и мътиш бебка  Hug.

Кате, дано и ти скоро оздравееш и решите проблема с другите болежки.

smily_5q изтърпи го още малко твоичкия, като свърши ремонта ще си е както преди.
Моето съпружество ще се сърди по повод ремонтни проблеми, защото от миналата есен не е отремонтирал следите след сямна на вратите на банята и тоалетната и още си седи само замазка, та предчувствам сръдни...

Изчезвам да домакинствам, но ви пускам нещо за настроение http://elfyourself.jibjab.com/view/B9Q2i675aYFy8jaZ#/owner/B9Q2i675aYFy8jaZ

Хубав ден!

# 39
Здравейте момичета! Не знам от къде ви идват тези думи, но наистина сте способни да накарате всеки да се усмихне в мъката си!  Simple Smile Благодаря ви!

# 40
Ани,дано и аз да те усмихна,но само ще ти кажа,че сега ще си имаш още един ангел,който ще те напътства и ще ти помага в трудни моменти.......Да почива в мир баба ти и дано там където е да Ви вижда и да Ви се радва....
И аз на патерица да пожелая честит имен ден на вчерашните именнички!Да са живи и здрави и да се радват на живота и това което имат да ги прави щастливи!
Мецанке,то нали знаеш,че ако турнеш пиенето аз ще съм от първите наредили се тука по вечерно време....ама нали все пусто реноме пазя/да не създам впечатление на редовно злоупотребяваща Mr. Green/,та чакам покана все Embarassed..../Иначе това за Работната мецана ми е една от любимите детски римувки и доскоро си я откарвах до края....но нещо съм го позабравила-покрай пустите му динозаври-та не е лошо да си я изровя и  припомня/
Смайли,е те заради тези екстри на ремонта все не ми се ще да го започнем......че то като се почнат едни спорове на високо равнище...пък и доколкото разбирам твоя мъж е от сръчните/`щото моя е раждан за генерален директор /...Стискам палци да се похвалиш скоро с готов обект и съхранени семейни отношение едновременно Peace

Понеже най-сладкото"Мамооооооооооо" на света от одеве не е млъкнало и все навън драпа да излиза......ще отивам да го обувам.....пък се надявам да остане време  за дописване после/което е много вероятно предвид"неготвещата стачка" дето съм обявила тая седмица/
Цунки на всички малки муцунки и пожелания за много здраве от мен и Ивчо Hug Hug Hug

# 41
  • София
В тази тема станало по - празно и от съдържимото в главата ми в момента...  Mr. Green
Явно като ми се натрупа работа, съм най - неадекватна и отдадена на форума  Mr. Green, ама сега си имам и оправдание (с "деликатното" си състояние), което дава научна обосновка на затъпяването (ми)...

Танче, мерси за домакинстването, Любче - за това, че отново ми вдигаш тонуса и акциите (че ако си говорим за не-приключени ремонти, мойтО мъж е много оправен в намирането на хора, които да му свършат работата, но сам да прояви инициатива е нещо, което за 11 години не съм съзряла у него като положително качество  Mr. Green. Та сега къщата си седи наполовина готова  Laughing и очаква напролет вкупом с бебе, покъщина и ред други галимации да му "олесним" живота отвсякъде. Mr. Green И да му е по - спокойно и пролетно на душата. Twisted Evil

Нямам търпение за събота вече, така се радвам, че няма да ходя никъде с колегите  Blush, че вече срам ме хваща. Много ми е домъчняло за вас, а дечицата не съм ги виждала не помня откога. Rolling Eyes
Ако бях отишла на фирменото парти, щяхме да сме в хотела, в който бяхме на Националната ни форумска среща юни 2007, така че, нищо не пропускам абсолютно. От сутринта гледам снимки оттогава и ми стана едно мило... Какво малки шушулки са били сегашните ни бандити/тки... Heart Eyes

Призовавам към по - голяма активност, защото и на мен ми липсват старите времена. Гуш на всички ви!  Hug Hug Hug
Или както Вели отскоро го нарича - ГЪННН!  hahaha

# 42
да сложа  обяда    chef
Мерси за кафенцето, Мецано  Hug . И за Никола  Heart Eyes.
Аз не съм готова за партито, щото нямам вече превоз  #Cussing out а и не знам какво ще ми каже и педи  за Маги. Но много ми се идва и ще видя, ако мога са се изнижа да дойда сама (ако приемате без деца  Mr. Green )
Последно по 15-20 лв. подарък (или по преценка)  newsm78
Хубав ден ото мен  bouquet

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 14:06 от gi4o_pi4o

# 43
Айде,днес да се вредя и аз при чевръстите булки и да сложа следобедното кафенце,закусчицата и  напомнянето за разписване.....пък да видим довечера ще се сети ли някой да турне и нещо по-високоградусно за сгряване на душата и повдигане на настроението. Thinking
Ние с Ивчо направихме една голяма обиколка,че слънчицето не беше за изпускане..,но докато излезем поне три пъти ми изправи косата/язък ми за вчерашните ролки/-първо се гонихме да се обличаме и спорихме за тоалета-а да знаете трудно се излиза на глава с някой дето не говори ами тропа с крак,тръшка се,пищи и хвърля дрехи/пък може и да знаете,де Mr. Green/......после минахме на спор за обувките-че беше решил доста авангардно да комбинира ватирания анцуг с леко отворени гуменки......докато той преживяваше поредния си крах/естествено не стана на неговото Naughty/,майка му реши поне малко цвят да си турне на фасона и на отворена врата се нагласих пред огледалото в банята..обаче чух съмнителни шумове и докато изляза вече две табуретки бяха добутани до входната врата в опит да бъдат качени една в/у друга и да бъде достигната веригата-`щото човека решил да си излиза сам......къде ще ме чака да се кипря...естествено последва нов сблъсък на характерите ни/с всички екстри-рев,тръшкане,обяснения от моя страна на висок глас/и звярът/демек-аз/ разпореди да си връща веднага мебелите по-местата......и уж мина на първо четене задачката,но докато се обувах,дИвчо ми се появи с окачени на носа слънчеви очила/естествено не негови,на батко му и свалени от доста високо и скришно място/,е-вярно че печеше,ама чак пък за очила-не бешетака,че и те бяха отнети......да не навлизам в подробности какво последва,но същото бе отрепетирано още няколко пъти по повод слагането на шапка,вързването на шал.....кой да излезе ръв през вратата...и още хиляда и една жизненоважни за него подробности......поради продължаващото инатене не се задържахме никъде/все пак и другите хора по парковете и детските площадки душа носят/,та обикаляхме като улави махалата.....накарая човека си"напазарува" портокали от една сергия/които не ни бяха жизнено необходими в момента,но след као ги метна на земята ,не вървеше да не ги платим/и така приключи нашата разведряваща обиколка.Всъщност пропускам,че с влизането вкъщи портокалите бяха размятани из хола и един беше надупчен с нож сръчно отмъкнат от сушилника за съдове/това всичко само докато си сваля ботушите/.Сега Негово Величество удовлетворено си взима следобедната дрямка а майка му разтовари напрежението с брулене на китки/т.е поокастрих ги с цел зазимяване/ и дрогиране с белина/знаете за тази ми слабост от минали оплаквания,но явно целият ми живот ще премине в чистене на мухъл /...Та това е моят дял в запълването на днешната страничка,с който искам да  успокоя другите дето вече са опознали очарованието на"трудните две"години.......и да намеря поне малко съчуствие и уверение,че не сме само ние в тоя филм.
С пожелание за лек и усмихнат ден и още по-приятен завършек на деня: Hug

П.С.Мога ли да замоля приготвилите се вече за съботното парти,да не забравят да приготвят при подаръците и по един фотоапарат,че ние от далечната провинция ще чакаме подробен отчет и доказателствен материал за приятното прекарване на празника/в което ни най-малко не се съмняваме/

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 16:19 от Анонимен

# 44
Подаръка в този порядък от 15-20 лв не повече.

Леле Люба, описа точно нашата сутрин... Mr. Green искаше да облече блуза с апликация на некви момичета Уинкс (още не съм много наясно, но скоро ще ми стане), да но тя беше в пералнята да чака днешното пускане, след крещене Икам куките и спокойното обяснение от моя страна че тя е за пране, въпросната блуза беше мигновено изровена от пералнята и донесена победоносно да й бъде облечена. Последва втора серия на обяснението, естествено придружено с крясъци Икам куките. Върнах блузата от където беше взета придружена от същата реплика...но затворих вратата на пералнята...опити да бъде отворена...безуспешни....тръшване ритане и рев пред въпросната машина....шамар по д-то....и изнасяне на ръце до другото помешение с вече приготвени дрехи за обличане. Нахлузване на сила на моя избор от дрехи (как можах само да я облека в други дрехи  Twisted Evil), естествено съпротивата продължи за всичко останало което се прави всяка сутрин преди излизане...ресане,,,връзване на косата с около 5 пъти позволих май да си махне ластика и да го сложа наново...до шамар по д-то отново и спря да го маха...до претенции за якето и последвало тръшкане....в този момент баща й най-сетне излезе от банята и тя без никакви протести облече това което му подавах....даже сама му занесе шапката си...та и аз можах да се обуя без съпътстващи ревове и кръсъци наоколо ми.
така че разбирам идеално - трудните две - очаквам и трудните три и четири...с нетърпение  Mr. Green
Наслаждавай се на спокойствието сега - заслужила си го.
Пиле разпиши се какво става с вас?
От мен приятна вечер, да се размърдам, че след малко си тръгвам...да взимаме капризата да видя кое близне ме чака....

Общи условия

Активация на акаунт