Любители на котки - тема 16

• 22 969
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Весела Коледа и от нас Hug
Да сте живи и здрави вие и семействата ви, и естествено пухчовците Laughing

mausbeni,

ей това с Пинковата елха е добра идея Laughing
Как не съм се сетила Crazy Кетя за момента остави елхата на мира, да видим докога ще е Whistling

# 196
  • София
Момичета, Честито ви Рождество! Пожелавам ви здраве, любов и блогоденствие!

Ние смятаме, че котката е ангел-пазител, тъй като някога е спасила живота на пророка Мохамед. Пишещите в тази тема обичаме не само своите любимци, но и всички животинки - приютяваме бездомните, помагаме на болните, показваме разбиране и съпричастност. Убедена съм, че това добро се връща - нищо във Вселената не се губи. Нашите сърца са пълни с любов, както и сърцата на нашите любимци. Понякога се чудя дали ние им даваме повече, отколкото те на нас. Погледнете другите теми -пълни са с негативизъм и агресия. Погледнете нашата - та нима ние живеем в друга страна, в друг свят, изолирани?

# 197
  • Варна
Емел, колко хубаво си го казала   bouquet Hug
Наистина любовта е най-хубавото, което може да си пожелае човек! И здраве! Пожелавам го на всички!

Честито рождество!
Весела Коледа!

# 198
  • Costa Rica
Емел, чудесно е!  bouquet

И от моя квинтет пухчовци - весели празници на всички!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 17:16 от fayza

# 199
Хехехе ...тоя Жиро , хубаво име , кой му е кръстника ?
Здравейте на всички от мен и от моя Жиро и Честита Коледа!!! От сърце ви желаем цялото щастие и всички чудеса на този свят!
 Hug
Името на моя пух го измисли съпруга ми...Той има навика да обръща думите по свой интересен начин и вместо РиЖо започна да му вика ЖиРо.... Така си и остана! Смешното е, че по паспорт е Лео, ама никога няма да се обърне на това име...Кажеш ли му обаче "Жиро!", тича като луд! smile3521
(в момента тича като луд и без да съм му казвала "Жиро", нещо е полудял, разиграл се е и...усещам как ще вдигне цялата къща във въздуха.  smile3533И нали е малко дебеличък, като тича тропането е толкова силно, че все едно тича човек. Най-забавен е като набере скорост и като не успее да вземе някой завой....Лелееее, като на пързалка е! tooth)
Хубав и усмихнат ден желая на всички!  Simple Smile

# 200
Здравейте и от нас  Simple Smile Честита Коледа на всички!!!
Отдавна не съм писала, но ви следя редовно и се радвам на котетата, страхотни са всички. Verginia добре дошла  Hug Жиро е голям сладур.
Ето малко снимки на глезаната Клеопатра, повечето са на любимият и фотьойл, много се нерви ако някой и заеме мястото.

http://media.snimka.bg/1668/009591058.jpg
http://media.snimka.bg/1668/009591085.jpg
http://media.snimka.bg/1668/009591090.jpg
http://media.snimka.bg/1668/009591095.jpg
http://media.snimka.bg/1668/009591098.jpg
http://media.snimka.bg/1668/009591114.jpg - тук е със синът ни, който на Коледа стана на 12 години

# 201
Весела Коледа!!!

# 202
Честита Коледа и от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes

ето го и Алф-

джени71 мн. хубави снимки  Heart Eyes
verginia яко име  Hug
маусбени Пинко мн. сладък на снимките-сигурно мн. се е радвал на коледните играчки  Grinning Heart Eyes
Кълбовидна Мълния мн. хубави клипчета поздрави  Hug
wb hahaha нашият пък се е научил за сега само 1 врата да отваря  Crazy ама иска и другите Flutter

# 203
  • Враца
Честита Коледа на всички и от нашето пухкаво семейство... santa2 santa2 santa2
въпреки че май само аз и Java сме пухкавелките   Whistling

вместо коледна картичка бързам да покажа как ние се занимавахме с елхата и какви ги вършим в студените зимни дни...  madnoel

по семейна традиция при украсяването на елхата дейно участие взе и Джуванийка...избира гир … 85;ди, връзва и окачва топки, но като цяло вече украсената елха не буди особен интерес в нея...само понякога минава да п … 72;ви някоя случайно килнала се топка  или пази някой да не съсипе творчеството и защото забеляза че някой умишлено бута топките на земята и се опитва да хване разбойника Joy Joy Joy на следващия ден се постарахм& … 88;ма преди хапването в коледния ден, като не пропуснахме и да поклюкарстваме какво става навън (където между другото май е любимото място за следене напоследък)...

дребните пък в коледния ден доволно похапнали на празника дружно ни показаха на гостите как да се гl … 77;не ...след което ни напомниха че трябва да се погрижим и за украсата и следяха зорkо някой да не я съсипе...

като цяло май весели дни изкарахме, а нали си имаме и гости с малко дете Java гледа много да не му се мотае в краката, но днес хлапето като падна и заплака гледам Джувка тича през глава да види какво става...явно още работи майчинския и инстинкт...много разтревожена беше...иначе откакто имаме сняг е голям кеф на двора...ням прибиране докато не се смръзнат ушите, а сутринта отново се прибира по познатата тактика дърво - прозорец - вкъщи  Shocked

# 204
Честита Коледа на всички котколюбци, честита коледа на всички пухчави писанчета и писанчовци!

# 205
  • София
wb, много ме развесели с тази история в картинки. Joy

# 206
Здравейте на всички! Hug
wb, весела картинка сте били...Много забавни и много сладки!!! newsm62  Искрено ви се радвам!
 newsm44
Алф пък е невероятна муцунка с тази коледна шапка! Направо като коледно котешко джудженце...newsm53
Jenny 71, благодаря за топлия прием и за комплимента за Жиро! Вашата Клеопатра е страхотна мацка! smile3521 Жиро я гледа с един поглед...., май иска да я взима за булка! newsm53
Между другото, да ти е жив и здрав сина и много да те радва! Моето синче (поне така казва доктора!) за сега е в коремчето ми preggo, но се надявам един ден и аз да оставя тук снимка на него и Жиро...newsm03
Hug и   love001 от мен и сънливия Жиро!

# 207
Честита Коледа на всички!
Честит рожден ден на DIDI hris  !
Желая ти много здраве,щастие и да се чувстваш все на 25 години!
и още една снимка на Ути до коледната елха и меденките.

# 208
Male, какви очи Shocked.
Задната лапичка на Рижо е подута Confused Cry, питам го, но не ми казва къде се е наранил Crossing Arms

# 209
  • Пловдив
Чести рожден ден на Диди Хрис и от мен!
Радост, щастие, късмет и много усмивки !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт