Любители на котки - тема 16

• 22 961
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник, Диди Хрис   Hug    Tada cheers hbday

Желая ти да си здрава, да имаш много щастливи моменти с любими хора, и весел празник с много, много усмивки!
Ути много хубав  Heart Eyes
Ето го и Алф

http://img91.imageshack.us/img91/9448/p1260129ma7.jpg

# 211
А, имали сме рожденик.
Мн здраве, щастие и късмет, мн любов и щастие.  Hug  bouquet

# 212
  • България
Диди Хрис ЧРД!
Много здраве и щастие!

Много са сладки и Ути и Алф! Целувки на двамата ергени от мадам Ефи! - нямям нова снимка, но тук е много сладка - поспалива котанка........

# 213
ахх мадам Ефи -лека нощ от мен - Алф   Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes  Hug

# 214
  • София
 Joy

# 215
  • благоевград
  bouquet Ех , какви са ви хубави котараците  Hug само за гушкане.
Лъки няма нови снимки  Confused но скоро ще го снимам и ще ви го покажа колко е пухкав Heart Eyes

# 216
Благодаря!!!!   love001 smile3510
Заповядайте да се почерпите!  Hug

# 217
  • София
*Didi_Hris* - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.мНОГО УСМИХНАТИ ДНИ,МНОГО ЩАСТИЕ,МНОГО ЛЮБОВ И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ТИ ЖЕЛАЯ

# 218
  • на брега на морето
Ние смятаме, че котката е ангел-пазител, тъй като някога е спасила живота на пророка Мохамед.

А четирите отвесни линии по челата на тигровите котки, които образуват буквата М, са следи от пръстите на Пророка, който често милвал спасилата го котка.

# 219
Диди, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!

# 220

Ето ги и моите палавници  Crazy Кротнали се след дълга борба и гонитба...

# 221
зоро е горе, а джеси долу нали  Heart Eyes Mr. Green

# 222
  • Враца
*Didi_Hris*   newsm59 nbirthday  bigdance2  Gift  и от нашето котешко семейство  newsm51 newsm51 newsm51

Пожелаваме ти освен гореспоменатите по - горе здраве и късмет да бъдеш все така усмихната и слънчева  Hug

# 223
Диди, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана от любимия мъж и котешкото семейство  Grinning

Ние тази вечер се завърнахме в Сф. Дълго и неприятно пътуване. Болна съм. Децата и те. Главно затова се и върнахме толкова рано. Утре ще ги водя на преглед.
За престоя ни в Добрич имам доста да ви разказвам.
Нали ушите на бени бяха силно възпалени и ги взех с нас в котешка кутия за пътуване... Та мяукаха страдалците първия един час в колата, после млъкнаха и заспаха  Mr. Green
На добруджанска земя  веднага им хареса. Нико надуши женски и се разгони. Бягаше непрекъснато навън.
Няколко път се опита да обезчести Бени  Mr. Green , но после разбра, че има истински мацки наоколо. Те сами идваха в двора де. Имам и снимков матриал, ама по- късно, като източа снимките.
Та наш Нико голям любовник се извъди. Мисля, че успя да "опраши" 2-3 котки в махалата, преди да го кастрираме.
Подгони по едно време и Нефертинка, ама тя нали си е зла и люта, съска и ръмжа кат лъвица и нико остана на сухо.
Ден преди Коледа, гледам аз главата на Бени по- малко космата ми се види. Шаш и паника. хукнах към ветеринарна клиника. Взеха му  проба за изледване. Оказа се, че няма гъби, нито лишеи, а от стрес му падала козинката. Милото ми то... 7 часа път...как няма да се стресира.
Доктора ми предложи феремони някакви, ама 60 лв, а така се бях вече охарчила, че предпочетох да си му произвеждаме ние феромоните с гушкане  Heart Eyes И подейства. Пак почна да му никне козинка. Не че е било оплешивяло, просто главичката беше по- малко пухкава.
за днешното пътуване бях притеснена, да не се стресира пак, затова взех клетката при мен, на седялката да шофьорската, а и Нико го близа по главичката почти през целия път. и той милия се грижи за него като баща  Grinning чак се удудих като ги пуснах от клетката преди малко  - ушите на бени светеха от чистота и грам мазнина нямаше по тях, а от капките за уши принципно му бяха доста  мазни..... смятайте какво близане е било  Joy
И други неща имам да споделям, ама по- натам, че и без това много дълъг ми стана поста  Sunglasses

# 224
Теди, добре дошла. Чакаме с нетърпение снимките Hug

Общи условия

Активация на акаунт