Любители на котки - тема 16

• 22 958
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Теди, здравей и от мен Hug Липсваше ми и ти, и пухчовците. Нямам търпение да видя снимки Hug Наша Кетя се разгони, вече пети ден вири дупето и мрънка Whistling Не е много сериозно положението, но вече ми се иска да се успокои кюфтанката Tired Иначе голямо гушкане пада, но като я милваме повече и тя се навирва, иначе почти не проявява симптоми. Ама то как да не го гушкаш, като е такова сладко Heart Eyes Любимата и игра е да се скрие зад някоя врата и да ми изскочи отпред като минавам. Снощи 2 пъти се кри в коридора до спалнята. Аз я виждам като се промъкне, но се правя че не съм, излизам бавно бавно и кюфтето се мята отгоре ми победоносно, после се шмугва покрай мен, скача на леглото и почва да ми се ежи hahaha Вчера така съм се смяла, а тя толкова целувки отнесе с щуротиите си, че не е истина Laughing

# 226
Ох, днес писах, писах, снимки слагах, а форума не  беше у ред и всичко замина.
Та не ми се почва отначало, нямам и време, новогодишна трапеза подготвям.
Тука са качените снимки котешки. http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/
Весело изкарване в Новогодишната нощ ви пожелавам!

# 227
тед кет  Hug бързо да оздравявате  Hug жалко че писаното не е успяло да се публикува- беше ми мн. интересно като четох първият ти пост след завръщането  Hug
Снимките са мн. хубави-Нефертина е една богина-толкова красива Crazy Бени ми иде да го изям какъв е пухчо  Heart Eyes Heart Eyes Мими мн. модерно кожухче има-шаренко  Party А Нико мн. ме разсмя за `опрашването`  Laughing е, той хубав-как няма да предаде красотата си  Blush Mr. Green
Пожелавам на всички в темата (и техните семейства, приятели и котета) весело посрещане на 2009 година  Hug  Hug  Hug

# 228
Благодаря ти,  Игуанке!
Мернах напред снимки на ваш Алф. За приликата му с големия Алф разправях на племенничката ми в Добрич. Тя мноооого го хареса. Ама и той все повече се разхубавява. Да не го храни с рибка сестра ти  Sunglasses
 Ползвах интернет 2-3 пъти у брат  и влизах за малко в темичката ни и понеже племенничката  като леля си запален фен на пухкавите топки  и й беше много интересно да разгледа снимките от темата.
Тя как се радваше на Нико и Бени... само ги мачкотеше Laughing
Та в предния пост бях писала, че баща ми не хареса Нико. Той го е виждал само ката бебе, но и тогава не го харесваше. И сега го обиждаше  - бил с дълга муцуна като кон, бил грозен. Само го подритваше и обиждаше. Радваше се като зачезваше по котки  и някак се надяваше да не се върне. И на мен ми беше много гадно. Даже се скарахме, но нищо не се промени.
А Бени го хареса, все го милваше.
За Нефертина да не говорим... тя му е главната любимка. На децата се караше ако са шумни, че я плашели.
Само Нико беше като излишен.
Аз поне си го гушках, че и то животното усещаше, че не е желано там.
Честно да ви кажа, не очаквах  да се озова в такава ситуация.
Ако бях на мястото на Нико щях  поне да препикам обувките на баща ми  Mr. Green ама той нали си е добричък...търпеше.
Е, вече сме си вкъщи, на наша територия. И надали друг път ще ги помъкна на такъв дълъг път.

# 229
Привет, привеет!  Hug
Аз пускам две нови снимки на Пуфинка- 1   и 2   и ви пожелавам весело посрещане на НГ! Simple Smile Party Ще се 'видим' утре...или догодина Laughing

# 230
  • Варна
Уф, Теди, стана ми много мъчно за Нико Sad Толкова е красив, пък и грозен да беше, как може тъй да го обиждат, нали и той душичка носи Hug Не разбирам как човек може да обича едно животно, а да подритва друго, според мен или обичаш котките като цяло или никак. Да не се обидиш, не исках да прозвучи гадно, ама... да нацелуваш много Нико от мен и от Кетя Heart Eyes
Игуанке Пуфинката е голяма хубавица Grinning

Я да ви покажа наша Кетя добре маскирана  hahaha
- познайде къде съъъъм Party

Ето още малко:
http://media.snimka.bg/1714/009684232.jpg
http://media.snimka.bg/1714/009684230.jpg
http://media.snimka.bg/1714/009684207.jpg
http://media.snimka.bg/1714/009684212.jpg
http://media.snimka.bg/1714/009684226.jpg

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 11:42 от Месечинка виторога

# 231
Роси, много коледна атмосферата у вас  Heart Eyes харесаха ми червените пердета. А Пуфанка, само шапка й липсва, каквато и бяла, ще стане чудно коледно джудже от нея  Hug
Аз още съм на Коледна вълна  Laughing личи си ми, нали? Снощи правих коледни сладки, цветна глазура слагахме с домочодието... наваксах  си. Че при майка кухнята е нейна територия.
А за баща ми какво да кажа  Tired определено не харсва всики котки. Много е субективен. А като се замисля той само женски котки харесва  Joy , мноооого рядко мъжка. Един Мишо имахме, много сладка муцунка имаше, дебели бузи...
За него и сега говори, много му беше на сърце. Преди 3-4 години го блъсна кола  Cry
Та това е едниствената мъжка котка, която е харесвал.
Всеки луд с номра си  Mr. Green ( не че баща ми е луд  Grinning, ама израза е такъв)
Хайде, ставам да готвя...

# 232
Здравейте!
За последен път се включвам в темата за тази година  Crazy
Ще празнуваме на село, на чист въздух...оставяме котараците самички в апартамента с пълни купи храна, одеала да се завиват...и т.н. На 01.01.09 се връщаме,така че няма да стоят самички дълго време.

Искам да пожелая весело посрещане на новата 2009 година! Много здраве, щастие, успехи и  повече усмивки през нея!
  love001 newsm10

# 233
  • Costa Rica
Мацки, едно следколедно-новогодишно поздравче от нас:
http://www.youtube.com/watch?v=uy3LHLZY2tE

# 234
  • Пловдив
Весело посрещане на Новата Година на всички!

Ние ще сме у дома, семейно ... а сега като се замисля малкият Буги липсва ... позволих си да чися с прахосмукачката преди час и от тогава не се е мяркал  Thinking ... ще трябва да го издирвам!  Mr. Green

# 235
  • Враца
Весело посрещане на Новата година и от нас  santa2 !

# 236
  • София
Не съм писала отдавна.
Искам да ви пожелая весело изкарване довечера Simple Smile Много здраве и късмет през новата година   bouquet

Почна се с пиратки, ракети и бомбички... Харо се скри. Торо май е по-безстрашен. Все още понакуцва от време на време, може би повече когато му се скараш Simple Smile Яде по много и трупа килца, няма да настигне Харо де.

Имах малко тревоги покрай Алекс, но сега е ок. Ще намъквам снимки в колажа... догодина Simple Smile

# 237
Имам предложение  - да си направим нов колаж за Новата година, с нови снимки на любимците ни. Да е нещо като голямо пано с разхвърляни снимки?

# 238
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!ДА Е МИРНА ,ЗДРАВА и ЩАСТЛИВА ЗА ВСИЧКИ ХОРА ПО ЗЕМЮТА!

# 239
Имам предложение  - да си направим нов колаж за Новата година, с нови снимки на любимците ни. Да е нещо като голямо пано с разхвърляни снимки?
ДА!
И за хората, които имат повече от 1 котка, да има 2 места, по 1 за вс котка. В предишния колаж Рижо и Шели са сложени заедно и в крайна сметка нищо не се вижда от тях Tired.

Честита Нова година.
Здраве, щастие и късмет за нас и любимците ни! Hug
Галко и Маргаритко посрещнаха НГ в кашончето, в к спят. Дадох им пита, но късметчета нямаха Party . А Рижо е бил изгонен още към 21ч и цяла нощ го нямало. Поболях се от притеснение за него, че сме в такъв район, в който вс има поне по 1 огнестрелно оръжие и беше като на война. Е, прибра се де. Жив, здрав и смирисан Sick.

Общи условия

Активация на акаунт