Любители на котки - тема 16

• 22 935
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Честита Нова година и от нас Hug
Кетя страшно се изплаши от фойерверките, просто беше ужасено горкото ми кюфтенце. Изчезна и обърнахме къщата да я търсим, изкарах си акъла да не е избягала на терасата и да е паднала. Накрая я намерихме зад секцията Crazy После отиде в спалнята, скри се под юргана и цяла нощ не мръдна оттам. Досега винаги ми се е гушила до главата, този път навряна и завита презглава Whistling Но вече се успокои Laughing

# 241
  • Русе
Здравейте на всички.И ние с наш Спукси искаме да се присъединим към вас.Ще може ли?

# 242
  • Враца
Честита Нова Година на всички...

ние не обърнахме много внимание на фоерверките и гърмежите, дори и на кучето ни Рокчокоето по принцип гони Джуванийка, защото прибирайки се снощи към 5 часа се оказа разгонена  Shocked Shocked Shocked днес я водихме и и боцнахме дупето, та малко се успокои, но какви серенади бяха нощес  hahaha hahaha hahaha

# 243
  • Варна
manzana, Спукси,

добре дошли welcome

# 244
  • Пловдив
Двата звяра, спящи върху телевизора този път:

# 245
Честита 2009 година на всички!
За мен беше ужасно празнуване. Разболях се още повече вечерта - адско главоболие, хрема, кашлица. направо мислех, че ще умра. Въпреки, че от вчера почнах антибиотик, може да е бил слаб... Та днес на обед мъжа ми би вендузи. Може да не знаете какво е това, че е бабешки начин на лекуване, но благодарение на тях ми просветна.
За тазгодишния колаж ми пращайте снимки на котките и котаците на майла - ted_cat@abv.bg ,  с име на котето и ника на стопанина. доста момичета пишат рядко, та когато се появяват ще добавям и техните снимки.

# 246
За много години!!!

# 247
Честита Нова година и от нас с Коткодзила  Hug
Сега тя е сама, един познат я храни и пои, но много ми липсва и вече броя дните...

# 248
Спукси не е ли на цвят като ГуГуМъНгОоо Thinking

# 249
Честита Нова Година на всички! balloon balloon balloon
Желая ви здраве - за да се радвате дълго на това, което постигате, любов - за да има винаги топлина в дома ви и щастие - за да не спира звъна на смеха ви (и мъркането на вашите котанчовци!)newsm53
Моят Жиро посрещна първата си Нова Година и...май много не му хареса! smile3506 Всичко беше страхотно, докато не започнаха "бомбардировките". Така се уплаши и се скри под спалнята, че в един момент си мислех, че ще излезне през 2010-а! newsm62
Но той е от тези, които забравят лошите моменти бързо и днес си е пак див и щастлив!
Само че...аз съм малко объркана, защото...той май е станал "голям мъж" и...май си търси булка.... newsm12 А аз въобще незнам какво да правя, защото за мен....си е малък пух!  newsm12  Неспокоен е през по-голяма част от времето, мяука едно любовно...А аз наистина незнам какво да правя!? Дали да му търся булка или...да питам ветеринаря за някакви хапчета....Помагайте!!!! За пръв път се сблъсквам с "котешкия любовния живот" и съм като в небрано лозе!За колко време отминава този период, след колко време пак се появява...?! На 8 месеца е... - не е ли малък за да става баща?! newsm78 Чувала съм за хапчета... ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕЕЕ..... newsm17

# 250
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ИСТИНСКО ЩАСТИЕ ЗА ВСИЧКИ!!! Hug
Честит имен ден със закъснение на Василки, Василчовци, Васета, Весита и т.н Simple Smile Аз да черпна с по бонбонче, че моят любим беше именик
на Ted_cat- бързо оздравяване! Hug
И аз съм "за" колажа, но да питам, има ли някакво изискване към снимките или пак - каквито и да са... Simple Smile
ПОздрави и целувки за всички котколюбки и техните любимци

# 251
Роси, да ти е жив и здрав именника!
За снимките - желателно е да са с прилично качество и котето да се вижда добре. Пращайте ги в голям размер, аз ще ги смалявам после.
Само някой да ме светне как се поства малка снимка и като се цъкне на нея да се отваря голямата. Че срам и позор не го знам това.
Днес Нико пак се опитва да прави секс с Бени  ooooh! дебне го, захапва му врата.... другата седмица ще запишем час за кастрация!

# 252
  • София
Код:
[url=http://голяма снимка][img]малка снимка[/img][/url]

# 253
На 8 месеца е... - не е ли малък за да става баща?! newsm78 Чувала съм за хапчета... ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕЕЕ..... newsm17
А аз пък съм чувала, че е хуваво да се чете 1 пост на темата. Не случайно съм си правила труда давам линкове в него Tired Peace

# 254
Шушулче, чела съм линковете и за хапчетата, и за кастрацията и...май всички съм чела, но...на едно място пише едно, на друго - друго, едни хора във този и други форуми казват едно, други - друго.... И накрая се оказва, че си по-объркана от преди да се разровиш за информация... Sad И тогава каква е ползата от всичко?!?!?!? newsm78 Peace
Попитах тук какво да правя, за да събера повече мнения от практиката, а не от теорията!!! Peace
Хубав ден на всички! Wink

Общи условия

Активация на акаунт