Любители на котки - тема 16

• 22 941
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мерси, момичета! Всъщност Дундьо е много привързан и към нас, докато Кьорчо обича да стои сам, макар че като е самичък с мен ходи подире ми през цялото време, когато не спи /той спи около 20 часа/. Стои на стелката в банята и ме гледа с едното си око как се къпя, а като му пръсне, излиза и се тупва пред вратата. Ако съм се затворила в спалнята, висва на дръжката на вратата и така може да си стои с часове, да пада, да става, докато му се отвори. Но когато има и други хора коренно се променя.

Гушках ги 4 дни, а сега си стоя сама и ми е едно пусто ...

Много му капе козинката на Дундьо. Аз им давам Витамин С, но явно не е достатъчно. Мисля че по-нагоре в темата имаше една препоръка за комплекс от витамини - ако се сещате, моля, спестете ми ровенето.

# 31
  • Пловдив
Ето ме  Grinning! Благодарение на  Whitewitch (  bouquet) си имаме вече котенце, казва се Пуфи и е страхотна глезанка! Много беше послушна по време на пътуването до Пловдив. Дъщеря ми беше във възторг от изненадата, тя си нямаше идея, че планираме да вземем котенце. Сега принцеса Пуфи спи блажено в новото си легълце. Когато мога, ще пусна снимки да я видите. Прекрасна е!

# 32
Привет,приемате ли нови членове?
Имам 3 котарака и 1 котка.Те се падат малко дврни,ама зимата си ги топлим из къщата.

# 33
  • София
МериДжей, честито ново попълнение! Чакаме снимките с нетърпение.

dimitrina, вие сте голямо семейство. Сигурно никак не е скучно у вас. Добре дошла! Hug

Момичета, какво стана с онова бяло сладурче Нефертина /извинявам се, ако не изписвам правилно името/. На коя от нас беше котето и къде зачезнаха? newsm78

# 34
на тед кет беше  Peace
емел големи симпатяги твоите  Hug любов, любов...  Heart Eyes
ето я бялата госпожичка
Привет!
Много поздрави имате от Нефертина  Laughing По- късно ще се включа с повече, сега още разопаковам багажи.

# 35
  • София
Моля за помощ!
Може ли някой да ми каже къде в Пловдив има
зоомагазин от който мога да купя котенце
за подарък?
Преди 2 години купих от един магазин,
но в момента там има само породисти
по800-1000 лв., а аз нямам възможност
да дам толкова парички.
Много ми е спешно!
Благодаря ви предварително!

Защо не осиновиш някой малък бебок вместо да го купуваш.Провери в сайта на бездом .

# 36
  • София

Много му капе козинката на Дундьо. Аз им давам Витамин С, но явно не е достатъчно. Мисля че по-нагоре в темата имаше една препоръка за комплекс от витамини - ако се сещате, моля, спестете ми ровенето.

Аз давам, на нашия SA-37, но май трябва да ги потърсиш във ветеринарна аптека.

# 37
  • София
Превантивно ли му даваш витаминчето или ти го препоръчаха за някакъв проблем?

Бялата мацка много порастнала, бе. Едвам я познах.

Момичета, имам една огромна молба, дори ще я копна от една съседна тема, като предварително ще се извиня за спама. Става въпрос за Коледния благотворителен базар, в който се включват и талантливи мами от "Хоби":

Момичета, свързах се с тази фирма http://www.cvetelina93.com/gallery/index.php?option=com_phocagal … &id=2:stelaji , тъй като видях, че имат богата гама от стелажи. Готови са да подарят един стелаж на стойност 100 лв. за 72 бр. картички, но няма да имат пътуваща кола до София до края на седмицата.
Моля ви, дайте идеи как да транспортираме стелажа, който тежи 10 кг. Ако някоя мама от региона успее да я качи на някакъв автобус, аз ще я взема от Плиска или Автогарата и съответно ще платя транспортните разходи. 

# 38
Минавам на бързо да кажа пак за витаминие за козина -ПЕТНИЛ, много са хубави, аз съм страшно доволна от  тях.
Мерси, Игуанке, за снимките на Нефа.как го изрови тоз мой пост  Laughing
Тя си е на Добрич, на 3 къщи е стопанка, много била наедряла, има съмнения, че е бременна, ама да видим.  Тогава и аз ще пусна обява за подаряване на котета  Laughing

# 39
  • София
Ха-ха, значи все твоите животинки заглеждам. Сетих се аз за сините очички на бялото маце, които беше фотошопнала и си казах, че само ти би могла така успешно да ги издокараш. Hug

# 40
  Grinning мда, аз й слагах сини лещи

От време на време ми става мъчно за нея, ама тя си беше родена там и там си живее, при мене беше само като бебе, че там нямаше кой да й дава мляко със спринцовка.
Хубавица е, но е и голяма кривотия. Не дава да я пипат, ръмжи и хапе. Но така е по- добре, пази се животинката  Grinning

# 41
  • София
Аз ги давам превантивно витамините,ветеринаря ни ги даде.

# 42
  • Costa Rica
Мацки, вижте с какво се занимава днешната младеж:
  SickБляк!
Работим върху дружбата между видовете, така да се каже hahaha
А Уискас, нали ми е умница, се е покетрила на най-високото и недостъпно място, да не би да я сполети същата участ...

Ето още една типично 'Уискасова' поза:

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:00 от fayza

# 43
  • Варна
fayza, моля те  hahaha hahaha Joy

Зайчето ли е отзад?

# 44
  • София
Сакън, да не заключат темата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт