Любители на котки - тема 16

• 22 946
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Искам да живея там
http://www.croxbox.bg/watch/beed37b65e72639d8885/%D0%9A%D1%8A%D1 … D1%82%D0%BA%D0%B8!

Бог да поживи тая жена

# 61
# 62
Здравейте, котко обожатели и обожателки! Heart Eyes
Приемате ли нови попълнения?Преди време в една от вашите теми , само че с ник Рокмама 2, се бях обърнала за помощ относно съвместното съжителство на малко бебе, по - голямо дете и коте...Тогава Ан Мари, която за мен е пример във всяко отношение Hugме увери , ч няма нищо страшно и опасно и за децата , и за котето...Нейният Харо е щастлив с голямото си семейство...
Тогава се разколебах, вече не помня точно по какви причини...
Но днес с гордост заявявам, че първата част от осиновителния процес е зад гърба ми, попълних въпросника на Приятели на котките и чакам отговор PraynigДано да е положителен Rolling Eyes
Когато взема приятелката или приятеля, ще се похваля и със снимков материал Hug

# 63
Здр и от мене, аз съм от предната тема с гъбите  Mr. Green
Една мама ми даде адреса на едни лекарки (много готини между другото), сега се лекуваме.... Hug
Биха му на нашия глезльо една ваксина, на 23 втора, чеше се по малко, голямо благодаря на мамата (нашите котета доста си приличат, в интерес на истината). newsm20

# 64
  • София

Разгледах филмчето - 50% от котетата приличат досущ на моите Кьорчо и Дундьо. Joy

# 65
Значи като се оправите идвате да направим фотосесия на вашто и нашто пухче  Laughing
Радвам се, че са ти харесали лекарките, те са печени. Днес точно ходих до тях да взема РК на мойте диваци - бебешки за малкото и за козина за Нико. въпреки, че е РК се мръщят на гранулите, но съм решила вечер да са на гранули, сутрин на консерва.
Жената с котките   Shocked нямам думи.... там наистина е рай за котките. Ама как успява да ги изхрани всичките?
Емел, кога ще идваш към нас? От другата седмица ще имам по- малко работа и вече почнах да мисля за гости  Mr. Green Ще ти пиша на лични да ти дам моя скайп и да се разберем да се видим. Ще се друсаш пак с антиалергични  Mr. Green

# 66
  • Враца
момичета аз да ви попитам какво представляват гъбите, че наша дивотия напоследък се чеши много зд ушите...гледах я за бубици, но при нея прегледите стават за 2 до 3 мин най - много след което хапе...видях че има бубица, смених и каишката но сега пак се чеши  newsm78

# 67
Ted_cat и Пуфи не яде мн мн гранулките, въпреки че са РК...яде ги в краен случай, като види, че няма да й се даде друго Simple Smile но затова пък, обожава късчетата на РК... Crazy

# 68
  • София
Ще се друсаш пак с антиалергични  Mr. Green
Joy

Напоследък май все с котките се оправдавам.

# 69
Не знаех, че РК имат късчета.
Аз взимам консерви на Данте, на Клевър, Уискас и Дарлинг. веднъж седмично като ходя до мерто им взимам паувоче бебешки, май са по 4 в опаковка и излизат по- евтино.
Но взе по- капризни стават забелязвам...  Crossing Arms 
Ще взема да ги пратя за 2-3 седмици командировка на Добрич, да видим  после дали ще се мръщят на храната си  Sunglasses

# 70
Теди, на Бени капризността му е ген Wink И мама и тати ядат строго определени неща  Laughing

# 71
Ааа,  казвай тогава какво обичат. Да си знам от сега.
И все се каня да те питам - кога са родени малките? Да празнуваме поне на Бени.

# 72
# 73
завид, завид
красавец е Бени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Ted_cat   имам слабост към оранжеви котета Flutter Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт