СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ"VI

• 19 963
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Разясненията на Катюша бяха полезни и за мен, благодаря   bouquet. Аз продължавам да следя темата, с мъжа ми не сме се отказали да дойдем с вас в Овчарово, но последното ви ходене беше в петък и нямаше как. Надявам се някои от следващите пъти да е в събота или неделя, а пък ако по принцип ходите през седмицата, той ще си вземе отпуск, стига да може.

# 196
В събота и неделя не е удобно да ходим, защото в тези дни са с много намален състав. Освен това са дни за хигиена и не остава време. Така че - през седмицата ще е . Следващото ходене е свързано с организирането на рождените дни от началото на годината досега . Смятаме да наемем заведение в Добрич , да наемем програма  да ги забавляваме. Досега за рождените им дни все те са ни забавлявали с богатите си програми.

# 197
Благодаря на Боги (Voltage13)за памперсите и млякото. Боги, памперсите може и да не са маркови, чудесна си. Лека вечер на всички ви.
Катюша БРАВО за подробните разяснения. Надявам се да привлекат повече хора за каузата.  bouquet

# 198
А кога точно ще се ходи в Бързица ?

# 199
  • Варна
А кога точно ще се ходи в Бързица ?

Събота засега...пиши на скорпионче за повече информация.

# 200
Засега плана е събота 28.03 към 11 часа да се тръгне и да минем през Бързица и Провадия

# 201
Много исках да дойда с вас, но в събота съм на работа... Sad Имате ли нужда от нещо? Ако трябва нещо да се купува или да се помогне по някакъв друг начин? Не ни игнорирайте и нас новаците .-)

# 202
Напротив, не ви игнориртаме, а се стараем да ви приобщим. Следете темата, там обявяваме нуждите, срещите... Ако искате да членувате в сдружението, се обърнете към scorpionche- тя ще ви изпрати на мейла молба, която да попълнете.

# 203
Засега смятаме да носим плодове. Чакаме размери за бельо. Като се върнем ще знаем повече за нуждите

# 204
Засега плана е събота 28.03 към 11 часа да се тръгне и да минем през Бързица и Провадия

Аааа събота съм на изпит  Crazy Ако успея до 11 ще дойда .
ПС.А някакъв вариант за тръгване в 12 часа ? Embarassed

# 205
здравейте,момичета.не ме познавате.аз за прьв пьт влизам при вас и само 2 минути ми трябваха за да реша,че искам да сьм една от вас.за жалост нямам много време да ви чета от началото,затова исках само да се запозная с вас.ако мога да помагам и аз с нещо ще се радвам. Hug

# 206
Благодаря, Монда!  Simple Smile

# 207
Здравейте!
Отдавна ми се иска да помогна с нещо. Имам бебешки дрешки, някои нови. мога да се включа в някоя от визитите ви в с. Овчарово. В момента мъжът ми го няма и ми е малко трудно да излизам, но когато нашите са тук, мога и да изляза. бих искала  да стана член и ми кажете дали някой има нужда от такива дрешки, в звеното на Аспарухово напр. Мога да ги занеса там или в някой дом за малки дечица.

# 208
Сметката на сдружението в Нефтинвестбанк- BG10IORT73771004576800
BIC/SWIFT/IORTBGSF

За непопълнилите Молба и Анкета, може да си ги изтеглите от http://scorpionche.hit.bg/molba.doc и http://scorpionche.hit.bg/anketa.doc и да ги пратите на contact@varnamama.org, adv_lefterova@yahoo.com и varnenskimaiki@abv.bg

Членския внос е 10 лв. на месец

Звено "Майка и бебе" към Комплекс за социални услуги за деца и семейства гр.Варна се намира в кв.Аспарухово ж.к."Дружба" бл.9.
Влизате в Аспарухово от моста, на 1 бензиностанция има 90градусов завой. Там се хваща пътя към центъра на аспарухово. Подминава се спирката, която е веднага след завоя, продължава се направо, стига се до 1 училище, срещу поликлиниката. Минавате зад училището и се завива първата възможна уличка вляво, после пак вляво. Едно от руските блокчета, май е номер 2, целия 1ви етаж е с решетки, отпред има двор с пейки. Надписа е "Звено Майка и бебе"

Сайта ни, който все още в процес на допълване и разрастване: http://www.varnamama.org

Благодарим и на всички, които ни подкрепиха за пореден път в начинанието ни - Благотворителен карнавал.
С ваша помощ се събраха 2962 лв. за децата.   bouquet

Отворени сме за помощ, идеи и нови съратници!

# 209
Или при следваща среща, ако имате възможност да ги разпечатате да ги донесете, за да можем да правим и връзка имена - физиономии Simple Smile За тръгването може и в 12, от Гери зависи - тя шофира

Общи условия

Активация на акаунт