Отговори
# 240
  • София
ЧРД, НАЙТУИШ!!!
ЧЕСТИТИ ПЪРВИ СТЪПЧИЦИ НА АЛИ И ВИКИ!
 Обривът при атопичния дерматит се характеризира с появата т. нар. плаки- зачервени и лющещи се места по кожата. Обикновено започва от лицето и по нататък се появява по гънките- зад колената, лактите и т.н. На Любчо там чак му се беше нацепила кожата Sad. Доста гадно. А кортикостероидите не лекуват причината за АД, а само обрива, т.е. следствието. С две думи- не лекуват. Лекува диетата- изключването на предполагаемите алергени. Да не ставам пи ар на хомеопатията, но с нея се лекува изцяло алергията. Тя помага на организма да се пребори сам.
 Брей, какъв професор съм станала Thinking

# 241
Виви,много ти благодаря за инфото за този склад,не го знаех  bouquet А знаеш ли дали продават на дребно,да не е само на едро?

# 242
Влизам само да ви кажа, че на сестра ми кумовете си имат бебе- момченце Тодор. Сега заминаваме за Пловдив да  полеем случая подобаващо!

# 243
  • около Варна
Космо, продават на дребно, аз от там напазарих доста нещица.

Наде, наистина си доста запозната с проблема. По описанието на Полина си мисля, че може и да не АД, дано да съм права, че май лекарите за всяка екзема поставят тази диагноза, доста е модерна

# 244
  • София
Били,да е жив и здрав Тошето!Подобаващо да го отпразнувате! Hug

И ние се сдобихме с тази масичка,сигурно цял форум я има вече. LaughingЧесно казано на мен ми е малко дървеняшка на външен вид,но ми харесва,че е с два плота и даже долният повече,е и цената разбира се.Те повечето са по 40-50 евро,а тази я взех да 27.99. Mr. GreenНе съм я разопаковала и разгледала още,защото ще е подарък от наще и мисля чак за Коледа да я видим и ние и Жори.
Сега ще мисля и от нас подарък. newsm78

# 245
Здравейте.
Честито на Али и Вики, първите ни проходили мартенчета.  Heart Eyes
Страхотни снимки разгледах, Коко е голям сладур с този дядо Коледа. Малката ни адашка Али, пък е такъв бонбон сладък. Къдричке пусни още снимки, стига си я крила тая кукла Mr. Green
wiwi, нашето се монтира с гръб към движението, за тези столчета е позволено да се слагат на предната седалка до шофьора. Аз така си возя Али. Пък като стане голяма Ева, ще си я слагаш отзад с лице и ще си я гледаш Simple Smile

Това лъвче на Фишър Прайс дали го няма в Джъмбо на по-добра цена. 125 лв. ми се струва твърде много за такава играчка.

# 246
  • Тук и там
Леле вие за прощъпулници вече говорите  ooooh!
Аз моята мързелана едва я слагам в "партер" за снимка  Crossing Arms иначе едно бучкане на главата и вирене на дупе настава  Confused

Абе защо все за лошото сме в челните редици, а за хубавите работи... си чакаме  Rolling Eyes

# 247
Ането в Джъмбо е 80лв. лъвчето на ФП.Не съм от София,но така,казаха някой мами,за Деситка съм сигурна,че беше казала,че го е виждала там на тази цена/дано не греша/
Виви,мерси за инфото,ще отидем в понеделник да видим какво има Simple Smile
Били,честито бебенце на кумовете на сестра ти,много добре да си изкарате Party
Лека нощ!

# 248
  • София
Иве,много ти е сладка русокоската ! Heart Eyes

Днес Жори се изправи сам в кошарата и я обходи цялата за първи път ,но в най-неподходящият момент за нас с баща му. Mr. Green Blush

# 249
Здравейте от мен и Любчо.Не съм писала скоро защото много работа имам,и после се занимавам с бебе и нямам време.
Но и мъжо ми беше окупирал компа и аз неможех дори да напиша здрасти.Почисти ми го човека.
Иначе Любо вече казва с ръчичка ЧАО И ЕЛА.
Много ми е мило сутрин като тръгвам за работа и ми казва чао.Иде ми да ревна,но нали мама ще накупи много играчки с паричките.
Абе май само себе си успокоявам така.С бабата се гледат добре,ходят до кухнята ,спят.Добре е дечко.Не иска да стои вече в проходилката,иска да ходи и някой да го държи.
Ще ходя да ви чета назад.
Чао

# 250
  • София
Ането в Джъмбо е 80лв. лъвчето на ФП.Не съм от София,но така,казаха някой мами,за Деситка съм сигурна,че беше казала,че го е виждала там на тази цена/дано не греша/

Да, и двете, които показах по-напред на снимки са по 80 лева в Джъмбо. Жирафът с топките също го има в Джъмбо за 50 лева.

# 251
 Честит рожден ден на Nightwish!
честито на месечинковците.честито и на прохождащите ни крачета Heart Eyes
Били-4естито бебенце на кумовете на сестра ти да им е живо и здраво..
angels_zg- от тук на татък ще имате и такива изненади..ама по гадно когато вече и разбират за кво става на въпрос Mr. Green Blush..ние утре ще ходим с мъжа ми до Кауфланд в Пловдив на6ия дядо коледа от там ще пазарува защото само там намерихме зеления мотор който толкова много се искаше у нас Whistling лека вечер че умирам за сън  bouquet

# 252
  • София
Nightwish, Честит Рожден ден! Поздрав за теб http://vbox7.com/play:db3651cd   bouquet

Диди,за този говорех,поне на мен не ми се отваря.

Деситка,този ли жираф е 50 лв. Shocked .
Ако е той,то в БГ е много евтин,тук за под 37 евро не съм го виждала,а много ми харесва.

А някой да има ето този : - какво точно прави,че аз нещо неразбрах,пък тук го има за 15 евро и нали се чудя кво да купувам на дреби.

# 253
Зори, ако питаш за жирафа на ФП (не се чете добре на картинката), то той има отвор, през който се пускат топчета, те удрят копче и се чува някакъв звук или мелодия, не зная точно, така ми го описаха на мен.
Били, честито бебенце на приятелите ви - да е здравичко, да расте послушно и да радва всички ви.
Иве, голяма сладурана е моята адашка.Да я нагушкаш от мен. Hug
Лека нощ.

# 254
Понеже вече е 14 декември и понеже утре няма да имам време, за това сега да ви почерпя по случай Рождения ден на моя мил съпруг   Heart Eyes

и за по късните часове [/color]

Общи условия

Активация на акаунт