Отговори
# 255
Честито на прохождащите мартенчета. Пожелавам им безаварийно ходене Hug.

Честит рожден ден на мъжа на ***Cvete***. ***Cvete*** да ти е жив и здрав и много да те слуша Peace.

Честити месечинки на Алина (която е голям бонбон на снимката с лампичката) на Къдричка и на Катерина на Бумеранг Hug

Аз вече 2 ден не съм мърдала от вкъщи и съм пред прага на лудостта. И на Кико не му понася това седене вкъщи и днес цял ден мрънка.

Освен всичко останало съм му и малко сърдита Wink. Аз купувам ли, купувам играчки (те играчките бяха за Коледа, но не устисках и ги извадих по-рано), а той не им обръща никакво внимание. Ама никакво. Играе си с един дървен черпак, джапанките, шишета от минерална вода и една кутия от играчка. Играчка повече от 1 минута не може да му задържи вниманието. Направо не знам с какво да го занимавам вече. То сигурно и аз му омръзнах, ама какво да правя. Ще ме търпи Laughing С какво ги занимавате вашите деца сега като е студено времето?

Ох, пооплаках се. Надявам се утре да съм в по-ведро настроение.

Лека нощ на всички.

П.П. Леле Марги* много ти е красива елхата. Направо прелест.

# 256
Уау, вече си имаме пороходили сладурковци! Честити първи стъпки на Вики и на Али и да вървят с големи крачки към успехите!

Честит рожден ден на Nightwish!
Били, страхотен повод да се напиете Simple Smile Да е жив и здрав малкия Тодор!
Калинче, радвам се, че не се потвърди диагнозата.
Зори, този жираф е много популярен, е не колкото ЛаРедутската масичката, де Simple Smile Мои познати мами твърдят, че е интересен на децата, но аз също не съм виждала на живо какво прави. Непрекъснато срещам обяви за него в Продавалника.

Моето дете непрекъснато дърпа лампичките от елхата. Вече паднаха няколко играчки, топките непрекъснато се удрят /като коте е/, панделките се дърпат и от всякъде виси издърпан кабел от лампичките. Добре че вързах елхата иначе до сега 100 пъти да е паднала.

# 257
Цвети, да е жив и здрав рожденикът ви! Пожелавам му щастие, любов и успехи!

Пипи, и Дея предпочита да се забавлява с всичко, което не е играчка. Преди десетина дни докопа два безнадзорно оставени gsm-а и така ги олигави за нула време, че спряха да работят. Единия тотално изключи, но бързо се справихме с проблема, а другия си работи, но явно лигичките са проникнали вътре и са направили някакъв контакт и телефона отчита, че са включени слушалки, че се готви да покаже видеоклип и друго нещо имаше, но така и не разбрахме какво показва и всичко това тотално пречи телефона да се ползва по предназначение.  Мъжът ми е в тревожно очакване вече 10 дни, откакто го занесе в някакъв сервиз. Дано го оправят, че не ми се дават пари за нов телефон, пък и половинката ми е с претенции, та няма да е евтин.
Дея също става нервна, когато не сме излизали цял ден. Откакто установи, че може да стои на крака и без да е в проходилката, не желае да седи и лежи докато не поседи няколко часа права. Случва се вече и срещу проходилката да роптае. Вероятно много се изморява, защото спи повече през деня - два пъти по час и половина.
Забелязах, че най-тачени при нас са музикалните играчки. Само те могат да задържат вниманието й за по-дълго време /например за 10 минути Simple Smile/, в които се забавлява сама, без да е необходимо моето присъствие. Откакто почна да се изправя, аз съм като залепена за нея. Колко отпускащи бяха моментите, в които кръстосваше стаята с проходилката...

# 258
Честити Рождени Дни на Nightwish и съпругът на Cvete!
Честити месечинки на сладките ни бебешорчета!
Калинка, радвам се, че диагнозата не е вярна. Дано всичко отмине бързо и безпроблемно! Ма как може да стряскат така тия доктори бе  #2gunfire
Били, да е жив и здрав малкия Тодор!
Марги, много ви е хубава елхата.
Този жираф ние го имаме, подарък от играта на Памперс с мечетата ни е. Има 5 кубчета (в кубчетата има животни) и като се пуснат през устата на жирафа падат върху едно бутонче, жирафът издава кратка музичка и кубчето пада от долната страна през една вратичка. Интересна игра е, но Дари повече се занимава напоследък с кубчетата. Показвам и къде трябва да ги пуска, но до там.
Май това с лигавенето на джи-ес-ем-ите е практика на всички бебоци. Аз не и давам на Дари много да си играе и лигави, но една позната си носи телефона преди няколко дена на ремонт да му сменят микрофона заради "ремонта" на нейната бебка  Laughing
Цвети, благодаря ти за инфото за уолкъра - отказах се от него. Сега остана чуденката между дървото и масичката. Аз преди да се роди Дари си взех от ЛаРедута музикална въртележка за креватчето на Vtech, която пее и говори на френски, дано дървото не е френско-говорящо. Това дърво в www.amazon.com го гледах преди малко за 165$  Shocked

# 259
Честита месечинка на прекрасните ни дами - Али на мама Къдричка и Катерина на мама Бумеранг.
Cvete, да е жив и здрав мъжът ти, да се грижи за вас и много да се обичате.
Pipilota, най-интересни са ни естествено шишета, дистанционни, телефони, цветни списания и хартийки, ближем подметките на чехли и ровим в шкафове. Иначе от играчките - музикални, светкащи и дрънкащи са с предимство. Много обича сама да си рови в коша с играчки, а наскоро откри и коша с дрехи за пране и той и е по-любим дори. Досега Ванеса смяташе, че може да се изправя само в леглото и кошарата, но вчера мъжът ми я гледа за 30мин и я научил да се изправя по мебелите smile3515. Аз умишлено не го правех, АМЪ.....
Марги, много ми харесва елхата ви. Малката Дея до нея - още повече! Hug Много ми е сладка как се смее и дърпа лампичките.
Направо се чудя дали да лягам - това ми е 7-8-9 -то ставане, вече им губя бройката. Tired

# 260
  • София, Борово
добро утро, дами  bouquet
Cvete, да ти е жив и здрав мъжът  bouquet
Рони, вчера в суматохата пропуснах да ти честитя за първите крачаки на Али Hug
Маргиии, страхотна елха! Да нацелуваш сладката Дея от нас Heart Eyes
Ането, къде се губиш ти - липсваш много! Hug
Зори, ами явно не се отваря от чужбина...
Били, честито бебенце на приятелите ви, с пожелания за здраве и прекрасно бебешонство Hug

# 261
  • Бургас
Здравейте,мами!Ето какви подаръци взехме вчера на Мария:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1272/1273272572.JPG
Следващият е от моята майка.Тя даде финансите,а ние с баща й отидохме да й изберем нещо и се спряхме на това:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/733/1342105555.JPG
Първият подарък беше от нас с баща й.Взехме и едни обувчици,ето ги и тях:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1179/999218089.JPG
По-късно ще се върна пак да пиша,че сега Мимка ме вика да я храня.
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ!

# 262
Здравейте.
И при нас е така с играчките, заринали сме се от играчки, но тя не им обръща внимание.
Пипилота, ние излизаме по два пъти на ден, преди обяд за кухнята и следобед за разходка и евентуално сън навън. Докато сме в къщи редуваме- проходилката, люлката, кошарата...носене на ръце, стоене на компютъра и така ...денят си минава.
При нас също музикалните играчки задържат за малко вниманието, за това сме взели детска йоника за подарък Grinning да си свири.
Илиянка, много хубави подаръци сте купили.
Марги, и тази година показваш най-красивата елха Simple Smile За Дея пък да не говорим Heart Eyes
Диди, чета си най-редовно, Simple Smile но малко като му изпусна края с писането и после ме мързи Embarassed
Калинка, много се зарадвах за теб.
cosmo, desitka, мерси за инфото за лъвчето.

# 263
Здравейте и от нас

Честити месечинки на порастналите бебета
Честити първи стъпки на Виктор и Алис
Честит рожден ден на мъжа на Цвети. Много да те слуша
 newsm78 дано не пропуснах нещо

Зори, този жирав с купчетата (втората картинка) у нас е голям хит. Имаме го от играта на Памперс. Добре че е той, че иначе нямаше да мога да правя попарата на Марти сутрин. Горкото дете го третирам малко като кученце, но иначе само ми дърпа панталона и пищи докато му дам да яде   Blush. Така му давам една топка или кубче и го пращам да я пусне в жирафа и той е много изпълнителен.
За заниманията през деня - гледам да си върша домашната работа с него. Обяснявам му всичко какво правя и му давам да ми "помага" (дори и с цената на петна по стените и мебелите  ooooh!). Слагаме прането заедно в пералнята, простираме, чистим с моп-а... Пускам му коледни песнички и спирам звука на телевизора и той замръзва и зяпва телевизора. Така всеки пък имаме различни клипове на песничките  hahaha (това мах до 3-тата песничка, но все е нещо). Оставила съм му едно чекмедже с играчки, което да може да си отваря и да си рови и там може да убие по половин час. Пазя го само да не си прищипе пръстите. Обича и да подрежда сапуните в нишата (на мама склададжийчето)
С колко сухара правите попарата сутрин? Аз я правя с 4, но един час след това Марти е гладен отново  newsm78.
За подарък за Коледа търся играчка с ключове. Вече съм скрила всички ключове вкъщи, че ни е някаква краста. Някой ако е виждал да вика силно
Ането, ще се включите ли в коледното парти?
Някой питаше дали 22-ри е работен ден - работен е. Ще има ли други татковци? Нашият, ако е отпуска, ще дойде.

Приятен ден на всички  Hug

# 264
Ането, ще се включите ли в коледното парти?
Даа, даже сме купили подарък Simple Smile

Този жираф е много хубав, и аз събрах тогава всички точки от играта на Памперс, но от мързел да пусна плика с картата и то играта свърши и останахме без жираф.  Confused

# 265
  • около Варна
Честит рожден ден на съпруга на Цвети, да ви е жив и здрав, да ви гледа и да ви слуша мнооого!

И нашият татко днес е рожденик, не мога да не почерпя

Ането, мерси за инфото за столчето, аз коша отпред си го возех, но тоя стол малко големичък ми се вижда, но явно пак там ще е нареден.

Марги, страхотна елха.

Илиянка, много хубави подаръци, уолкъра е същия като нашия дето го взех на Ева за Коледа, само че тя такъв рев рева от него, голяма ми е пъзла милата, пък играчката е толкова забавна.

Зори, много весело ми стана като си представих ситуацията с обикалящия кошарата Жори hahaha

Започнах да давам антибиотика на Ева с млякото, защото иначе го повръща, надявам се да има резултат, че ми омръзна вече от тия хрипове, въздух не може да си поеме понякога.

Отивам да се стягам, че довечера очаквам доста гости.
Хубав ден на всички!

# 266
  • София
здравейте и от нас! Hug

Цвете,Виви - да са ви живи и здрави мъжете,много щастие и любов с тях и много се слушате взаимно!  bouquet

Честити месечинки на Алина на мама Къдричка,Александър Майкъл-на мама Slavomira,Катерина-на мама Boomerang,Божидар -на мама Vili Jov4eva!

Марги
,страхотна елха!!!

Илиянче,много хубави подаръци,много да си играе с тях беба!

Благодаря ви за отговорите за жирафа,имам да ходя на още едно място(една приятелка ще ме води в един американски евтин магазин) и ще решавам вече,че то малко остана.

Весел ден на всички,ние ще ходим на разходка.Тук правят много хубави коледни базари и имат страхотно греяно винце,та отивам да пийна 2-3 чаши. Mr. Green

# 267
Честит рожден ден на мъжа на Цвети и на мъжа на Виви!Да ви слушат и глезят много!
Честити месечинки!
Марги,елхата ви е страхотна Grinning
Готвя на Нати,дано се съгласи да го хапне,че предния път отказа,така е свикнала с купешките пюрета,че друго не иска,но съм решила да бъда по-настоятелна,ако трябва ще смеся с купешко за да прояде.
Зори,този жирав винаги го има в продавалника,да се продава,от промоцията на Памперс,върви по 25лв. неразопакован.
Аз ще се пукна направо от яд,в продавалника се е продавало дървото на Ви-теч,за 60лв. неразопаковано от кутията и то във Варна newsm61 Има я и прословутата масичка,за 55лв.,но е ползвана и това ме спря да я купя Close
Илиянче,много хубави подаръци сте купили на Мария,дано си играя много с тях Grinning

# 268
От този сайт амазон,може ли да се поръчва от БГ,да не е онзи сайт,който беше дала Шушонка,но не можеше да се поръчва от него за Бг newsm78 Много ми хареса това,някой да го е виждал някъде и на каква цена е?

# 269
  • София, Борово
Зори, пийни и замен 1-2 чашки гряни винца Hug и целувки на Жорката от нас.
Относно Амазон - аз пазарувам от амазон.ком, но шипинга ди БГ понякога е убийствен. Бях поръчала 3 залъгалки на нуби за 9 $, а шипинга дойде 50$, естествено ги отказах.
Освен това, над 50$ се обмитява! Имайте тези неща предвид. Стоките не пристигат до пощата, а до митницата, която е до ЦУМ, от там може да ви го доставят срещу 12 лв. Много стоки нямат доставка до БГ. В Англисйкият амазон ма доставка, но там цените са много по-високи и нямат всички продукти, като в щатския.
Последно си бях поръчала един часовник и бше голяма разправия на митницата на летището, а и с мита и такси дойде по-скъпо от колкото в БГ.
Виви, да ти е жив и здрав съпруга и да те случа и обича!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт