Отговори
# 270
Здравейте от нас Simple Smile
Честит Рожден Ден и на съпругът на Виви!
Този сайт www.bgshopper.com доставят неща които американски сайтове нямат доставка до България така, че онзи евтиния сайт www.fisher-price.com става достъпен  Laughing условието само е поръчката да е минимум 100$, но като се комбинира човек с някой може и да ги надхвърли......има доста далаверки там и мисля да се възползвам  Laughing
Забравих снощи да честитя първите стъпки на Викторчето и Али!  Hug

# 271
  • София, Борово
Тере, много благодаря за сайта! Hug Сега ще си поръчам органайзер за Макларан количка - страхотен е, но няма доставка за БГ. Ще поръчам 2 броя и за една приятелка, та някой ако иска нещо от там да се съберем, ако не ще поръчам и други неща.

# 272
Здравейте,
Честити месечинки на всички бебета.
Честито на всички с поводи и празници.
Момичета,това е конструктора за който бях писала с гумени елементи.Това е единия от подаръците за дечко:
http://danilka.com/product_info.php/products_id/6013
cosmopolitan има такива играчки в ХИполенд.Аз също ги гледах,но това топче няма да се сеща къде да го пуска.
Иначе моя малчо въобще не поглежда играчките.Много рядко.Повече си играе с обувки,чехли ,шишета от безалкохолно,и все такива подобни.А купчина играчки си седят и чакат ред.
Илияна вторият подарък от типа на уолкърите ли е.Защото аз харесах подобен в ХИполенд но незнам дали ще е удачен да го взимам.Ако ще е заради панела от пред само,то се губи смисъла да давам маса пари.Я споделете нещо за тези уолкъри.Не се ли обръщат като се хванат децата за тях.Колко са стабилни.

# 273
Аз съм за да се съберем за комбинирана поръчка, даже си харесах вече няколко неща  Grinning и да кажа че от 20 декември до 2 януари bgshopper-ите излизат във ваканция. Има и още един сайт www.lombard.bg но няма много добри отзиви за него. Там обаче можеш да поръчаш без минимален лимит от 100$ но доколкото успях да прочета доставката им е по-скъпа.

# 274
  • София, Борово
Гледайте БТВ, много хубав филм за бебетата дават в "Часът на  НГ"

# 275
  • Бургас
Здравейте отново!Ние си направихме малка разходка тук,но взе че духна вятър и се прибрахме на бърза ръка.
Преди малко приспах Мимка,а сега имаме майстори вкъщи,които поставят тръби,свързани от бойлера към парното и се вдигаше шум.Надявам се да не се събуди зверчето ми.
Деси.а,играчката се води проходилка.Отпред висчки копченца свирят нещо определено,Мария се заиграва доста с нея.Можеш да й махнеш задните крака,за да остане само дъската с мелодиите като масичка и като започне да си ходи детето да му се монтират краката пак,но мама все трябва да бяга след него.Мария вчера я пуснах и тя започна да пристъпва плахо и според мен е за деца,които са започнали да правят вече самостоятелни крачки.Определено без надзор не става,ако детето не върви само.Но пък е голяма занимавка.
Диана,отивам да гледам филма,дано не съм го изпуснала.
Предложете ми подарък за момченце на 1.5 годинки.Харесва музикални играчки.Има си всякакви коли с дистанционни.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖЕТЕ НА ВИВИ И ЦВЕТЕ!НЕКА ВИ БЪДАТ ЖИВИИ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И МНОГО ГРИЖОВНИ!

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 16:44 от Илияна 24

# 276
Desi.a този конструктор ми се вижда интересен от къде го купи и колко струва? Аз като по-малка имах нещо подобно и много си играех с него.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖЕТЕ НА ВИВИ И ЦВЕТЕ- да са ви живи и здрави!!!

# 277
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛОВИНКИТЕ НА ВИВИ И ЦВЕТЕ!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ ОБИЧАТ!
 Ние най- накрая се сдобихме с първо зъбче tooth Черпим ей така Popcorn
 Марги, и аз да се присъединя към овациите за твоята елха и Снежанката пред нея Heart Eyes

# 278
Благодаря на всички за пожеланията, благодаря и от името на Иван. Показах ги на мъжо и му стана мило.

Честит рожден ден и на половинката на wiwi.Да сте много щастливи и много да се обичате, а също и маничето (и другото) около вас. 
Марги елхата ти е невероятна, и миналогодишната беше супер, но тази я краси една малка Снежанка и просто не може да се мери с миналогодишната. Целувки на сладката Дея от Коки.
Надето честито ви зъбче, да са все белички и здравичики.
Ние пък си седим с два зъба от шестия месец и невиждам скоро да избива нов.

# 279
  • София
Пийнахме винце ние,добре се разходихме,а на Жори даже му подариха и плюшена бяла мечка на едно магазинче. Mr. Green

Ето и снимки,започват от тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=9395667,но това трябваше да е последната снимка - пак са се качили много разбъркано. Close

Наде,честито зъбче!

# 280
честити месечинки на порастващите мартенчета...!Цвете ,Виви -честит празник на вашите мъже.Много здраве и семейно щастие което да продължи дълги години им пожелавам...
Наде честито зъбче  bouquet
Зори снимките саааа....много хубави искам да питам онези фигурки баба яга и птиците истински дървета ли  са  или .....?как са ги направили  newsm78
Марги и аз да кажа много хубава елха ....
аз най после успях да опаковам мотора сега да видим как ще го носим в градината без да разбере Mr. Green
лека вечер......

# 281
  • София
истинки са да - правени са от клони.Миналите две години също имаше,но други животни.

# 282
  • София...........
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖЕТЕ НА ЦВЕТЕ И ВИВИ! ДА СА ВИ ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ СЛУШАТ!

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ СТЪПКИ НА АЛИ И ВИКИ!

НАДЕ, ЧЕСТИТО ВИ ЗЪБЧЕ!

Иве, ма много ми е хубава снахичката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зори, снимките са разкошни както винаги Simple Smile   и внимавай......... ако обичате на опашката, ние първи сме се кандидатирали за Галенцето Wink за Жори Hug Heart Eyes

Марги, разкошна ви е елхата, а дъщеричката пътиииии повече Heart Eyes

# 283
  • София...........
Зори, и ние имаме жирафа на Fisher Price от играта на Памперс. Страхотна играчка, много е забавна Peace
terre ти е обяснила много точно какво прави. Ясен се научи вече да пуска сам кубчетата и пада голяма игра с него Simple Smile

cosmopolitan, това за което питаш на  Fisher Price го има в Джъмбо, но не съм гледала цената.

# 284
  • София
ами значи ще взема да го купя аз,щом е толкова забавен. Mr. Green

Мили момичета,моля ви за помощ.Сдружение Зачатие организира утре протест  срещу наглото и бездушно поведение на български депутати, които са на път да провалят законопроекта за държавно финансиране на процедурите по асистирана репродукция и които оскърбиха всички български семейства с репродуктивни проблеми.Много семейства с репродуктивни проблеми и съпричастни ,ще се съберат пред НДК  с празни детски колички,също така ще участват и при Слави.
Аз за жалост няма да присъствам,защото не съм в БГ,но ще изпратя картичка.
Молбата ми е,да изпратите картички и вие.А който има желание и възможност да присъства - още по-добре.,Вие знаете ,каква е радостта да погледнеш в две детски очи,знаете какво е щастието да държиш слънцето в ръцете си..Нека помогнем на 270 000 семейства да го усетят и те,нека  сбъднат мечтите си!
Ето примерни картички от тук :http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32268.0.
А ето и адресите :
 Комисия по здравеопазването: health_committee@parliament.bg
Комисия по бюджет и финанси: budget@parliament.bg
Комисия по парламентарна етика: k_etika@parliament.bg
Контролен мейл : glasuvam_za_fond_asistirana.r@abv.bg

Благодаря ви от сърце!

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 01:21 от angels_zg

Общи условия

Активация на акаунт