Отговори
# 285
Честити месечинки на Карина на мама Janett, Янес на мама Myran, Дария на мама Цвети, Теодор на мама мишленце, Кристиян на nonka 26, Филип на SRN, Костадин на ninata.
Наде, честито ви зъбче. Да излизат всичките лесно, да са здравички и бели.
Зори, невероятни снимки, много красиви елхи, дървета....толкова Коледно и празнично....Много сладко джудженце си водите с вас. Снимката му с белия дядо Коледа направо е супер. Зори, благодарение на теб, Ванеса се сдоби с жирафчето, което вчера показа (не с кубчетата от играта на памперс, а другия). Е, няма такова пищене от радост, но не се сеща да му пуска топките в устата, а се опитва отгоре някъде, както е свикнала на други играчки.
Илиянче, много хубави подаръци си има Мимето.
desi.a, аз също се интересувам от този конструктор, та сподели откъде е.
wiwi, честит празник и на твоя мъж. Да е жив и здрав, много да се грижи за вас и да ви обича.
Ванеска я боли ушенце и май ще се окаже, че от това се буди през нощта и плаче. Sad Дадох панадол и капнах капки. Дано се успокои милото, пък утре (то си е днес) ще ходим до Токуда. Надявам се, че ще я прегледат без записан час.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 00:54 от galinana

# 286
Зори, ще изпратя картичка и аз. Hug

# 287
И аз изпратих картички  Peace

# 288
Виви, честито на твоята половинка! Нека мъжът ти бъде щастлив, богат и страхотен съпруг!

Наде, честито първо зъбче на Раличка! Да е бяло и здраво, както и всички следващи!

От толкова много хубави думи за елхата направо ми се вирна носът Simple Smile Благодаря ви! Hug
С голям мерак направих панделките и част от топките, та даже се престарах. Сега имам изобилие от зелена украса, която няма къде да сложа, защото елхата се претрупа.

# 289
Извинете за тъпия въпрос, но как да изпратя картичка? Може би трябва да съм регистрирана?
Не само искам да изпратя картичка - бих ги затрупала с мейли, само дано да има ефект. Имам няколко пощи, така че ще изпратя от всяка. Няма да мога да отида, но ще пратя баща ми за масовка. Тази инициатива трябва да има 100% успех.

# 290
  • София...........
Зори, картичката , която пращаш как ти стои в писмото като прикачен файл или директно се вижда?

# 291
  • София, Борово
Извинете за тъпия въпрос, но как да изпратя картичка? Може би трябва да съм регистрирана?
Не само искам да изпратя картичка - бих ги затрупала с мейли, само дано да има ефект. Имам няколко пощи, така че ще изпратя от всяка. Няма да мога да отида, но ще пратя баща ми за масовка. Тази инициатива трябва да има 100% успех.
Привет на всички!
Марги запазваш картичката на компщтърат си и след това я прикрепяш към е-меила.
аз ще подкрепя с присъствия и картички Peace
Хубав ден на всички Peace

# 292
  • BG
Добро утро и от мен,
хайде по едно кафенце за по-закъснелите като мен
Хрумна ми и една идея за заглавие,ако ви хареса-Тихо се сипе снега навън,а МАРТенчето отвътре напира да излиза пак навън.
Аз вече почти съм приключила с подаръците.На малката взехме такава кола,само че зелено и розово,дано да се хареса http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1224?osCsid=7e7897 … 7cffaea61fe8c7c0e.На голямата взех кухня,даже сега в петък ще им ги раздава Дядо Коледа в градината и разни други дребни нещица.

# 293
Добро утро   bouquet
Да почерпя,ние днес ставаме на цели 9 месеца

Наде честито ви зъбче!!!
Честити рожденни дни на мъжете на Виви и Цвети-все така да ви слушат и много да ви обичат!
Зори снимките са просто невероятни...
Марги на теб каква ти е професията-мисля че ако се занимаваш с аранжиране ще изкараш многооооооооо парички.Елхата е разкошна!
Ние изкарахме кошмарен уикенд.В събота реших да ходим до Jumbo-страшна лудница даже въздух трудно се взимаше,но влезеш ли няма излизане,докато стигнеш до тия каси #Cussing out
Резултат вечерта в 12:30ч. Дари се събуди с 39.5Т и  натам мисля не е нужно да разказвам Sad
Но поне купихме подарък за партито.Бройте и нас само да сме здрави.
Днес сме при педи стискайте палци да не е нещо сериозно Praynig
Хайде оплаках се.
Хубав ден на всички Hug

# 294
Добро утро!
Честити месечинки на Карина на мама Janett, Янес на мама Myran, Дария на мама Цвети, Теодор на мама мишленце, Кристиян на nonka 26, Филип на SRN, Костадин на ninata. Hug
Наде, честито ви зъбче! Дано всички останали излязат безболезнено и са бели и здрави!
Честито на мамите с прохождащи сладури! Леко и безаварийно ходене им пожелавам! Wink
Честит рожден ден на съпруга на Виви! Да ви е жив и здрав и много да ви обича и глези! Wink
Марги, елхата е разкошна! Голяма си майсторка! Браво!  bouquet
За подаръците - Ели си получи вчера подаръка от едните баба и дядо - уокъра на Чико (май Зори имаха такъв). Много му се радва шушка, даже се научихме и топките да пускаме вътре. От нас подаръкът ще е прословутата ларедутска масичка. Crazy
Зори, и аз ще изпратя картичка. Ели я чакахме цяла година (което хич не е много), но знам какво е да чакаш и да се надяваш. Sad

# 295
Добро утро!

Честити месечинки на Карина на мама Janett, Янес на мама Myran, Дария на мама Цвети, Теодор на мама мишленце, Кристиян на nonka 26, Филип на SRN, Костадин на ninata!!!

Цвети..., имаш стиснати палци от нас! Дано бързо да се оправи сладураната и на партито да си играят много дечицата  Hug Аз ще пратя майка ми до Джъмбо. Казала съм й какъв подарък да търси.

Galinana, дано на Неса бързо да й се оправи ушенцето и да не я боли вече

Марги, елхата ти наистина пак е страхотна. Аз и миналогодишната я помня.

Зори, както винаги страхотни снимки!

# 296
Каквато съм замаена, забравих да ви се похваля. ooooh!
В събота бяхме на консултация и резултатът е 76,5 см. и 9,860 кг. Чакаме си още 3-4 зъба, в това число и 2 кътника, които са адски подути (венците де Blush ). "Мама" категорично отказваме да кажем, но пък на тати се мазним най-редовно. Wink Ели казва и "дай" като иска нещо, но то повече звучи като "да-да" и само по протегната ръка можеш да познаеш, че е "дай". Laughing Вече пием от чаша (нормална без накрайник), само дето доста се капем и мама трябва задължително да държи салфетка отдолу, но иначе е много интересно. Simple Smile
Уф, стига съм дрънкала ами да ходя да пускам пералнята докато Ели спи още. Whistling

Лек ден на всички! Hug

# 297
  • Тук и там
Честити месечинки на малките ни пораснали сладури! Да са много здравички и да получат много подаръци!
Честити по-големи рожденници на Виви и Цвети - мъжете много да ви глезят и помагат с гледането на децата!
Зори, за пореден път ни радваш с невероятни снимки... А малкият Жорко доста добре позира пред фотоапарата  Peace
/пуснах картичка - няма начин да не се включа  Wink/.
Марги - ама моля те не показвай елхата си, че де депресирам като видя нашата Mr. Green Шегувам се ей - наистина е разкошна, а малката има да й се радва  Hug Да я затрупате от подаръци, че да й е трудно дърпането  Crazy.
Наде, да ви честитя зъбчето - когато дойде време и другите да изкачат леко и безпроблемно  Peace
В тази връзка остана ли някое мартенче без зъби, освен моята кокона  Thinking

# 298
  • София
добро утро! Hug

Честити месечинки на Честити месечинки на Карина на мама Janett, Янес на мама Myran, Дария на мама Цвети, Теодор на мама мишленце, Кристиян на nonka 26, Филип на SRN, Костадин на ninata!

Цвети
,да се оправя бързо малкото човече!

vanedi ,чудесно заглавие! Hug

За картичките - аз слагам картичката както снимките тук във форума.То си има там иконка за снимка,натискам я и въвеждам адреса на картичката.Така тя ми излиза като снимка в писмото.Друг варянт е да си я копнеш на компютъра и после да се прикачи.Регистрация не трябва заникъде.Все едно пращаш обикновено писно.Пишеш на получателя адреса (от 3-те по-горе) и има отдолу възможност да пратиш копие до друг -  натискаш " копие до"  и там се пише контролният мейл,който съм дала.Звучи сложно,но е елементарно.
Благодаря ви!  

# 299
  • София
Честити месечинки на Честити месечинки на Карина на мама Janett, Янес на мама Myran, Дария на мама Цвети, Теодор на мама мишленце, Кристиян на nonka 26, Филип на SRN, Костадин на ninata!
Зори, изпратих на всички мейли, които си дала!
Цвети, дано бързо да се оправите и да не е нищо сериозно Hug

Общи условия

Активация на акаунт