Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема №7

• 18 392
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Вчера и аз бях на преглед и подобно на марулка всичко е наред с бебока, чува се сърчицето, мърда, размерите му отговарят някъде на 10 г.с.  Дадоха ми направления за изследвания, вкл. и токсоплазмоза ми пусна по здр. каса, нищо че съм на 28 г., иначе струва към 30 лв. изследването, една бременна приятелка си го плати. Абе много ми е отзивчив доктора и затова реших да си ходя при него.
Днес пък отивам в бившата Тина Киркова има "ден на отворени врати" и ще поразгледам болницата и отделенията, най-вече ваната за водно раждане. Аз съм се навила за такова раждане, без упойка, без стрес за бебето и т.н.  Ако някой го интересува, може после да споделя впечатления.  Peace

# 211
Здравейте и от мен, ние на 18-ти ще отидем на лекар, да видим наред ли е всичко с бебо. Някой мацки не бяха ли тия дни на ФМ ще очакваме вече първите показали пола бебчета

# 212
  • София
Здравейте   Hug ,
може ли някой да ми прати паролата на албумчето  Praynig
kote dani и мен ме интересува раждането във вода.Родена съм в Тина Киркова и някакси без да я гледам от близо съм решила там да раждам.Пиши като се върнеш някакви подробности

# 213
Здравейте!  Hug

Май аз ще съм първата, която ще се отчете след ФМ. Wink Джиджи, чакам те и теб!  Hug
Всичко е наред с бебочето, вероятно пак ще е момиченце, но все пак докторката каза, че е раничко. Отговаря точно на 11 г.с. и 5 дни и термин 2 юли. Мъжът ми е щастлив, той искаше пак момиченце, нетипично за мъжете по принцип, на мен ми се искаше момченце за разнообразие, но няма значение. Ще се пробваме и с трето! Wink
За тези от София, които не са успели да се запишат при по-популярните имена, предполагам, че във "Фемина" все още има свободни часове. При д-р Димитрова няма, но при д-р Врагалева със сигурност. Много съм доволна от нея, около 40 мин. стояхме, обяснява подробно и разбираемо, накрая и 3D-то пусна. ФМ там струва 60 лв.
След това минах през Майчин дом за БХС - 40 лв. Утре ще отида за резултатите, надявам се и там всичко да е наред!  Praynig
И вече на 6 януари съм в "Токуда".
И на мен си ми е мечта водното раждане, много съм чела, имам и позната, която го направи, но след секциото е по-сложно, а и мъжът ми не иска и да чуе за държавна болница.

Моля и на мен паролата за албумчето!

marulka_s, радвам се за теб! Hug

Гуш на всички момичета, става все по-хубаво, да знаете! Wink

# 214
здравейте,
тези дни не съм писала - нещо съм болна и си стоя вкъщи - внимавайте - върлуват някакви вируси - надявам се скоро да се оправя - няколко дена само гърло ме боля и изведнъж ме тресна хрема, главоболие, разстройство...
Румикс, много съжалявам, пожелавам ти когато си готова да се сдобиеш със здраво бебче  Hug
Честито на новите момичета и на чулите сърчица   bouquet
На мен следващият ми преглед е чак на 7/1
 Hug ви всички

# 215
Аз пак да питам: Колко често Ви викат на преглед аз на 22ри ще съм за 4ти път и тогва ще съм началото на 11 седмица. т.е. макс през 12 дена съм ходила на лекар. Сърчицето го чух още на 7ма седмица. За сметка на това още ен са ми казали за ФМ... А така доколкото схващам е доста сложно със записванията. Да взема да питам ли в понеделник? Или е рано още?

# 216
Здравейте и днес,
така ви се радвам на всички че сте добре  Hug Тия дребни неразположения ще отминат много скоро и започва най-хубавото ... А аз изпадам в някаква депресия- постоянно ям нещо- тъпча се без да съм гладна и не се замислям, псотоянно купувам сладкиши, сникърси, вафли...  ooooh! Утре сутрин ще отида на преглед при друг лекар, защото, като поразмислих- щом моята лекарка ме вика преди кюртажа отново да ме прегледа- значи има малък процент на съмнение. И си казвам- я да  взема още едно мнение, за да не си мисля цял живот,че може и да не е било така... Та утре вечер със сигурност ще знам какво следва....Ех... отплеснах се с проблемите си... Знам че не бива да ви говоря такива неща и да не сте посмели да си мислите глупости за вас ... !!! Но понеже започнах да ви споделям, а си нямам с кой друг...  Confused
Прегръдки на всички  Hug

# 217
Румикс, стискам палци утре да се окаже, че твоята лекарка е сгрешила!  Praynig Много силни прегръдки от мен!  Hug

При мен гаденето вчера и днес значително намаля. Дано не се появява пак, че не се издържа. В неделя влезнах буквално за 5 минути в магазина до нас. Взех набързо няколко неща и вече на касата бях пред припадък. Странното е, че ми е лошо само в някои часове. През останалото време нищо не ми влияе. Нито една миризма или гледка. Дано при всички вече да отминава този неприятен период.  Hug

Ще може ли и на мен паролата за албумчето?

# 218
Аз пак да питам: Колко често Ви викат на преглед аз на 22ри ще съм за 4ти път и тогва ще съм началото на 11 седмица. т.е. макс през 12 дена съм ходила на лекар. Сърчицето го чух още на 7ма седмица. За сметка на това още ен са ми казали за ФМ... А така доколкото схващам е доста сложно със записванията. Да взема да питам ли в понеделник? Или е рано още?

И аз на 22 ще съм за четвърти път на преглед. Ама имам една киста, която следим и затова доки ме вика през 2 седмици за да я наблюдава как се развива. Иначе едва ли щеше да ме вика толкова често. При теб има ли някаква причина толкова често да те викат?

# 219
Здравейте! И аз се моля вси4ко да е наред с бебенцето на румикс. Незнам как се справяте с малките дечица, докато ви се гади? Трудна работа! Може ли и на мен паролата за албума.

# 220
Здравейте момичета  Hug
Вече официално мога да се похваля, днес бях на лекар и чухме сърцето на бебето. Всичко за сега е наред, отговаря си на седмиците. А в понеделник гладна и жадна съм на изследвания и на първа консултация  Hug Иначе продължава да ми е лошо, но освен да мрънкам и изтърпя този период, друго няма какво да направя  Rolling Eyes
rumix дай Боже всичко да е наред и при теб, надеждата умира последна Praynig
Сиси ♥♥ радвам се за вас, че всичко е наред. Все пак е рано още за пола, вероятността да се обърка е голяма в тези седмици. Пожелавам ти да ги нашариш   bouquet

Поздрави на всички   bouquet

# 221
За прегледите -много често ви викат - моя лекар ме вика чак след нова година и тогава ще ми е третия преглед.
Сиси и нашия татко иска пак момиченце,защото били по-сладки,по-нежни и по - гальовни. Laughing А аз си искам момченце - но в крайна сметка да е живо и здраво.
Румикс имаш стиснати палчета и от мен - дано лекарката ти е грешала. Hug

# 222
Сиси и нашия татко иска пак момиченце,защото били по-сладки,по-нежни и по - гальовни. Laughing

Ааа не тук мога да поспоря с мъжа ти Wink
Моят син е много сладък, нежен и гальовен. Сигурната съм че и други майки биха го казали за техните деца. И понеже нямам база за сравнение искам да си имам и момиченце, за да мога да направя някакви крайни заключения  Rolling Eyes

# 223
  • София
Привет мами!
Румикс  Praynig Praynig дано да има още надежда!!!
Вирджинити - да ти е жива и здрава хубавицата със закъснение   bouquet

Някой беше питал за капки за нос - аз си взех хомеопатични Еуфорбиум композитум, но най-доброто , което ми помогна и ми го каза аптекарката е мед в носа - с клечка за уши лекичко се намазва няколко пъти . не е гадно , помогна ми много бързо да се оттвърва от простудата и хремата. нищо друго не съм правила освен това и капките.

Сиси, браво . Ти си първа с добри новини , аз съм в петък на ФМ и после на БХС в майчин дом.

И аз съм ЗА водното раждане, разказвайте , който има информация. Много ми се иска, а кога има отворени врати отново?

Някой от мамите, които са с второ да са имали ранни контракции , които сте усещали и са били леко болезнени? Като, че ли вчера нещо такова имах, ама като не съм го изпитвала преди..... пих но шпа и помина.... описвам го така: понабова ме корема на "вълни" минава болката , лекичка, но си я има от време на врем и ме стяга корема...нормално ли е ? Утре ще звънна да питам лекарката.

Целувки за всички и хубава вечер!

# 224
Гале чак толкова рано не вярвам да е контракции- аз имах в 6 и 7 месец - тогава се бях поуплашила но всичко мина добре-това твоето е неразположение предполагам за ранните месеци.И аз сега имам такива престягания и боцкания но си е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт