Любители на кучета - 4

• 37 053
  • 420
  •   1
Отговори
# 150
Nightwish,честито!Много е сладка Джеси,но е слабичка,не е нормално така да се виждат ребрата.
Научи я да пишка в банята или на терасата където ти е по-удобно,за да си спокойна,че дори да не я изведеш има къде да се изпишка.Ние я бяхме научили да пишка на терасата и тя заставаше пред вратата и почваше да скимти когато й се пишка,но пък я взехме лятото,сега май е по-добре в банята.Ането ти е написала как да я научиш.
Моят съвет е да не я пускаш никога без каишка,защото са много диви,тичат по колите и други големи кучета и стават големи проблеми  Cry
Много са чувствителни на студ,затова се препича пред камината,купи й дрешка или оплети,защото много треперят навън.Нашата дакелка винаги спи завита,има си одеала или в нашите завивки и се заравя под тях и се завива.

# 151
  • София
Nightwish, да ти е жива и здрава Джеси, много е сладка!

Мама на Викито, благодаря за съвета, имам ги в къщи тези витамини и ще и слагам по малко.

# 152
Nightwish, как ти завидях за новата радост в къщи Simple Smile Много ми хареса Джеси. Дакелите наистина гледат много умно, разбиращо и някак си тъжно, все едно иска нещо да ти каже. Много е сладка Hug

# 153
  • София
Голяма е сладурана, да ви е честита и да ви донесе много радост! Simple Smile М/у другото в обявата пише, че  е с хигиенни навици?  newsm78
Ето един съвет и от мен - създайте й бърлога, в която да си е само тя, да може да се крие там, когато иска спокойствие Simple Smile

# 154
Благодаря , момичета!Да , наистина, така пише в обявата, но хората са я държали само два дни, за това време тя не се е напишкала нито веднъж вкъщи или поне така твърдят...
Е, преди малко го направи в коридора  Crazy макар че преди това бяхме на дълга разходка до зоомагазина, няма да ви казвам каква сензация предизвиках с бебето в количката и с нея  Laughing Laughing но трябва да кажа , че повечето хора реагираха със симпатия...
От магазинчето й взех хапче, и вече й го дадох, откакто я взехме още не е акала  Rolling Eyes сутринта й дадох пиле, после още веднъж, после пастет, а сега яде и гранули, купих й и кучешки бисквити, но като че ли не ги хареса, опита се да "зарови" една в хола зад пердето  Laughing Laughing Laughing
Незнайната, какво имаш предвид под бърлога? Сложили сме й едно одеалце под масата в хола, доста тайнствено местенце  Laughing, но тя не  иска да остава сама, непрекъснато ходи по петите ми , а когато съм в стаята лежи пред камината и се грее...
В зоомагазина ми предложиха палтенца, но най - евтиното струваше 18 лева и се въздържах, ще й изплета, имам 5 кашона прежди  Laughing Laughing Laughing Laughing, а на 1 кука ще го врътна за половин ден  Peace
Сега като се изпика в коридора знаеше , че е виновна, даже я беше страх да дойде като я повиках  Confused Намокрих в пиканото няколко вестника и ги сложих в банята, а мястото в коридора измих хубаво с доместос, после се опитах да й обясня къде трябва да ги прави тези работи, но честно казано не знам дали ме разбра  Rolling Eyes
Първата разходка с бебе и куче мина успешно и без инциденти  Hug

# 155
Nightwish, честит ви нов член на семейството. Много е хубавичка и сладка! Да ви е жива и здрава.
...купих й и кучешки бисквити, но като че ли не ги хареса, опита се да "зарови" една в хола зад пердето  Laughing Laughing Laughing
...Сега като се изпика в коридора знаеше , че е виновна, даже я беше страх да дойде като я повиках  Confused Намокрих в пиканото няколко вестника и ги сложих в банята, а мястото в коридора измих хубаво с доместос, после се опитах да й обясня къде трябва да ги прави тези работи, но честно казано не знам дали ме разбра  Rolling Eyes...
Първата разходка с бебе и куче мина успешно и без инциденти  Hug
Joy hahaha Joy
Ането, а твоята кокерка никога ли не е имала проблеми с ушичките?

# 156
Здравейте,мами обичащи кучетата!
Ето и тук малко снимки на нашите бебета ротвайлерчета,които станаха на 2 месеца и очакват новите си стопани.Ще се радвам повечето от тях да попаднат при семейства,където има и деца.Бебетата са клубни и отгледани вкъщи с много любов.

# 157
  • София
Nightwish, под бърлога точно това имам предвид Simple Smile Тайнствено местенце, ама да е недостъпно за децата, за да може да си се крие там, ако хлапетата решат, че трябва да я потормозят малко Simple Smile
Можеш да пробваш с постелки за възрастни за пишкането, по-ефективни са от вестника Simple Smile А когато видиш, че й се пишка, обикновено стават нервни, обикалят, душат наоколо, можеш да я хванеш за вратлето отзад, както майките хващат малките си (животните де), да я занесеш където трябва и да я изчакаш да си свърши работата. А ако я хванеш по време на белята, подръпване на опашката надолу вършело работа, за да спре да пишка и да имаш време да я занесеш където трябва... Това последното не съм го пробвала ;]
Според мен я е страх да седи самичка, защото е сменила няколко стопани за кратко време, страх я е да не я изоставите и вие. С времето ще свикне да седи самичка. Само че, ако ще я оставяте сама по цял ден, трябва да провериш от сега дали ще прави поразии и дали ще вие. Има си начини да я свикнете да не прави бели и да не вие, но трябват доста занимания.
И внимавайте с готвената храна, после може да не иска да яде гранулките, тъй де "аз досега хапвах вкусни домашни манджички, а ти сега искаш да ме излъжеш да ям някакви си гранули, хм!"  Mr. Green
Много сладки ротчета, benyb,  Kissing Heart

# 158
аййй ай ай... benyb, нечовешки  сладки са Heart Eyes Crazy дано им намерите хубави семейства

# 159
Nightwish ако искаш утре мога да ти снимам нашата дрешка,майка ми я е плела.

# 160
Nightwish ако искаш утре мога да ти снимам нашата дрешка,майка ми я е плела.
о, искам да  Hug ако може и описание Grinning

# 161
  • СОФИЯ
Здравейте,мами обичащи кучетата!
Ето и тук малко снимки на нашите бебета ротвайлерчета,които станаха на 2 месеца и очакват новите си стопани.Ще се радвам повечето от тях да попаднат при семейства,където има и деца.Бебетата са клубни и отгледани вкъщи с много любов.

http://media.snimka.bg/1579/009413421.jpg
http://media.snimka.bg/1590/009435738.jpg
http://media.snimka.bg/1590/009435799.jpg
http://media.snimka.bg/1590/009435943.jpg

Страхотни са  Crazy

# 162
  • София
Здравейте мами!
 Мойта Рита /2 мес. 1 с-ца/ с нов "проблем": като я взехме на 45 дни вета и даде розово обезпаразитяващо кремче - резултат бели "конци", на 2 мес. пак кремче и уж нямаше нищо, но днес намерих на двора пак ако с "конец", което явно е резултат от второто кремче. Пропуснала съм го преди няколко дни когато проверявах и събирах акитата . Сега тази гадина беше само една за разлика от предния път, но дали са се изчистили или трябва пак да давам кремче другата седмица? Ще бъде трети път през две седмици. Много трудно и го напъхвам в гърлото със спринцовката. Sick

# 163
Тополинкаааа, айде покажи го мъник Спарки де! Heart Eyes
Да ти е жив и здрав и да ти носи много радост и усмивки!

# 164
Хахаха ей хиенкееееееее  Heart Eyes

Ето го - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320934

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт