Режимите на Ипократис 10

• 24 166
  • 349
  •   1
Отговори
# 180
Поздравления на Аиа и Шаренасол за режимността!
Трябва да вземаме пример от вас! Peace
Гиги, аз реших да го карам 2-3 пъти в седмицата за 30 мин.,но го карам интервално,защото нямам много време да го карам на постоянна скорост- бях чела че ако се кара на постоянна скорост е хубаво поне над 40 мин.
отивам да лягам за да не мисля за ядене
лека нощ и  Hug!

# 181
  Здравейте сладурки,

Ох днес малко обърках режима... и на обяд вместо месо ядох телешки салам... вечерта хапнах пържола... абе не е болка за умиране ама ... никой не е перфектен  Mr. Green

Проклетница  благодаря за кафенцето  Wink бързо оправяне на малкия  Hug а за режима почни си нормален  Peace

dess76  не го мисли.. давай напред и без издънки  Crazy Браво за спорта

Giggerotta еми спазвам го особено когато имам продуктите ... но вчера някой ми хапнах пържолата... и нямаше какво да ям... Пък и как да не съм стриктна... като не ми стават дрехите а и скоро се наслушах на злобни коментари как съм изглеждала напълняла  #Cussing out на снимките  #Crazy абе  smile3512 ще видят те аз след 3 м като се върна как ще съм кожа и кости  Crossing Arms

AwayFromOmelas  Naughty никакви мисли за сладко... става на 7мият ден... тогава може и двойно   bouquet

SharenaSol  направи си свободен ден  Peace браво за режимността! За бонбоните  Joy и аз така правих  Wink

Успешен и диетичен ден

# 182
Добро утро
Гиги, така си е мила, харесахме как звучи, ама не прецених добре нещата  Joy Joy
виж, Солчице, бонбоните и аз ги изхвърлям, обаче не знаете зълва ми какъв тиквеник прави  Joy hahaha
демек - снощи пак издънка
обаче се покатерих на кантара и няма очеизвадни признаци за нея, така че няма да си го слагам и си продължавам стриктна днес, така де, довечера не съм никъде на гости, дори няма да готвя, щото мъжете има какво да ядат....
AwayFromOmelas, нямаш ли скоро свободен ден, та да си отядеш на сладко ....оф, като се знам аз каква съм, особено преди цикъл, направо озверявам за някой шоколадец

Айчоооооо, кой кретен ти каза, че си напълняла бря  #Cussing out #Cussing out
не му вярвай писе, ногу си си добре .... Hug Hug

хайде, днес гладни и красиви ...

# 183

Добро утро!
 Гиги, в сряда съм на танци и след Ипо бързам за там така, че най-вероятно ще се рзминем.
 Аз снощи се издъних   Embarassed- хапнах малко домашна торта. Но толкова много ми се ядеше нещо сладко, че не удържах. То и аз като Проклетница - преди МЦ. Не че ме извинява  Rolling Eyes
 Сутринта направих грешка да се кача на кантара - шок и ужас  Sick. Не съм свалила и грам от онези 3кг.  #Cussing out
 Лек ден и дано всички успеем да не се поддадем на заобикалящите ни изкушения  Naughty

# 184
       Здравейте милички,

Днес се чудя дали да не мина до фитнеса до нас??да по тренирам  newsm78 а утре да отида в другият , където има кантар да се премеря? Все пак да видя къде се намирам? То не че ще знам колко е +... ама няма значение.

Проклетница  абе то си е вярно, че съм качила... ама за какво трябва да ми го казват  Crossing Arms

mama_V  благодаря за кафенцето ! Аз вчера бях на път да нападна едни пасти   Naughty реших , че няма смисъл и седнах пред ТВ то и си гледах  Дявола носи прада ... дъвках дъвки... и 1/2 активия... Whistling добре , че се отказах

Как мислите в дъвките има ли калорий  newsm78

днес ми е деня в който се яде малко  Tired закусих 1 ябълка, после банан... сега кисело мляко с краставица  Blush а като се сетя какви хубави телешки пържоли имам в хладилника ... а аз ям мляко  ooooh! ама няма значение... опитах се да отида на фитнес  Rolling Eyes 10 мин на крос тренажора и казах край... леле преди правех по 30 мин..после пътека.. сега нищо  Crossing Arms уфффффф

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 19:58 от Aia

# 185
днес ми е деня в който се яде малко  Tired закусих 1 ябълка, после банан... сега кисело мляко с краставица  Blush а като се сетя какви хубави телешки пържоли имам в хладилника ... а аз ям мляко  ooooh! ама няма значение... опитах се да отида на фитнес  Rolling Eyes 10 мин на крос тренажора и казах край... леле преди правех по 30 мин..после пътека.. сега нищо  Crossing Arms уфффффф

абе коте, ти ОЩЕ ли си на таз диета за освиенцим, ааааа????
молим ти са Айчо, мини на нормалните режими, пак ша са Фталиш, обещавам
и аз спирам с издънките и айде, всичките стриктни
ама да ми броиш и калориите в дъвките, ееееееееееееееееееее
недей така, мило
бавно и славно

ми и аз съм подута и пак съм в издънка, ама айде сега
от утре стриктни, ама без да мрем от глад, нали така беше я?

# 186
Проклетница  ще карам на него до понеделник... във вторник правя потоп... и в сряда  Laughing ще почвам нормален режим.. с  гала ядене  Joy ! А за дъвките питам понеже аз много дъвча... (замествам яденето  Laughing ) има няма 2-3 пакетчета

# 187
уоу, Aia, от това което виждам във фейсбука си много хубава жена  Heart Eyes и има снимки на които си наистина кожа и кости, ама пък ти отива

mama_V с натоварена програма - спорт и Ипо  Simple Smile  ама кой би удържал на домашна торта

в нас няма нищо привлекателно за ядене, а мъжа го пращам при майка му да яде и ще готвя само в свободния ден

днес имам спешен зъбобол, пръснах куп пари за имплант, а се оказа че нещо са прецакали работата и свободния ден се отлага нататък поради невъзможност да хапна каквото и да е без болка, сега даже съм на течен аналгин до утре когато ще ме ръчкат зъбарите. А и кой би ял като му е подута половината буза. Като асиметрична тюленка съм   #Crazy

направих си грах и моркови със сирене и закусих 1 Активиа с ягоди.. (мъжо взел Активии вчера от един денонощен на Ботев, да Предупредя, 2 от 3 с изтекъл срок на годност!!!! ама като не гледа милия, каза че той ще ги изяде)

предстои ориз и една междинна закуска (работя вечер и ставам къъъсно)

Проклетница, както и с дом. торта на мама В пък тиквеник как обичам... добре че не съм била там да си го делим, снощи още нямах зъбопроблем  smile3557 smile3537 ама хайде сега, няма перфектни хора и не е и нужно да има(а и не сме в Анонимни Алкохолици че една глътка (в нашия случай хапка)  да ни Погуби  smile3521)

dess76 УРА за спорта  newsm18

# 188

ама да ми броиш и калориите в дъвките, ееееееееееееееееееее

и аз в този ред, Аналгина и панадола имат ли калории ?!?!?!  Mr. Green звучи безумно но ми е интересно, някой знае ли

пък за дъвките Ипократис ми е казвал че увеличават апетита, свързано е със слюноотделянето, дъвчиш и стомаха отделя слюнка, за да смила повече храна и това увеличава чувството на глад..  аз преди дъвчех по пакетче Орбит на ден, ама вече ги "отказах" (като наркоманка говоря) но ако ми пригладнее за някакъв вкус ще си дъвча пък.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 22:41 от SharenaSol

# 189
здравейте, момичета!
днес съм режимна,но и нервите ми доста,та не съм прегрешила с нищо
Шаренасол,съчувствам ти и дано да мине бързо зъбобола Hug,че много неприятно.
Аиче, едва ли са много калории,а пък като ти се дъвчи защо не.
лека нощ! Hug

# 190
 SharenaSol  благодаря .. ти също си много хубава.. А иначе има само 1 снимка, на която съм кожа и кости   bouquet уффф и мен като теб днес ме скъса един зъб направо полудявам... та чак сега реших да изпия 1 аулин  Rolling Eyes само, че мен ме кара да ядене.. и малко наруших режима  Tired аууу много мразя зъб да ме боли  Crossing Arms Знам , че ми става вече в мания.. отслабването... ама ще се оправя  Mr. Green а иначе не в аналгина и в панадола няма калории  Mr. Green Аз все още съм наркоманка към дъвките минава им сладкото и хайде в кошчето  Heart Eyes

dess76 надявам се скоро всичко да е по спокойно  Hug

Hug Hug

# 191

Добро утро!
Аиче, дано бързо да ти мине зъбобола Hug
а за нервите ми, честно казано не се знае кога ще свършат, те вече 7 месеца продължават на приливи и отливи, но все си казвам да сме здрави другото все ще се оправи
лек и успешен ден! Hug

# 192
Добро утро и от мен
днес съм с режимна нагласа  hahaha, да видим дали ще устискам
всъщност едва ли ще има проблем, само дето си забравих шунката за обяда вкъщи и ще трябва да купя нещо от магазина, най-вероятно някакво пушено филе или де да знам кво ще ми хване окото
много кофти така като си забравя храната, все нещо трябва да се хапне, а избор наоколо не винаги има

Айче, на кои фирми купуваше шунка и телешки салам в БГ
аде, връщай се, че да ми дадеш законно основание да пропътувам България  Mr. Green
тъкмо на лято като отслабна  hahaha, и ще дойда да почерпя с торта  Joy Joy

# 193
Проклетница, познат проблем със забравеното ядене. Аз си купувам филе Корона на КФМ - чисто и леко е.

Днес съм на един фреш и на лъжичка мед. Толкова ми е подута лявата страна, че си помислих -  hahaha ето как ще изглеждам с 15 кила нагоре 

то ме рязаха, антибиотици, гадости, не ми се и мисли за храна  Sick
и така още седем дни ще ми сменят дренажа и после вадене на зъба и после евентуално имплант.. абе, пазете си зъбите момичета. Аз обаче ще ида утре и при познат хирург който не беше свободен днес за второ мнение, вече Медстом малко ме наплашиха. Може супер да са си свършили работата но искам второ мнение.
сега съм на работа и се чудя как да се измъкна по-раничко, дано ме съжалят с това баничаресто лице и да ме пуснат щото иначе съм до три сутринта... абе, грозна работа

утре да съм добре и ще си направя един свободен ден най после (ей, и такова чудо доживях, да не искам да ми идва свободния ден, тцтц)

# 194
Идвам при вас официално ...  Mr. Green
Погледнете ми подписа , много съм щастлива , най - накрая успях да започна като хората .  Simple Smile
Никак не ми е трудно , за пет дена имам само днес нещо допълнително - изядох един кренвирш .
Спортувам всеки ден по 30 мин на кроса .

Общи условия

Активация на акаунт