Режимите на Ипократис 10

• 24 168
  • 349
  •   1
Отговори
# 195
Непукистка, браво на тебе!  smile3501 Продължавай все така!
SharenaSol, пуснаха ли те от работата да си ходиш по-рано?  Sad Много гадно това със зъба, оправяй се бързо!  Hug Лошо е, че неможеш да ядеш, ама като няма начин...това с яденето е бял кахър де, ама жалко за зъбчето...и аз имам един такъв зъб и знам как е...
Айче, и ти ли го закъса със зъбчетата бе мило? Ходи на зъболекар! То зъб сам не минава Sad
Момичета, аз съм луднала от работа и нямам време да пиша, ама да знаете, че ви държа под око, не се отпускайте ей  Wink  
 bouquet

# 196
  Здравейте момичета,

Tired цяла нощ не спах от проклетият зъб  Sick направо ужас...  ходих на зъболекар.. сериозно си е положението... като разбрах само сумите, които взимат  Whistling реших , че е по - добре да се прибера 3 м . по - рано  Whistling май ще си сменявам билета  newsm78 че ако ме продължават болките ще се  #2gunfire !

dess76  ох направо ти съчувствам моята работа по принцип е много изнервена (особено в зимният период) дано всичко мине по -  бързо, че аз като съм нервна обикновено много ям както сега

Проклетница  КФМ и тандем са хубави фирми... а иначе и аз винаги си правех за работата ядене... че там не става! Като забравя да направя обикновено стават издънки  Peace

SharenaSol  ох миличка какво закъсахме с теб по никое време.. бързо оправяне  Hug

Непукистка много се радвам , че пак си с нас bouquet 

Giggerotta  уффф ходих ама за жалост само за мъжът ми е безплатно лечението..  Tired иначе си е цифромания ! Да видим как ще съм следващите дни ... да се бях разболяла по - добре лекарство нямаше да пийна .. ама то зъб  #Cussing out

Hug Hug

# 197
добър ден, време за обедно кафе
на Шарена сол и на Айя - да им минават зъбките по-бързо  Praynig
Айчо, вярно, че взимат много скъпо (т.е. аз не знам колко точно де, ама сигурно не е малко, като се има в предвид, че и тук не е много евтино), обаче пък ненапразно казват, че само в америка правят такива зъби, демек хубави  Wink
тва беше сцена от един филм, дето онази вечер гледах - Ръсел Кроу отиде във Франция да си види наследството, пристига една мацка и той вика - само в Америка правят такива зъби, демек не си французойка  Mr. Green

така, аз съм режимна, ако не броим издънката с тиквеника първия ден, ама нали никой не я помни вече
доволна съм, лекичка, не че са ми паднали килата де, но пък апетита ми осезаемо взе да намалява
а вие, докато стоите гладни с тоя зъбобол, мислете му, че после като ви мине, ще озвереете със сигурност  Naughty

относно месцето, на КФМ съм купувала някакви неща, но не и филето, ще си взема

хайде, успешен, безболезнен и диетичен ден на всички  Hug

# 198
Здравейте момичета! Simple Smile

Айче, зъболекаря какво каза, може ли зъбчето да почака докато си дойдеш? Имам един колега, наполовина американец, наполовина българин, и разказваше че като е бил ученик си е идвал ваканциите в България задължително да си оправи зъбите, щото самолетните билети не са толко скъпи, колкото зъболекарите там  Grinning Та...точно както ти казваш...
Та наистина изчакай ако можеш, само дано спре да те боли! Hug

А аз да ви се похваля момичета, не се меря, но напоследък получавам комплименти колко съм била отслабнала...и вчера, и днеска...та така, сигурно щото съм с хлабавите дънки и създавам неква илюзия...  иначе аз не се чувствам много отслабнала, да не кажа хич Joy

Как сме със спорта, освен Деската и Айа друг някой да се похвали? Simple Smile Аз утре тръгвам на ски-училище...на стари години ама кво да се прай, който не се е учил кат малък...днес отидох да си купя грейка щото с дънки ми казаха, че ще ме изгонят ако отида  и да не ви казвам колко пари издумках... не смея да ги смятам направо Embarassed

Айде още малко и сме на следобедна закуска, какво ще хапвате? Аз имам банан и ябълка Simple Smile

# 199
привет и от мен!
Гиги, поздравления за ски - училището и нас днес ни викаха на ски,ама с двете деца малко мисията невъзможна.
Аиче, Шаренасол, бързо да ви минават зъбчетата.
Проклетница поздравления за режимността.
и аз съм режимна, мисля да си правя потоп чак другата неделя пък да видим каква ще я свърша
Гиги, мисля да изям една ябълка(днес ми е гладния ден).
аз изчезвам да покарам крос-тренажора.
 Hug

# 200

Здравейте момичета,

Оказа се , че от толкова - и + съм 55 кг (въпреки, че не знам колко е вярно това понеже вчера малко прекалих с издънките ) ! Поставила съм си цел 52 кг до 31 януари ..пък да видим  Praynig

Проклетница  еми то тук всички здравни услуги са прекалено скъпи (ако нямаш здравна застраховка ) ама за това са си виновни те.. понеже ако нещо не е направено добре отива завежда дело.. и го съдиш за ..... $ ! И затова взимат по 1000 $ за някаква си пломба  Shocked хммм... абе ще разуча сега как стоят нещата и ако не 3 м предварителен полет.. в БГ при който и да отида мах 500 лв. ще ми вземат! Оказаха се че са 2 ама 1 не ме боли  Whistling !

Giggerotta ох тук никога няма да ти кажат такова нещо... че ако нещо стане... ще го осъдят... за тях и лек кариес да е трябва да се прави... ама щом толкова ме боли си мисля , че не е нещо малко.. по - вероятно е да е сериозно  Tired ! А на теб браво може наистина да си отслабнала  Heart Eyes продължавай по същият начин ... пък и от ските доста калории се горят  Peace благородно ти завидях! Уфф много ли е студено в БГ  Confused тъкмо си мислех , че ще пропусна някоя зима  Blush

dess76  браво за спорта...освен и аз днес да се пробвам да тренирам  Party въпреки мързела  Peace

Hug

# 201
Привет, момичета!

Някъде по темите, ако не се лъжа, четох, че картофи могат да се заменят с ориз. Тази замяна на по-късен етап от диетата ли е и оризът бял или кафяв е? Сирене може ли да се замени с извара и колко грама е? Обикновено сирене ли консумирате или обезмаслено?
Желая на момичетата със "зъбни" проблеми" лека и спокойна нощ!

# 202
.... мисля да изям една ябълка(днес ми е гладния ден).
Извинявам се за въпроса, но на кой от дните казвате "гладен"?

# 203
понеже аз съм на режима за раздвижване на метаболизма,а там единия ден е с по малко храна, т. е. "гладен" и за него става въпрос

# 204
изчетох ви!!! Simple Smile))

Айче, солчице... много стискам палци да ви минат зъбките, щото по-шибано нещо от зъбобол...
Оня път устискаааааааааааах! и вече започвам да влизам в ритъм, т.е. мина ми това постоянно да искам да спра диетата днес и да почна от утре, т.е. не ме товари вече.. и пак се кефя, че я правя и се надъхвам Simple Smile За дъвките и аз съм се чудила Simple Smile имат калории, сто проценто, но не мисля, че е фатално.

Момичета, как мислите, след като 2 седмици бях ПОТОПна и тази седмица все едно наново съм започнала съвсем отначало, утре дали ми се полага почивка? Аз бях мн убедена, че ще я пропусна, ама току-що брат ми ми донесе някви шоколади от испания...ииии май няма да ми е зле да лапна нещо утре... Ама се чудя имам ли право Simple Smile
а пък снощи издънката беше алкохолна. освен това днес и вчера си направих зелето с маааааалко зехтин .. по-вкусно ми е, какво да правя. другата седмица няма да го правя това. А когато имате да ядете сирене, колко ядете .. "малко парче сирене" .. само дето ме е страх, че аз и ипо имаме различни представи за малко и голямо. аз ядох 60 грама. не мога да преценя много ли е това Wink
Поздравления на спортуващите. смятам и аз .. скоро... ама да видим, това го смятам от отдавна. Simple Smile

моята цел за края на януари: 55 кила (сега съм 58/9  Embarassed )

Лека вечер от мен  Hug

# 205
AwayFromOmelas браво на тебе !!макар и да не си го правила баш по учебник, важното е че усвояваш основните принципи на режима. Най е трудно да се добереш до първи свободен ден (потоп). Моят съвет е - яж утре и понеделник на режим.

Проклетница само така, няма един тиквеник да те демотивира, я

Giggerotta поздрави за волята да не се мериш  newsm51 това си е майсторлък... аз едва се сдържам като видя кантар но се спирам.. имам много път да извървя преди да стигна целта. И аз гледам да спортувам... по малко

Aia, тези 52 килограма напълно реалистично ми се виждат ако си сттриктна и послушна  smile3521 ще черпиш после!!!:)

dess76 убедена съм че ще издържиш до другата седмица. Даже да имаш крачка в страни си мисля че ще ни даваш добър тон тук!!  newsm44

Момичета, блаодаря за съпричастието   bouquet днес съм вече по добре. Но повече няма да стъпя в Мадстом. Явно това че излежда модерно оборудвано нищо не значи... днес ми смениха дренажа и ми го сменя млада стоматоложка, която 1.обърка размерите на дрена и ми напъха един оромен, съответно проля се кръв, а за болката да не говорим 2.работеше пипкаво и грубичко
Ходих при приятел на зет ми, стоматолог хирург и той беше ужасен от качеството на пломбите на Медстом. И от това че коронката която са ми сложили бе предназначена за друг човек и бяха объркали коронките та ме дълбаха яко докато лекарката не се усети че е станала грешка, ала вече коронката беше сложена, а явно не и се е занимавало да ми сложи нова. Поне си призна грешката пред мен. А уж правиха в тази клиника зъби на Пълна Промяна  smile3513 Рррррррр... толкова съм се напатила с тоя зъб и с тия зъби като цяло, мия ги а те се развалят. Гени? Гадост. Ама вече само при проверени хора (сестра ми взе че се обзаведе преди 2 години с цял ред импланти и пръсна петцифрени суми, ама поне вече няма проблеми) АМА новия зъбар каза че няма да вадим зъба и ще пробва да го спаси (онези вече ми бяха приготвили ценоразписа за импланта)  newsm47
та така, стана цял ферман, дано не съм ви отегчила, просто се надявам да не се заблуждавате от лъскавите болнични заведения (като мен)

С подуто лице и щастлива докладвам:
-3 килограма за 8 дни нонстоп режим, днес съм на свободен ден, ама като никога не ми се ядеше особено и с безразличие посрещнах утрото (друг път два дни преди свободен ден започвам да кроя планове какво ще се яде, а нощта преди деня минава в мечти... за ШОКОЛАД   cook) Сега съм 88 кила на 180 см височина. Започнах 91.5кг. Целта ми до 31 януари е 84 кг.

-утре пак съм на линия и се колебая между сноуборда или народни танци следобед, ама с тия ми ти зъби, по скоро танци

# 206

ianape  да картофите могат да се заменят с ориз ... а за сиренето замени го с извара в същото количество! И не не е в късен период можеш да замениш картофите с ориз още сега .. както и  пилешка пържола можеш да я заменяш с телешка , с 1 консерва риба тон и тн  Peace

AwayFromOmelas  браво на теб... ако си изкарала 6 дни на диетата си направи свободен ден.. но ако искаш по лек вариант просто гледай да не преяждаш ... а шоколада  smile3508 не го изпускай. Малко парче сирене е все едно 1 кибритена кутия   Peace

SharenaSol  задължително ще почерпя ... пък и сега няма празници няма какво да ме провали  Mr. Green Съжалявам за ужаса , който си изживяла... писнало ми е от некадърници... дано всичко вече да е минало и да не се сещаш за случилото се...  smile3501
 за минуса ... гордеем се с теб  smile3525

лека вечер

# 207
Добро утро момичета,

Да ви почерпя с едно кафенце

Успешен ден...

# 208
добро утро и от мен Simple Smile))
Аз няма днес да ви се отчитам, щото ми е свободен, та да не ви дразня, макар че наистина ще гледам да я карам леко.. а шоколадът... вече е минало...
а кибритената кутия .. хаха... трябва да пробвам и да измеря
Много усмивки на всички! Simple Smile

# 209
Добър ден, дами!
 Aia, SharenaSol, дано вече всичко е наред със зъбките ви Praynig. Аз изпитвам ужас само при мисълта за зъболекар и за това ходя редовно, та да ми откриват проблемите навреме и да минавам хем по-евтино, хем по-безболезнено.
SharenaSol, ти къде ходиш на танци?
AwayFromOmelas и аз като теб се чудих дали да правя потоп днес, но в събота вечерта свекър ми беше на гости и направи свински пържоли със сметанов сос. Не устоях и ги опитах. Хапнах само 2-3 хапки, но реших, че е много  Naughty и днес си карам пак режимен ден. Дано да издържа до довечера, че човекът пак се е развихрил в кухнятя .... Rolling Eyes
 Да ви е сладко!(на всички, на които днес им е свободния ден)

Общи условия

Активация на акаунт