Режимите на Ипократис 10

• 24 158
  • 349
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет, сбъдване на всички мечти и естествено много свалени колограми!

Аз се поизгубих малко, но няма с какво да се похваля. За 12 дни 2 пъти се опитвах да съм режимна. Между Коледа и НГ опитах, на втория ден се издъних. После след НГ пак пробвах - само до обяд. Резултат +3кг. А дори не съм преяждала, просто хапвах много по-често от 3 часа.
От днес съм режимна. Но ме гони вълчи глад. Изядох само 1 банан в повече от позволеното за днес, но докато вляза в ритъм първите 2-3 дни ще е така. Дано до 14.01 успея поне тях да сваля, че иначе ще е голям срам. Вече веднъж си отмених часа при Ипо, ако и сега се наложи, ще ми е много неудобно.
 Стана дълго. Лягам си за да не мисля какво има в хладилника.

# 151

Здравейте момичета

Радвам се че пак се събрах ме! На мен днес ми е 3ти ден (явно повечето ще сме на режима на Гиги за раздвижване ) менюто за днес е зак. 1/2 активия; 1 банан; обяд телешка пържола на скара ; след обедна закуска 2 ябълки ... за вечеря ще ям 2 варени картофа със сирене и зелена салата! Ох  Tired много ми е гладно.. как гадно ми се отразяват тези почивни дни.. а бях в перфектна форма преди Коледа  Crossing Arms ама съм се заинатила и ще си гладувам .. за сега издържах! Днес на обяд бях на РД прибрах се в къщи след английският хапнах си пържолата и отидох  Naughty но не хапнах нищо там ... а каква хубава тортичка имаше , но аз не!

ianape  активията за закуска е мюсли, ягоди или каквато си избереш.. ако не  харесваш активия можеш да я замениш с каквото си искаш плодово мляко.. има хора , които дори ядът натурална... но аз предпочитам да си хапна сладка ... и не няма да напълнееш от нея.. хапвай я.. За грамажа на всяка диета пише или цяла или 1/2 ! За другите неща Проклетница  ти е казала.. + - 100 грама няма проблем...

Проклетница  не е лесно да имаш хубав задник... ама после като го постигнеш  Whistling ще има да го показваш с гордост  Mr. Green

SharenaSol я разкажи как ги правиш зеленчуците??

AwayFromOmelas поисках ти ауторизация на фейс бука  Peace

# 152
Благодаря на Проклетница и Aia за отговорите. Извинявам се, че изпадам в подробности, но имам още въпросчета.
1. Разбрах, че Активията може да се замени с друго кисело мляко, но вътре мога ли да прибавям овесени ядки?
2. Втората закуска е след 3-4 ч. от първата?
2. 100 г шунка или колбас - има ли значение точни какви, на коя фирма? Като знам какви боклуци има от тях, в които едва ли има месо.
3. Четох, че се изключва употреба на олио. Това значи ли, че не се употребяват изобщо и зехтин екстра върджин, маслини, сурови ядки и семена?

# 153
ianape,
1.Активиата може да си я замениш с овесени ядки и кисело мляко, да. Може дори да пиеш прясно мляко вместо нея, така ми е казвал Ипократис.
2.Храненията са между 3,5 до 4 часа... естествено, не е нужно да си мега стриктна и ако ти призлява от глад по добре да ядеш. Идеята е да се възпиташ в редовно приемане на малки количества храна.
3. Шунката не знам... аз си взимам филета и риба и си ги пека,...само ако няма друг избор залагам на нарязани салами (харесва ми Корона на КФМ мисля че е или на Браво..)
4.Да, без олио и мазнини и ядки. За маслините не съм сигурна, сега, може да си сложиш две три.. кумата на сестрами също ходи при Ипократис след като роди и той и каза да си слага по няколко капки зехтин

Aia
задушавам ги под капака докато омекнат и съм взела настърган пармезан та ги омесвам докато са още горещи с него и добавям малко обикновено сирене (взех си едно на Маджаров, нискокалорично). Ти там би трябвало да имаш богат избор на подобни работи, а? И преди съм споделяла че се възхитих на дългите рафтове посветени на WeightWatchers

# 154
По принцип е желателно без олио и зехтин, но на зелена салата и на зелева няма как да стане... и Ипо ми каза да слагам по малко зехтин и сол ! Маслините могат да се ядът по изключение (но не са препоръчителни 2-3)  !  А иначе преди ядях  шунка а от колбасите  си взимах телешки салам  Peace

SharenaSol благодаря  Hug дай инфо за  рафтовете посветени на WeightWatchers! Къде си ги видяла? Аз малко с диетичните храни не съм запозната затова се кефа на диетата на Ипо , че е лесна за изпълнение   bouquet

# 155

Добро утро!
вчера прегрешението ми беше 2-3 лъжици кус -кус,но пък следобед направих 30 мин. на кростренажора, но днес с толкова малко храна може и да прегреша с нещо, дано не стане
успешен ден на всички! Hug
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet

# 156
добро утро
а къде е Гиги, да питам аз???
ааааа, ние всички тука седим примрели от глад на нейния прословут режим за радвижване, а тя сигур се е покрила някъде, гризе шоколад и ни гледа сеира ... Mr. Green

бе свиква се с глада, като знам после като хапна нормално как се чувствам подута и ми е тежко, ама зора е да се влезе в ритъм
на мен за капак ще ми идва до няколко дни и тормоза е повече от голяммммм
но времето минава много, много бързо, и всеки ден с прегрешения е изгубен за каузата
така че ще си чакаме свободния

айде, успешен и гладен на всички  Wink

# 157
добро утро
а къде е Гиги, да питам аз???
ааааа, ние всички тука седим примрели от глад на нейния прословут режим за радвижване, а тя сигур се е покрила някъде, гризе шоколад и ни гледа сеира ... Mr. Green
Проклетница, ти май имаш кристално кълбо дето всичко ти казва  Joy Така ме развесели, ей!   bouquet
Аз тия дни наистина се спотайвам и наистина гриза шоколад, вчера половин, днеска още толкова  Whistling И не пиша, щото като гледам как всички сте на тоя прословут режим с повече глад, ме е срам да кажа аз кви ги върша... Hug
Момичета, аз от днес ще се опитам да съм сериозна вече, че тия банички дето ги налепих по себе си по празниците трябва да ги махам! Незнам с колко съм в +, щото ме е страх да се премеря, като се премеря се депресирам...
Айде било каквото било, отивам на обяд!
Лек и гладен ден и от мен!  Hug

# 158
Проклетница, ти май имаш кристално кълбо дето всичко ти казва  Joy Така ме развесели, ей!   bouquet

бе как не, ние тука скимтим и са оплакваме в един глас, че ще си умрем дебели и гладни, само ти си мълчиш ...
то ясно, че или похапваш забранено или немаш комп  Mr. Green

мани, бахти мъката е тоз режим
предлагам да намажем ипократис с катран и да го отъркаляме в перушина, тва не е човешко направо  Mr. Green

# 159
Хахаха, верно е голяма мъка, който го спазва е герой!  Wink На мен ми го даде след 2-3 месеца задържане, така че си е направо стреляне с тежката артилерия, когато друго не помага Simple Smile
Момичета, някой да е на преглед на 14-ти? И аз имам час, да се видим при мъчителя? Simple Smile

# 160
явно много сме гладните днес,аз постоянно се наливам с вода или чайче

# 161

Момичета, някой да е на преглед на 14-ти? И аз имам час, да се видим при мъчителя? Simple Smile
Аз, но вечерта - 18,40

# 162
  Здравейте момичета,

Надявам се днес деня да мине по леко и да не мисля толкова за ядене  Heart Eyes въпреки , че днес като гледам менюто ще съм си на 2 яйца малко салата и мляко Confusedно щом 3 дни издържах 4 ще съм ОК.. ще се отчета по късно

dess76  благодаря за кафенцето

Проклетница и аз се чудех къде е?? ама най - накрая се появи...

Giggerotta  хайде Гиги чака ме те да хващаш режима и да няма кръшкане  Rolling Eyes да се тъпчеш с този гаден шоколад  Rolling Eyes толкова е гаден  Hug А режима си е супер... ама трябва да се издържи 1 седмица... надявам се днес да съм добре  Peace

# 163
Мене не толкова глада ме мъчи
колкото дните които знам че ми остават до свободния ден.. (още поне 9, казвам поне защото се очертава рожден ден след това и мога да се удържа)

Aia, рафтовете на Weight Watchers ги гледах пролетта в супермаркети Kroger, ама съм чувала че и в други големи супери ги има
и те не че са толкова диетични, но са съобразени с точковата диета на която се основава Weight Watchers. Мисля, че би било много хубаво ако си имаме нещо такова тук. Те си имат често срещи и за определени кила си дават значки и медали, абе, яла структура са си измислили хората. Ако имахме и такива срещи на Ипократките би било чудесно! (по тоя повод, някой ходи ли случайно в Спартак на някакви занимания?)

5ти ден. Дотук добре. Само да не сдаде тоя мой апетит и да се покаже в пълна прелест  Laughing
няма бе, няма, казвам си.. гледам едни принцеси и си казвам, хубави са, добри, чудни са, да.. много са добри за моя голям задник и той само тях иска  smile3506 ама неее... предательоо... нее... няма да те дадем така.. колко години вече се кандърдисваме с тебе апетитко, трябва едно стабилно усилие да направиш и ще се получат нещата  smile3508 babydust7

# 164
  • Mediterraneo
резултат след празниците   +3,5кг  #2gunfire
Втори ден съм режимна. За мое учудване никак не ми е трудно. Само дето преди малко, 2 часа след вечерята, извадих една шоколадова вафла... Погледах я, повъртях я в ръце, па изядох една ябълка  Mr. Green По- добре непозволена ябълка, отколкото вафла пък  Crossing Arms
Повъртях и малко велоергометъра. Не стигнах далеч обаче, доста съм се схванала през месеците на залежаване  ooooh! Карах само 15 км. Реших отначало през ден да правя по толкова, пък после ежедневно по 30 км. Екстра ми се отразява по принцип, само да вляза в ритъм  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт