Режимите на Ипократис 10

• 24 160
  • 349
  •   1
Отговори
# 165
писна ми само да пиша и все да ми дава грешка и пак да повтарям постовете си
издъних се Embarassed, изядох няколко сладки и сега ми иде да се  #2gunfire като цял ден бях примерна

# 166
Леле-мале колко изчетох докато я открия тази диета за  раздвижване на метаболизма на Giggerotta на трета страница от темата - така да бъда и аз в час. Че от прехвърчане по темите вече не си спомням какво съм чела. От Тема 1 направо копирам от пост на Карол: "(Витамини,минерали и др. хранителни добавки.
Закуска :1 разтв.табл. вит.с(1000mg), 2 хапчета невробекс.1 хапче витА.
Обяд: 2 хапчета невробекс. Вечеря: 1 разтв.табл. някакъв мултивитамин с минерали ,1 хапче вит Е."

* Въпросът ми е вие, момичета, взимате ли витамини, минерали или хранителни добавки. Ако да - какви, по колко и кога?
* Още нещо, при тази липса на мазнини, някой от вас има ли проблеми с месечния цикъл. Чела съм, че при изключване на мазнините от храната (напр. при момичета, спазващи режима на Дюкан), се нарушава месечният цикъл. При този режим има ли такава опасност?

# 167
 ianape  когато правих режима за 1 път стриктно пиех по горе споменатите витамини (един месец после 1 почивам ) , сега пия центрум , но не много редовно  Peace никога не съм имала проблем с цикъла от режима точен си е както винаги въпреки, че аз на определени салати слагам зехтин и оцет !

dess76 пожелавам ти скоро да влезнеш в режим   Hug изчисти си къщата от сладки работи ако толкова те изкушават  Mr. Green

Тарталета браво на теб ! А ябълката не е никаква издънка дори Ипо много пъти е казвал като не можеш да издържиш на направи човек като теб  Peace

SharenaSol  тези супер маркети не съм ги и чувала...  а за срещите ако са към май и аз съм с вас  Peace

# 168
Аia, да разбирам че и ти си пила всичко по тази схема Закуска :1 разтв.табл. вит.с(1000mg), 2 хапчета невробекс.1 хапче витА. Обяд: 2 хапчета невробекс. Вечеря: 1 разтв.табл. някакъв мултивитамин с минерали ,1 хапче вит Е.". Много ми се струва Rolling Eyes. На всички ли в началото дава тази схема? Аз като бях по Зоната пиех  само комбинирани витамини и пробиотик "Лактофлор" или "Ентеросан". Иначе засега вашият режим ми се струва по-лесен за изпълнение от Зоната (там има едни мерки и теглилки, които отнемат време). Е, храната е по-малко, ама к'во да се прави...

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 00:24 от ianape

# 169
 ianape  витамините не са задължителни  Peace можеш да пиеш каквито искаш витамини - аз пия центрум ( даже в по голяма част от времето нищо не пия ) . Иначе Ипократис дава тези витамини (всичките ),  явно за да ти вдигне имунната система. Като след 1 м. ти казва да ги спреш... и по нататък да ги почнеш ! И според мен са много... 

# 170
Аia, благодаря за отговорите.  Тъй като изчетох доста, смятам да си включа и късна закуска, макар че в диетата, която съм избрала от Тема 1, няма късна закуска. Денят ми е доста дълъг - ставам рано, лягам не по-рано от 2 ч. през нощта, а понякога и към 3 ч. В Зоната също имах късна закуска от 200 г кисело или прясно мляко и пак доста свалих.

# 171
Аia, благодаря за отговорите.  Тъй като изчетох доста, смятам да си включа и късна закуска, макар че в диетата, която съм избрала от Тема 1, няма късна закуска. Денят ми е доста дълъг - ставам рано, лягам не по-рано от 2 ч. през нощта, а понякога и към 3 ч. В Зоната също имах късна закуска от 200 г кисело или прясно мляко и пак доста свалих.

идеята на тези режими е да се яде през 3 1/2 -4 ... така , че ако ставаш рано и си лягаш късно задължително си прави ранна и  късна закуска  Peace успех

# 172
добро утро
кафета на всички
аз да кажа - зарязвам тоз режим на Гиги, не мога
и аз като Дес76 го докарвам до втория ден и все правя някаква издънка
на толкоз малко храна явно не издържам, не и посред зима, мамка му  Crossing Arms
пък и момичето каза, че е тежка артилерия за след дълго задържане
така че си минавам на нормален режим и така по-добре отколкото всеки втори ден издънка, айде пак отначало и така до безкрай
ще си почна режима отпреди нова година и толкоз
вече ако се запъна на едни кила и не ще да мърда кантара, тогава ще му мисля пак

и второ, малкия преди 10 дни си свърши антибиотика и от вчера пак кашля и пак сме на лекар след час   smile3511 smile3511

# 173
Добро утро!
Проклетница, благодаря за кафето и дано не е нищо сериозно с малкия и бързо да се оправя
Аиче, аз бях прибрала всички сладки за да не ги гледам,но снощи майка ми донесе едни на децата,а аз не бях яла такива и резултата вече го знаете.
днес продължавам напред
лек и успешен ден!

# 174
Добро утро!
Проклетница, благодаря за кафето и дано не е нищо сериозно с малкия и бързо да се оправя

благодаря за пожеланията, мила, казаха, че нищо му няма
кашлицата била от секрет в нослето, да го мия със стеримар и да му давам витамини
и тва

инак аз съм режимна, сутринта си изядох чашата мляко с мюсли, към 11 една ябълка, за обяд имам филия хляб с яйце и домат
ма така се живее, не е като фотосинтезата на Гиги  hahaha
ще видим на лято - може да се пробвам да си тормозя душичката - тогава сякаш ще ми е по-лесно
ама ако не зацикля да задържам, хич няма си правя повече такива експерименти де  hahaha hahaha

# 175
много се радвам, че е добре малкия Hug
засега съм без издънки,даже мисля пак да направя 30 мин. на кростренажора,ако остане време може и малко коремни

# 176
ха така, и аз съм режимна засега, само да видим довечера как ще е, че съм на имен ден
ама планирам да си изям вкъщи пилешката пържолка и краставицата, а на гостито да изпия само една малка ракия със салата
ми пак ще се издъня малко, ама няма как, ще гракне цялата рода иначе, ако съвсем откажа да хапна или не пия

# 177
Проклетница, права си, тоя режим е голям тормоз, най-вече психически! Така че ако не задържаш много време нема никъв смисъл да се мъчиш да го правиш, аз даже не разбрах що толкова ви хареса...сигурно щото много хубаво му звучи заглавието  Wink
Деска, ти как си, всеки ден ли си на крос-тренажора? С каква скорост караш, потиш ли се? Аз едно време като ходех на фитнес и тренера ме караше да карам много бързо, или да правя серии бавно няколко мин. за почивка и повече мин. - бързичко...и така е много гадно...
Айче, а ти как си мило?  Hug Май само ти спазваш режима и няма хън-мън... Wink
А пък да ви кажа за вчера - като ме порицахте публично за шоколада - аз се засрамих  Embarassed и изкарах първи режимен ден...да се надяваме днес да е втори Simple Smile Обяда не мина много добре, демек - режимно - но и без това едното ядене си го определям сама, та за вечеря ще гледам да съм по режим...
mama_v, моя час при Ипо е от 19:30, а той понякога закъснява нали знаеш, та може и да се засечем все пак Simple Smile Аз ще съм със сестра ми, та ако си още там по това време и видиш 2 девойки дет много си приличат - ние сме. И аз ще съм с червени обувки, ще ме познаеш Simple Smile

# 178
offffffffffffff
момичета, ще умра... толкова ужасно много ми се яде сладко  Embarassed Embarassed Embarassed наистина съм на крачка да си изям бонбонката, дето ме черпиха с нея....... ама имам съмнения, че ако я изям, после като изляза, ще реша, че така и така съм прецакала всичко и ще си купя още нещо сладко. Пф, мразя сее...... ама мамка му, мн ми се яде сладко!

Засега държа Simple Smile

# 179
  Hug Май само ти спазваш режима и няма хън-мън... Wink

И аз спазвам, И аз!!! Днес даже ми е 6ти ден и се чудя дали утре да правя свободен или да удържа за нататък  Rolling Eyes
НО важното е, че удържах кораба, и даже днес иот салатата в стола си махнах маслинките  newsm08

пък днес пък ядох: 1 портокал с лъжичка мед, 1 Активиа со мюсли и 1 банан към нея, следобед пак портокал, вечеря салата домати и сирене и краставица.. късна - 1 мандарина ама други плодове забравих да си взема на работа  smile3514
и плувах 40 минути + парна баня.. (аз си плувам едно дилетантско и като видях някакви мадами покрай мен как се гмуркат.. плеле мале #Cussing out)

Проклетница , днес като ме черпиха с бонбон, един Болеро, аз деликатно си го изхвърлих.. приех го, ама после го метнах в кофата.. кое е по зле, да си го сложа на душа след като не ми харесва даже толкова, или да обидя момичето като и откажа почерпката (аз и казах че съм на режим, ама тя настоя)
Чудесно за хлапето.. глътка въздух за теб  smile3501

та така...

Общи условия

Активация на акаунт