Режимите на Ипократис 10

• 24 172
  • 349
  •   1
Отговори
# 210
AwayFromOmelas  не го мери ... на око както се казва... в тази диета хубавото е че не е точно до грамче  Wink надявам се свободният ден да е минал супер  Flutter

mama_V  аз и до ден днешен треперя като седна на зъболекарският стол.. въпреки , че винаги ми слагат упойка и знам , че няма да ме боли...ама страха от детството е голямо нещо. Иначе и аз ходя редовно на контролни даже преди да тръгна ги прегледах ... ама тук няма как  Crossing Arms Не си пропускайте свободният ден  Hug

Hug

# 211
В Спартак ходя на танци (ходя твърде силно казано след като днес ми беше първия път  Joy)
Беше страхотно, как мина 1 час не знам. А се чудя някъде в събота има ли нар. танци? mama_V, ако видиш този пост да ми кажеш после:)

режима уж върви, ама така ме ядоса мъжо нещо, иска да ми яде от яденето, не стига че може да яде каквото друго му се ще, ами че и от моите неща иска. Предложих го да му готвя специално на него, а той ми каза че като съм си го правела за мене е по вкусно. Лелеее........  Rage Rage Rage понякоа все едно не с мъж съм ами с smile3504

# 212
покрай зъба нали обърках режима... и реших да си направя и аз неделният ден свободен...  Mr. Green много ми е добре така си се нахраних като за последно  Naughty но от понеделник започвам стриктно , че трябва до 31 да съм 52 кг  Heart Eyes

SharenaSol  предложи на съпруга ти да спазвате и 2мата диетата ти и да ядете едно и също... като няма да се купува нищо друго освен за децата Mr. Green пък да видим дали ще ти пипа работите от диетата Blush

# 213

Добро утро!
аз минах без потоп(ще си чакам неделята),иначе засега удържам фронта
лека и успешна седмица! Peace

# 214
 #2gunfire някой да ме застреля. Снощи така се издъних, че още ми тежи  ooooh!
Aia, права си за свободния ден. Аз си наваксах вечерта, но това не е никак добър вариант.
SharenaSol, аз ходя на танци в една зала на "Мария Луиза", но и там сме в неделя(не че аз ходя  Embarassed) и сряда.

# 215
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета.
Мисля и аз да започна този режим че имам да свалям 5-6 килца.Сега полрай тези празници и заклещването с малкия вкъщи се усвиних #Crazy
Та искам да ви питам нещо Peace
За какъв период от време при спазването на режима смъкнахте кг-ми?
И колко?
Да знам какво да очаквам и колко ще се мъча Mr. Green

# 216
ani-bani относително е, зависи от 1.колко имаш да сваляш 2.на какво си се подлагала досега и колко ще се съпротивлява тялото

но като цяло се сваля с около 1 кг. на седмица. С финала на режима се сваля по бавно. Абе като цяло, аз съм го писала отдавна в стари теми - сестра ми, която си беше маниачка на тема диети (а сега натема поддържане на килата), от 75 свали на 60 при ръст 178 см. за около 5 месеца и си държи до ден днешен вече няколко години, НО спортува и се ограничава, рядко ще я видиш да яде сладости и мазности.

А пък аз снощи не спазих режима, ама лекаря днес ми каза че при антибиотика който взимам е по добре да ми е пълен стомаха и да се храня добре, за да абсорбира храната вредностите и като го спра в събота да си правя режимите. Не че сега съм се засилили да ям (на един фреш и една Активиа съм дотук днес), ама и ще си гледам здравето до събота. Ах, тези зъби... то пък и един свободен ден изкарах със зъба, едва предъвчам,...но в неделя съм си с вас!!!

И още нещо - прочетох темата на Дюкянките и съм мн горда с нашия режим. Не мисля че има някаква тайна при тях - ами че те наистина не ядат кой знае колко, и то ако ядеш само белтъчини и зеленчуци (и то не всички) е логично да свалиш. Абе, Ипократовския режим може да не е перфектен, но е най-доброто което знам.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 16:27 от SharenaSol

# 217
   Здравейте и от мен,

Днес започна първият ми ден ... единствената промяна , която направих е че на обяд ядох след обедната закуска а на мястото на след обедната закуска обядвах ама нямаше друг начин  Mr. Green

dess76 браво на теб , въпреки, че Ипо винаги ми се е карал ако не го ползвам  Peace

mama_V  не се обвинявай свободният ден е за това... въпреки, че знам за какво говориш  Peace просто сега гледай да си много стриктна   bouquet

ani-bani  ако искаш да си слаба трябва да промениш изцяло навиците си на хранене... каквато и диета да спазваш и после започнеш да се храниш както преди ще качих килограмите ( т.н. йо йо ефект ).  Тук идеята е да се яде често , но по малко... и след смъкване на килограмите да започнеш сама да избираш какво да ядеш като спазваш определените принципи - редовно хранене , да подбираш месото , което ядеш ...пилешко, телешко и риба на скара, салати (без майонези ... ) и тн !!! И най - хубавото на диетата 1 свободен ден ! Успех Peace

SharenaSol  абсолютно съм съгласна с теб за всичко!! И аз съм ЗА с двете ръце за Ипо... и самият той е човек , който много стимулира и въздейства на хората...  bouquet

Giggerotta , Непукистка, Проклетница  къде се губите  newsm78 нали свободният ден не ви продължава и днес  bouquet

# 218
Добро утро
след 10 дни на режим с издънки, вчера ми беше свободен  Joy Joy
от днес съм стриктна, щото и аз искам до 31.01 да съм по-лека с 3 килца
не е лесно, ехххх  Mr. Green

# 219
Айче, аз днес съм ок, да видим дали целия ден ще го изкарам както трябва...
А ти как си мило, зъбчето спря ли да те боли? Дано е спряло!  Hug
Аз вчера си взех един ден отпуска и ходих на Витоша, страшно хубаво беше - едно слънчево, топло, небето ясносиньо...страхотия!  Sunglasses
Обаче режима много го обърках - ядох кроасан в 11 и половина - ни закуска, ни обяд...после към 3 пък сандвич...вечерята също не беше на ниво Simple Smile Та като цяло вчерашния ден е провал...

SharenaSol, и аз ходя на народни танци, ама и при нас няма в събота, наште са като тези на mama_V - сряда и неделя...Но танците са голям кеф наистина, много хубаво че си отишла! Много разтоварващо действат на психиката, пък като спорт - супер натоварващи, аз така не съм се морила от нищо друго Simple Smile Надявам се и твойте проблеми с зъбчето да минават вече, айде стига толкова са ви мъчили!  Hug

mama_V, няма да се видим при Ипо утре значи, после ще кажеш как е минало Simple Smile Аз да ви кажа се чудя с кои обувки бях миналия път, че да не обуя сега някои по-тежки...оф, знам че си е за мене и нема смисъл да хитрувам ама...

# 220
Аз да ви кажа се чудя с кои обувки бях миналия път, че да не обуя сега някои по-тежки...оф, знам че си е за мене и нема смисъл да хитрувам ама...

ох, Гиги, ама голяма си симпатяга, честно  Laughing Laughing

# 221
Аз да ви кажа се чудя с кои обувки бях миналия път, че да не обуя сега някои по-тежки...оф, знам че си е за мене и нема смисъл да хитрувам ама...

ох, Гиги, ама голяма си симпатяга, честно  Laughing Laughing

Смей ми се ти  ppp  Joy

# 222
Гиги, събуй ги пред кантара !!!   love001 Simple Smile))) ще падна Simple Smile

Ще го вадят утре.  #Crazy Стискайте палци всичко да е наред. Поне вече знам, че край с болките. По-нататък - имплант и това е. Край. И ще гледам да не допусна друг зъб да мине по този път  smile3560

Не съм на режим и няма да ви разправям, и няколко дни ще се покрия докато свършат зъбоужасите..

mama_V, в неделя може да ида в начинаещата група, бързо схващам тъй че ще се пробвам

Aia, хареса ми това за промяната на хранителните навици и бъденето слаба. Не е нужно да се вманиачиш, просто е хубаво да се научиш да се грижиш за стомаха, а този режим дава тази възможност. Ако трябва да тъпча месо и зеленчук и яйца и др. белтъци и само това ям ще се побъркам. Искам от всичко, па макар и веднъж седмично. Дори сега докато не съм по режим, внимавам какво си слагам в устата  eat

Дами, до неделя, и удържайте фронта.

bye Flowers Four Leaf Clover

# 223
  Здравейте милички  Flutter,

При мен денят сега започна , но не мисля да се издънвам... Вчера 1вият ден мина супер... малко объркан , но поне количествата и нещата си бяха ОК

Проклетница  е браво... и на мен целта ми е 3 кг... да видим дали ще успеем  Peace

Giggerotta  направо ти завидях за разходката  Flutter ! А аз .. при мен застой не ме боли, но не съм го и оправила.. вчера питах учителят ми колко върви цената за да ми го направят  Shocked 1000 -2 200 $  #Shocked  rotfImao ! Сега чакам да видя съпругът ми какво е проучил , че те имат някакви намаления, но каквито и да са  hahaha на мен ми трябва поне 90 -95 % офф от цената за да е изгодна за мен... пък в крайна сметка взимам самолетчето смяната на билета е 200 $ и хайде в къщи .. аз в БГ ще си направя всички зъби с тези пари и ще ги избеля smile3527 ! Надявам се само да стане по топло в БГ... че както ходя само по къс ръкав  Shocked

SharenaSol  успех при зъболекаря  Hug Еми това е истината... имам приятелки, които кажи де кажи как стана кожа и кости (това като бях 48-49) колко месеца да съм на диета... еми аз отслабнах за 3 м и близо 1  година  бях така! Обаче като ти дойде самочувствието , че можеш винаги да отслабнеш и започнеш ли по старо му -  да ядеш пици , мк доналдс , сладко ooooh! и постепенно + + + особено тук много напълнях  Crossing Arms ! Този режим затова ми харесва понеже се яде от всичко а щом трябва цял живот да се храна така нека да е нещо което ми харесва  Heart Eyes

Hug ви момичета и режимни ейй

# 224
Привет, момичета! Имам две въпросчета.
1. В менюто пише шунка 100 г. Ако искам да я заменя с месо/риба, 150 г ли да взема или 100?
2. Вие какъв хляб консумирате? "Бонус"-ът изчезна. "Вита" без брашно става ли?
Утре през деня ще съм режимна обаче вечерта имам женска сбирка и осъзнато няма да съм по режим. Но не се и притеснявам много от този факт. На другия ден продължавам пак. Лека и спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт