Празниците наближават,АПРИЛските подаръчета шават и топлина и радост ни раздават

• 19 330
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Аничка,кога ще си идваш в Русе?При кой доктор ще се записваш?
Ох момичета,много често взе да ми се втвърдява корема въпреки че пия една шепа хапчета .Ако продължи така май пак ще се наложи в болница.Дано да не се стига до там Praynig Сега разбрах защо не ми се усвоява желязото,от магнерича newsm78
Дано  на всички да ни намалят контракциите и до април да сме добре Hug

# 91
Яника,моя приятелка която роди здраво и хубаво момченце сега октомври беше с постоянни втвърдявания на корема в 6м.стоеше вкъщи и почти не ставаше.Всичко вършеше мъжа и.Даже и бяха дали лист за премане в болница,но устиска до края.След 6м някъде започнаха да намаляват и накря дори започна да си излиза и от вкъщи.Трябва да се лежи и това е колкото и неприятно да е.

Мен все още на са ме споходили тези втвърдявания,дано да са по нататък PraynigИначе също получавам контракций понякога и пия Магнерот 3x1.

Малко да се поразсеете ето нещо:

Ето едно палтенце от Ларедутето което поръча сестра ми за мен може да ви допадне и на вас ако ви хареса.Лошото е че изглежда тъничко,но при положение че тук в БГ не се намира нищо подходящо смятам като ми го доставят да си направя някаква подплата ако ства ако надявам една дебела жилетка отдолу и това е.http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324150661&doc … tegoryid=49017915

ето още едно,което може да ви хареса аз си поръчах черното което първо пуснах:http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324152006&doc … tegoryid=49017915

# 92
  • Там където има любов
Момичета аз пак не можах да ви прочета ама това зверче оставя ли ме  Grinning батето де.
Исках само да ви кажа че аз имам един блистер Гинипрал от предната бременност със срок до 2010г. така че ако някой го иска ще му го пратя. Е все нещо е пък дано този път да не ми потрябва  Rolling Eyes

# 93
qnika,ако са начесто и не спират,най добре в болница,ох дано ви мине  Praynig
Аз се присъединявам към вас,също съм със леки ,но редки контракции....
А най ме притеснява,че усещам страшно много ниско бебето,честно,много под пъпа  Tired Има ли други?
Жабче ,лежи и ти повечко  Hug НИщо нямам все още предписано,моята лекарка смята ,че не е нужно,но ако станат още по чести ще предписва,засега съм само  на но-шпа 3х1

# 94
  • Там където има любов
Аз също долу го усещам много надолу .До пъпа само един два пъти съм го усещала. Да ви кажа честно доктора ми каза да пия магнерот 3 по 1 и нош-па 3 по 1 ама аз ги пия само по един път или два пъти дневно това лошо ли е според вас?

Дея принцесата ти е прекрасна Simple Smile

# 95
Аз също долу го усещам много надолу .До пъпа само един два пъти съм го усещала. Да ви кажа честно доктора ми каза да пия магнерот 3 по 1 и нош-па 3 по 1 ама аз ги пия само по един път или два пъти дневно това лошо ли е според вас?

Дея принцесата ти е прекрасна Simple Smile

Благодаря ти  Heart Eyes
Ами не мисля,че е лошо щом се чувстваш добре,пии си предписаната доза,само ако не дай си боже усетиш по голямо неразположение  Hug

# 96
 Дея и аз усещам бебока много ниско, не си спомням с Алекс да съм го усещала така. Вчера споделих на док, но той не каза, че е нещо тревожно.
 Аз контракции през последните 2-3 дни нямам/да чукна на дърво/ Но днес излезе нова изненада, в урината ми има белтък и някакви бактерии. Утре ще повторя изследването в друга лаборатория и дано проблема не е при мен  Praynig

very nice вчера лекаря ми каза, че изписва Диаспорал и профилактично в напреднала бременност.

Тай, и аз съм така със спането, чувствам се като пиле на грил Blush

Жабче, Рони, Аничка и всички останали с притеснения, бъдете силни и положително настроени. Вярвам, че всички ще имаме здрави и сладки бебчета, когато му дойде времето другата година!

За свинското, и ние не хапваме много, но все пак по празниците основно това се приготвя. Ще потърся продуктите на Чико.

Пожелавам спокойна вечер на всички и спокойни сънища! 

# 97
ssillvvi , много е хубавко палтенцето, както и тази жилетка: http://www.laredoute.fr/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid … p;ZoomImageType=0

Гледайте досега с какво съм се занимавала:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9327924
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9327922

Ох, тия болежки, нямат край. Дано да си останем само с оплакванията и страховете, без лоши последствия от тях. Praynig
И аз имам от време на време тежест, но без болка...като си почина и ми минава.  Thinking

# 98
Аз като попитах докторката защо усещам бебчето толкова ниско и тя каза че вторите бебета се носели по-ниско и не е нищо тревожно!Така ,че спокойно и без притеснения!

# 99
  • Варна
Дея`, аз също усещам бебето много ниско - току над срамната кост. При предната бременност не беше така. newsm78 От друга страна пък лекарката ми каза, че матката ми се е вдигнала доста нависоко и шийката е добре, нямам контракции; явно просто дребосъкът се е настанил прав и рита ли рита! Heart Eyes

Аничка, Жабче, Рони, стискам палци - всичко да е наред този път!  Praynig

На мен днес ми излязоха резултатите от микробиологичното изследване - всичко е наред (притеснявах се, защото имам доста обилно течение, откакто забременях)! Peace

ssillvvi, и аз си поръчах едно палтенце от Ларедута, даже днес го сефтосах, много ми е удобно и не е тънко изобщо. Peace Ето го:
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-ado-fille-long-en-tweed-la … tegoryid=50114271

Само си мисля, като чух каква сумичка е отделил кмета за украса тази години - ако беше отделил същата сумичка за домовете за сирачета във Варна - те щяха милите да се нахранят и накупят памперси и дрешки за година напред. Но ... според Кирчо важното е Варна да има лице. Както и да е, отплеснах се.

Ако знаеш колко съм съгласна с тебе! И как все една и съща фирма ги доставя тия украси... ooooh!

# 100
Здравейте и от мен! Hug
Момичета, аз да ви кажа изобщо не знам дали имам контракции или не, преди 2 месеца и повече докторката по ЖК ми предписа магнерич 3х1 и но шпа 3х1 и каза, че съм имала контракции, и аз пих, пих около 2-3 седмици без нищо конкретно да усещам, само някакви неопределени болки на различниместа!Сега пак е така, особено като съм легнала и се преобръщам на 100 страни по 100 пъти, както каза една мама-като пиле на грил Laughing
Обаче честно казано не знам какво точно представлават тези контракции, понякога ми се втвърдява корема, ама като че ли защото бебка е застанала там и е близо до повърхността, друг път пък след като ми се втвърди и следват газове, и аз не знам какви са тези контракции, и имам ли, нямам ли, изобщо не ми е ясно! Rolling Eyes
Както и какво е това скъсяване на шийката, какво значи чувствителна матка и т.н., мен досега са ме преглеждали на магарето само веднъж, а на ултразвук - 3 пъти /без това за установяването на бременност/, като ходя на ЖК ме питат как се чувствам, мерят ме на кантара, кръвно, и евентуално ми пускат изследвания на кръв и урина - досега 2 пъти, като ми згубиха изследването за кръв и сега пак трябва да ходя Tired Вашите консултации как протичат и според вас не ме ли претупват?Изобщо не знам как трябва да стои въпроса с ЖК, нали ми е за севте и хич не съм наясно?! Embarassed Rolling Eyes
Аз имам разни болежки естествено, пък и да нямам си ги измислям, ама все пак не е ли редно малко повече внимание да ми се обръща?Вие какво ще кажете?И тези контракции и скъсяване на шийката и т.н. как се установяват - чрез УЗ или от преглед на магарето?Все ме е страх нещо да не изпускам, пък и мойта докторка на ЖК е една....хич вяра и нямам!Иначе ходя и при Богословова в Шейново, но тя ме е гледала само 2 пъти на УЗ и ми назначи БХС и ФМ - при Томова, ама каза чак след ФМ пак да отида при нея и през това време да си ходя в полоклиниката на ЖК?Дайте ми съвет, да си искам ли по-обстоен преглед на ЖК или като нямам кой знае какви оплаквания да си трая?Оф, много съм объркана и се отплеснах, извинявайте за глупостите ми.... Peace Hug

# 101
Здравейте
и аз да се похваля, че вече ми е по-спокойно. Онази история с мехурчето на плацентата се казвала "плацентарно езеро", аме де да са виждали таквоз чудо докторите. Ама д-р Марков с един поглед го диагностицира. Каква разлика м/у лекарите - моя док 1/2 час гледа бебето дали е момиче, а той още докато се появи изображението на апарата, каза: Я да я видим сега тази госпожица с какво си играе (играеше с това езеро все едно й е топчица). Та щяло да си стои и никому няма да пречи до края на бременността.
Нещо вече и на мен ми се почива, като ви слушам как ставате в 10 ч... Мисля, че изобщо няма да ми се видят дълги двете конски дози почивка около Коледа и Нова година

# 102
момичета една прекрасна жена в гърция ще провери утре дали там има гинипрал.ако на някой му трябва пишете ми лс с бройка.
princessa raia не се притеснявай,нормално е като за първи път да не си наясно със всичко(то понякога втория път се случват нови неща).като се чудиш за нещо питай ги лекарите и изобщо не се притеснявай.много от обсъжданите неща тук и аз не ги бях чувала и си питах лекарката(дори да си мислех че може въпроса ми да изглежда тъп)
а относно това втвърдяване на корема-и аз го имам но не го възприемам като контракция.контракцията за мен е като менструалната болка едновременно в кръста и корема.а втвърдяване имам например когато много ми се пишка,когато вървя малко по-бързо и като си почина се оправя,когато госпожицата се намества Mr. Greenнезнам може и да има такива безболезнени контракции newsm78

# 103
Здравейте, момичета!
Чета ви с интерес от доста време. Бих искала и аз да се запиша в групата на априлските майчета. На 20.април очаквам едно усмихнато момченце. /Надявам се, че ще ме включите в списъка.  Simple Smile/
А поводът да се регистрирам точно днес е, че освобождавам час за ФМ при д-р Марков на 12.12 от 17.20 и ако някоя от вас има нужда, би могла да се възползва от възможността.

Желая на всички ни леко и спокойно бременеене!

# 104
Здравейте отново!
ЖК мина нормално само добри новини .Лекарката ми каза ,че бебчо е добре ,на мен ми се поскара за килограмите и общо взето това е.
Аз също усещам бебето много ниско долу,което казват ,че е нормално за втора бременност.
princessa raia не мисля ,че те претупват просто явно си добре ,ако имаше проблем не докторите да ти казват ,а ти сама щеше да ги попиташ за него.
Просто се радвай ,че бременноста менава леко.Моята докторка се хвана за главата с въпросите ,които и зададох и ми каза ,че ще е много добре ако бременните не можехме да четем .Съгласна съм ,че трябва да си информиран ,но понякога явно прекаляваме.
Пожелавам ви лека и спокойна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт