Отговори
# 90
  • София
Някой да има здравни осигуровки в Дженерали?
Да се похваля-имам лаптоп  bowuu,не е нов,но си мисля,че ще върши работа,взех го от приятел Wink,само дето още не съм го включила към нета,защото ме е страх децата да не го пипат,трябва да си взема това нещо-за безжичен интернет,а то било 70-80лв Rolling Eyes

# 91
и аз искам лаптоп  Sad

# 92
  • София
За какво ти е с това малко дете,да се чудиш къде да го държиш Laughing,много изгодно го взех,ако искаш и на теб ще ти уредя Joy

# 93
айде,казвай за колко го взе.Дядо Коледа може и за мен да работи

# 94
Имам приятелка при д-р Мишева, много е доволна  Peace
Честито сърчице  Hug на deedee83
Елке, честит ти лап топ  Sunglasses

# 95
  • София
370,Sony Party,няма даже драскотинка Wink

# 96
ий,от къде бе жена?

# 97
  • София
Нали ти казах,от един приятел,на който му изпадат такива,втора употреба.Той с компютри се занимава,много е наясно с тях.Та, който има нещо за продаване,или купуване,него търсят за посредник.Лошото е това,че няма къде да го държа,ако го оставя на мястото на стария,някое от децата ако ми го пипне,ще получа удар,а няма да мога да ги спра.Затова ми трябва рутер,мисля се казва Blush
Объркала съм се Embarassed,siemens е,не сони.AMILO L1310G Wink

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 13:22 от елказелка

# 98
  • София
Ейц,моят любимец Heart Eyes

# 99
знам аз как да те гъдилна  Flutter

# 100
# 101
Май сложихте сервитьора без следобедното кафе  Grinning

# 102
  • София
 Laughing,ти пък,на кой му пука за кафето при тази гледка Mr. Green

# 103
  • София
За питащите за педиатър и Вики е при Славчева и съм доволна от нея. АБ досега не и е предписвала и общо взето гледа с по-леки лекарства да я лекува. "Тежката артилерия" е само в краен случай.  Аз лично бих я препоръчала.

# 104
  • София
А къде отиде zitta,май не съм я мяркала скоро.След малко отивам до пощата,имам информация,че дават детските Party

Общи условия

Активация на акаунт