Забравих половината, та ще се включа само поняколко точки

МИА, много се смях за Жоро и радиатора

Пипи, браво на Емо! Осъзнал и какво да прави с фигурките. Да, подобна играчка имах предвид

Трендафилке
Относно дали ми помога при обличането - Незнам, уж да помага, но събличането е къде-къде по-лесно

За спането - На моето дете са му много къси дрямките през деня
Та не два, а три пъти спи през деня. Гледам третото спане да и го спестявам, защото най-често към 18ч като легне и заспива дълбок сън. После се чудя как да я поразбуждам, че да спи пак За гърнето - Чета тук, че имате успехи
При нас няма да стане тази работа. Не сяда и за секунди. Хлътва дупето, тя започва да се извива, да опъва крака и става.Ние все още прекарваме целия ден навън. Слънце, вятър, дъжд - 17ч. приключва работния ден на майките в парка и се прибираме
Dega, аз съм давала манго като пюре. Отскоро от забранените плодове давам киви.
Мисля към нова година да и дам и мандарина малко. То просто вече няма подходящи плодове ...

И аз ще се включа по актуалните теми 

определено с Косето не бих опитвала точно това приучване сега в никакъв случай.
И...извинявайте ако има нещо. 
) Големи гадинчовци са половинчовците, като решат хич не се усещат, само те имат право да бачкат да правят кариери. Сега ми го връща ... знае, че няма да скоча заради малечко и се кефи ... Нека, че не гарантирам какво ще намисля
!
горчиво ... Хапна малко и се отказа. На мен пък ми беше толкова гадно, че го изхвърлих веднага .. Дали съм го оставила недосварено? Или масло и сирене не е достатъчно за овкусяване