Отговори
# 90
Вержи дано по-скоро успеете да намерите вашето местенце - сигурна съм че е било за добро, може би ще изкочи нещо много по-добро...  Стискам палци да намерите нещо скоро и да се успокоиш и ти.
От януарските мами видях един линк който ми се стори полезен ама забравих дали ви го показах - http://baby2see.com/contractions_timer.html

# 91
Фокси, това с намирането на квартира е ужасно.ние слава богу имахме късмет, но какво видяхме, не ремонт, ОСНОВЕН Ремонт трябваше да направим.
MamaZ -това за дечицата е ужасно, но най-ужасното е че в нашата скапана държава,ако искаш да си осиновиш дете, трябва да имаш връзки и пари и пак не е сигурно.Наште кумове се опитаха да си осиновят, но вече 3 година чакат, а има толкова дечица, който чакат някой да ги вземе в къщи да и да се грижи за тях, направо като дават някой репортаж по ТВ и без да искам сълзи ми потичат от очите.
Да ви се похваля, ние вече си имаме първата придобивка за беба-олекотена завивчица-розовка с делматинчетат и делфинчета. Laughing
Лека вечер.

# 92
hamelionche същия този линк съм го сложила от мнооого отдавна на 1 страничка,но точно сега мислех да го сложа на по-видно място,че времето си лети....

# 93
Здравейте момичета,
цял ден имам проблеми със сайта и не можех нищо да напиша, дано сега стане.
Фокси темата както винаги е супер
Elisana  newsm59  много щастие, любов и здраво, сладко бебче да ви зарадва февруари месец.
Честити розови гащички на Йоли   stork-girl
Много благодарско за лекциите на Мечолана
Момичета аз днес много се разтроих и много плаках. На обяд, когато се обадих да видя как е Криско ми вдигна една вещица, която след 3-минутно чакане ме попита аз коя съм. И за секунди изтръпнах, все едно искаше да ми каже нещо лошо, а тя започна да ми вика, защо съм звъняла като съм от София. И аз и обясних че  свиждането ми е в четвъртък, и тогава ще дойда, но днес немога, имам доста шевове и затова звъня. А тя ми каза, че съм била по майчинство и единственото ми задължение било да видя как е бебето, каза ми че е в кувиоз и е без кислород, което аз знам, и ми затвори телефона. Почувствах се ужасно, все едно не ме интересува как е бебчо, а аз само вчера и днес мислех да звъня и от утре да ходя всеки ден.  smile3518 А и нищо конкретно не ми каза за Крисчо. Направо превъртях. Добре че точно тогава ми се обади момичето, с което родихме заедно, та нейното свиждане беше днес и е видяла, че Кристиянчо е вече в Слединтензивното отделение, и е до нейната принцеса Ани. Тогава се успокоих. Как може да има такива хора незнам #Cussing out
Та добрата новина е, че не сме в интензивното вече. Нямам търпение до утре в 13ч да го видя.
А от другата седмица започваме обикалянето по магазините за едрите неща да вземем. Вече си имаме първите подаръци дрешки. Ще ги снимам и ще ги кача в албумчето.
Това е засега от мен, хубава и спокойна вечер   bouquet

# 94
Тони, много хубави новини! Дано скоро Криско се прибере в къщи!  Hug
А за тези в Майчин дом .......... доста се изписа, недей да ги мислиш - те не са важни сега. Жалко, обаче, че има такива коравосърдечни хора Sad

# 95
Тони,тази жена е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire но по важното е че бебко е добре и утре ще го видиш Hug Hug Hug.
Няма ли начин да намериш някой на който да платиш дори но да те пускат по често при Крис  newsm78Просто предложение  HugТони бъди силна миличка,и си мисли за времето когато ще ти  си вземете бебко у дом и ще е най гушканото бебче Laughing
Ще чакаме с нетърпение новини и се молим всичко да е наред  Praynig

# 96
Тони Hug ГУШ от мен и боксьорчетата в корема ми.Хич не се коси заради тая простакеса #Cussing out Важното е,че Криси е добре,другото-майната му.Другия път и ти й тегли една майна на тая кокошка да й затвориш устата Mr. Green
Снимай мъничкото патенце, за да му сложим една хууубава снимка на 1 страничка Heart Eyes

# 97
Благодаря ви момичета за подкрепата, става ми по-леко като споделя с вас   bouquet
незнам как да уредя да го виждам по-често, всеки път е различна смяна. Просто това днес ми дойде малко в повече, и направо изригнаха в мен емоциите, но сега съм по-добре и чакам да стане утре  Grinning
Аз ако знаех, че Криско не е вече в това отделение щях да я подредя, ама мислех че още е там, т.е. при нея и затова си замълчах Rolling Eyes

# 98
Тони страхотни новини за малкия юнак  Hug Praynig - колкото до вещицата  Twisted Evil #2gunfire #Cussing out- просто нямам думи това е ужас - възстановявай се бързо за да може да ги поставяш на място такива шамандури които дори не се представят като вдигнат телефона - а иначе са много смели като си мислят че няма начин да се разбере  с кой си говорила. Отвратително е дори и да си го помисли тази овца - а какво остава да ти рече или да те кара да се чувстваш виновна за нещо. Спокойно моли се  детенце да се възстанови много бързо и да се приберете всички в къщи. Не обръщай внимание на такива коментари, понеже както виждам на доста места е така.  Hug

# 99
  • София
Тони, страхотни новини! Голям борец е твоят Криско!!!

Знаете ли, мисля, че в Майчин дом прекаляват. Мисля, че трябва някой да им каже нещо, или да направи нещо, защото това нечовешко отношение не е нормално в модерна европейска държава. Трябва да направим въпрос и следващият път, когато някой се държи така безобразно да го питаме как се казва, каква му е длъжността и да се обърнем към някого, за да се оплачем. Едно е да се държат грубо с теб, друго е да се държат така, когато детето ти е недоносено или недай си Боже починало (защото и такива случаи знаем). Просто ако това се случваше в Америка да кажем, щяха да са осъдени вече!!!! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Мечоланке, ти си златна!!! Мерси много!!!! smile3525 newsm51

# 100
Тони, не се  ядосвай, мила! Явно в Майчин дом това отношение е заразно, всички се държат ужасно! Ти се усмихни, почини си, наспи се и утре с цялата положителна енергия отиди да видиш сладкия малък мъж Кристиян! Ще се учудиш колко бързо ще наддаде килца и ще си е скоро в къщи! Тогава ще си се гушкате на воля по цял ден!  Hug  Hug  Hug Забрави я тая смотанячка и си мисли само хубави неща! Важното е, че новините са добри!

# 101
  • София
foxy точно за същите гащури става въпрос.Били удобни,а пък и нали не дават да си с гащи сутрин.

Тони хубавото е че Кристиян е добре не им обръщай внимание на тези озлобени лелки.
Между другото и аз съм си харесала това име за нашето бебче,но още имаме противоречия с таткото.

# 102
Лелеее, Тони , таз лелка заслужава да я почерпим с една кутия бонбони с калиев цианит или стрихнин поне!  bash Що за безочие и простотия?!!?!

Усещам как напоследък съм станала адски агресивна и си го обяснявам с това, че каквато и несправедливост да стане вече не се случва само на мен, а и на бонбонката. При любимия е същото - вчера един селяндур прост му сякал по безобразен начин пътя и аха-аха да стане белята. Моят герой го настигнал, макар че не му било по път, блокирал го и бая го стреснал. До бой не знам да се е стигало (или поне не ми каза), но съм убедена, че онзи се е на...ал от страх. И като ми разказва вкъщи после ми споделя:"Представяш ли си, ако ти и детето бяхте с мен!!!"  Rolling Eyes

Сетих се и за още една "изстрадана мъдрост", която осъзнах на скоро. Преди два-три дни бяхме в един търговски център и на мен зверски ми се допишка. Добре, ама тоалетната заклчена (а и преди съм я ползвала). Виждам една леля с метла и най-учтиво я моля да отключи, при което тя с огормно удоволствие ми отвърна, че тоалетната била само за служители. Аз се засмях криво и едва се удържах да не я подхвана с метлата, но тогава ме осени прозрението - това е наградата на малкия/бедния човек. Да има някаква, макар и  мъъъъничка-мъничка власт (като например ключа от тоалетната) и да може да ти "натрие носа" (не че нещо си му направил, ама ей така, от злоба). Да покаже (най-вече на себе си), че и от него/нея зависи нещо, че и той/тя имат значение. Да, това са и лелката в МД, и скапаната фирма за мебели, и всички други дребни, бедни душици. Бедни на ценности, на самочувствие, на умения, на знания, на чувства.... способни единствено да завиждат и неднавиждат. В този ред на мисли идва и моята поанта (от филма "История на света": "ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ!"

Сега си гушнете половинките, мами, целунете ги, помилвайте си коремката и си помислете колко безкрайно богати сме ние!   bouquet

# 103
Тони, майната й на тая кокошка, важното е Криско да е добре Hug

# 104
  • София
Хм, Мартеничке, доста интересни разсъждения... Не се бях замисляла. Много ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт