Исках да поздравя имащите повод ама мисълта ми така бяга. Много ми е криво.

Гласувах за Жоро от ББ и си чакам 60те хил.лева. Даже вече ги наместих 

,дано се наредят при теб нещата ,споделяй тука при нас ако ти олеква 
Росен гласува за Наталия,а аз за Жоро,сега си чакам парите. 
А за мене пийна ли едно коктейлче 

.
 И какви разстояния взема само, браво.
. Аз пък предпочитах Наталия да спечели, фаворит ми е от началото.

. Честити 3 годинки на Пепи.  

Щом Дез се разписа време е да се излея и аз  
, заслужих си го след като ослепях една година на малкото си Асусче, има няма 15-20 санта му е екранчето, ааа питате ли ме дали ми е било лесно, с тез фермани.
, много ми стана мило! И се почерпете за Емино здраве 

Всички да сте живи и здрави! Дез като го видях какъв е пъргавел на танците викам си няма как да не се пусне скоро, и на.
 Голям сладкиш тоя моя Алекс! 

До скоро не ви изчитах 0явно празничен застой 
,ай да ти е честити Еминия автомобил,щори,пердета,уолкъри,монитори,бъзещи сушилни-мушилни и тем подобни глезотии-Заслужаваш си ги.С една дума да са живи и здрави военните 
А иначи,метна ме ти на черешата с твоето идване,ама ако ме мяташ по вендъж седмично,тъкмо ще си чистя перфектно къщата всяка седмица 

Тегли им една м....а,ако държиш на баща си и мъжа си,кажи на съпружието че,не те интересува кой крив кой прав,щом те  евзел-ще те обича въпреки родата,както и ти него! 

,стискам палци да е безпроблемно.
, ако се повтарям, сори.

на всички 

, когато им казах, че детето има над 39 и този обрив 
...егати нелепата система на здравеопазване...не знам какво да кажа...даже не мога да опиша цялата простотия, а само от тук от там) каза, че било нещо  контактно на алергична основа. Е, да ама вчера обрива мина и по гръбчето и крачетата и по личицето. Сега Анна има мораво-лилави ореоли около очетата и този обрив...свила ми се е душата. Отделно, че отказва да яде 3-ти ден вече, което е обяснимо, но няма как да не ме притеснява. Поне суче, че иначе съвсем щях да изперкам. Е, няма температура от онзи ден, но нещо определено я мъчи и полудявам, че не мога да разбера какво  

!