Голям екшън предстои- СЕПТЕМВРИйче елхата ще реди

• 12 431
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Краси, голям бонбон е Ани  Hug А колко е чаровна на аватара ти ... просто нямам думи! За дъската мога само да допълня, че е много здрава - племеника ми има същата и след 4 години тръшкане и стъпване по нея нищо й няма - само едно печатче липсва  Peace
Брейвиhahaha Joy Joy Joy Ох, как съм се смяла на изпълненията на Радостинка! Сладурана! Да я нагушкаш от нас  Hug
Люси, не разбрах кой линк не се отваря  newsm78
Пебс, Лизи е много сладка на аватара ти!
Цветиwelcome

# 16
Вместо запис да кажа,че днес голяма забава падна с магическата дъска за рисуване Shocked - честно казано не съм очаквала,че може да си играе с нещо толкова продължително Rolling Eyes

# 17
И аз да се запиша - Анито е страшна терца и на аватара е страОтна Hug

# 18
  • морето и сините вълни :)
 Mr. Green

# 19
# 20
а Кали Мей и Хексина  newsm78

Брейви,   запаси се с повече търпение - пък дано Радостинка свикне скоро  Rolling Eyes а ти докога мислеш да я взимаш наобяд

Велкоме на Цвети - да не се окаже съседката на Куши  Mr. Green

# 21
  • София
Добре дошла Цвети!

Днес беше големия пазар за играчки. Направо откачих, въртях се 40 мин. в Хиполенд да се чудя какво да взема за малкия. Накрая взех 2 по-големи лудници с колкото се може повече копчета и приключих. Утре мога да ги снимам, защото ги оставих на съхранение в един склад, за да си отворя място вкъщи.. Баткото ми е супер лесен, иска жълт трансформер, червен пауър рейнджър и др. точно определени по цвят и функции.

# 22
  • Бургас
Привет,
ох, аз вече съм готова да почивам. Само гладене ми остана, но то ще е утре.
Кали, браво за ползотворния пазар!
Краси, Ани е голама скица!
И друго щях да казвам, но забравих

# 23
  • ВИДИН, 10 км след края на света
 welcome ЦВЕТИ! виждам че сме "селски"  Joy

не знам как давате панадол на вашите деца, ама аз не мога  ooooh! Валката въобще не го харесва, а и то да е една лъжица, а то... цяла спринцовка, е не можах да го скрия добре тоя път с нишестето, бая борба падна  ooooh!
сега ще му го шмугна в млякото, там няма да го надуши  Peace

моят мъж пък всяка вечер като къпе Валентин му "забелва" пишката. не дърпа силно да го заболи разбира се, толкова колкото позволява и мие. това е по съвет на педито, който всеки път го преглежда, на няколко пъти е дръпвал по-силничко и винаги ни пита правим ли го. не знам, явно има различни "школи" и в тая област при лекарите (то за какво ли са единодушни)   newsm78

# 24
  • Асеновград
 Hug Hug Hug Hug

Пебс,спомням си,че ти беше писала за една шейна,която се е изчерпала.От брат ми подаръка за Ани ще е шейна и сега ми прати сайта,от който са я поръчали

http://onlinetrading.bg/product/detska-sheina-alpen-bambino.html
  bouquet

Добре дошла,Цвети   bouquet

# 25
Пебс благодаря  Hug аз отдавна не съм качвала нови клипчета нещо напоследък изобщо не снимам  Thinking

Лизи е голяма сладурана   Flutter днес като разглеждах снимките ви си мислех, че прическата и в момента много прилича на тази на Стела по същия начин стои косичката израснала над ушичките.

И Анито е с много сладка шапка  Flutter

Добре дошла на Цвети Hug

# 26
# 27
Aйде и аз wavey  Laughing    Animal Tropical Fish  55

Пебси много се смях на приказките на Лизи и дето трябва после да се обясняваш  Laughing

И другите снимки кледах и са много хубави но бяха много няма да ги казвам че ми се спи и ще изпусна.

# 28
# 29
РАно-рано да се разпиша и аз.

Мунка, изчетох света за тая фимоза (при нас е вродена, да, положението беше тежко). И при уроложката вече за 3 път го водим - първите 2 пъти беше доста "нежна" и не помогна...дано този път ни е за последно.

Лекси, ще ти пратя тел на лични, или ти на мен и като е хубаво времето ще ги запознаем младежите Peace

ПАнадол давам без проблеми - кефи го...той е фен на тези спринцовки, каквото и да му дам не протестира.

Общи условия

Активация на акаунт