Не обръщам внимание, отдалечвам се невъзмутимо на растояние и го наблюдавам скришом. Като остане сам бързо му секват истериите и тръгва да ме догони.
Ако се опитвам да го укротя става по-зле, затова спокойно се правя, че не ми пука.

,много съм горда,че имаме стъклени играчки от моето раждане още и не са им мръднали грам цветовете.Като я наредим ще помоля милото да я снима и утре ще ви я покажа,само се чудя да включа ли и Ия в украсяването,или да и я покажем готова
Аз разчитам понеделник-вторник да се пооправи времето та да се юрна за подаръци
Пожелавам на всички дечица бързо възстановяване и по празниците вече да рипат ръченица около елхата
-mas:
Кротк Цеци, кротък ама си е бебе - като рече да стане в 7 и докато заспи до педи малко и аз вече см будна, а ми се спи ...

Дая му минава бързо на героя!!! 

Какви са тия хора да раздават близалки наляво и дясно, без да питат може ли
При днешната разходка на Веско с бавачката ена от магазинерките решила да му подари самосиндикално близалка. Близалката е била изхвърлена от баба Радче, обаче ела са глей какво тръшкане е за бонка и как неще да си яде супата иначе доброто ми дете.
, че е много гадно. И аз преди време се бях уплашила за Веско по същия начин, но то там обикновено има повече кръв и пораженията първоначално изглеждат много страшни.
Наистина с оттока изглежда ужасно, но много бързо спада и картинката не е чак толкова страшна. Спокойно, ще се оправи щом и зъбките са си здрави. Пък и те са малки и доста бързо се възстановяват от подобни травми.

- http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9491571Препоръчани теми