Вече не е болно Януарското дете, време за "наздраве" може би дойде

• 12 959
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Как се оправяте с истериите на публични места?  newsm78

Не обръщам внимание, отдалечвам се невъзмутимо на растояние и го наблюдавам скришом. Като остане сам бързо му секват истериите и тръгва да ме догони.
Ако се опитвам да го укротя става по-зле, затова спокойно се правя, че не ми пука.

# 226
  • София
Цвета, Шош зорлем яде изобщо, камо ли да гризе между храненията...  ooooh! Плюс това, ние пием капки. Не сме на Боаронска хомеопатия.  Wink Аз, например, съм толкова обръгнала на такова лечение, че не спирам дори кафето! Само мента избягвам.

# 227
  • София; Дружбето
Тя не че Миша яде, да не си го помислиш. Но сок пие нонстоп, та от там идва проблемът. Сок или мляко. Абе дано да се оправи от самосебе си Rolling Eyes
Подариха подаръци на майките с деца Joy плюшена играчка и шоколадов дядо коледа. тцей тцей тцей

# 228
Добро утро, дами Simple Smile
Това мойто дете и то взе да дава дефекти. Цял ден не яде обаче цяла нощ набива АМ. Тая нощ три пъти ме буди.........а сега дребната гад спи, а аз се наливам с кафе пред компютъра. На всичкото отгоре спи на моето място #2gunfire

# 229
Привет-Мривет+Добро утро+Здраве и късмет Hug Laughing+сладка Коледа кат мед Heart Eyes Laughing Ние днес ще украсяваме Heart Eyes,много съм горда,че имаме стъклени играчки от моето раждане още и не са им мръднали грам цветовете.Като я наредим ще помоля милото да я снима и утре ще ви я покажа,само се чудя да включа ли и Ия в украсяването,или да и я покажем готова newsm78 Аз разчитам понеделник-вторник да се пооправи времето та да се юрна за подаръци  madnoel Пожелавам на всички дечица бързо възстановяване и по празниците вече да рипат ръченица около елхата Hug Close-mas:

# 230
Добро утро  Tired Кротк Цеци, кротък ама си е бебе - като рече да стане в 7 и докато заспи до педи малко и аз вече см будна, а ми се спи ...
Честит имен ден на всички, които носят името Игнат ,Пламен и Пламена   bouquet
И нали знаете, че днеска нищо не се иска и не се дава назаем. И всички булки дет искат още по едно дете никаква работа до Бъдни вечер  Mr. Green
Моъто мъж днес е на изпит - да стискате палци, а след това отиваме да купуваме подаръци. Тая част от празниците най я обичам  Mr. Green
Иве как върви опъпчването на Шош ?
Цвета как се справи  в отсъствието на шефката?

# 231
  • София
Манано, Шош без да е бебе скача в 7 обикновено!  Crossing Arms Ти к'во искаш - да спи до 11?!  Mr. Green

Шош се пъпкува активно, но все още не е много крастав, спа спокойно и не е кисел... За яденето: кара повече на мляко, но това не е болка за умиране.

# 232
  • София; Дружбето
Еееее, Ман, що не каза по-рано. Аз сутринта пари си исках, преди малко батерия дадох на колегата. Ся кво, да си я искам Joy Joy
Виж това за работата може и да го спазя
Как съм се справила ще се разбере в понеделник като прегледа нещата. Аз една грешка бях направил, но я оправихме бързо Blush

# 233
  • Варна
За всички варненки и за всички, намиращи се на местна територия, утре в 10.30 ще пием кафенце в Лучаното в Пикадили парк (най- горе на последния етаж)- всички са поканени, ще се радвам да се видим.

Честит имен ден на празнуващите днес!!!

# 234
Почерпете са послучай Рождения ден на маман! Да ми е жива и здрава!  Heart Eyes

Тази сутрин като хали бягахме до поликлиниката, че Любо си прехапа ужасно устната. Толкова кръв имаше, че не виждах има ли зъби или ги изби при падането  Sad
Слава Богу зъбите са си по местата! Има дупки отвън и отвътре на долната устна и лек оток.
Лекарката ме успокои, че всичко е наред и до следобед няма да е подуто.
Не може да яде, а иска. Ще я кара на мляко и вода.

# 235
Почерпете са послучай Рождения ден на маман! Да ми е жива и здрава!  Heart Eyes

Тази сутрин като хали бягахме до поликлиниката, че Любо си прехапа ужасно устната. Толкова кръв имаше, че не виждах има ли зъби или ги изби при падането  Sad
Слава Богу зъбите са си по местата! Има дупки отвън и отвътре на долната устна и лек оток.
Лекарката ме успокои, че всичко е наред и до следобед няма да е подуто.
Не може да яде, а иска. Ще я кара на мляко и вода.
Добро утро и от мен! Андж, горкото Любо! Какво да ги правиш големи хали са точно сега, Емма непрекъснато прави някакви челни стойки на всевъзможни високи места и винаги изтръпвам кога пак ще си разбие някоя част от муцунката.  ooooh! Дая му минава бързо на героя!!!  Heart Eyes
Как се оправяте с истериите на публични места?  newsm78

Не обръщам внимание, отдалечвам се невъзмутимо на растояние и го наблюдавам скришом. Като остане сам бързо му секват истериите и тръгва да ме догони.
Ако се опитвам да го укротя става по-зле, затова спокойно се правя, че не ми пука.
То хубаво, и на мен ми идва да направя така, ама тя щом се отдалеча подновява заниманията си и изпадам в бесен потрес каква част от супермаркета ще порази и колко ще трябва да изплащам в щети после.  Магарешки инат е това моето, ей! Rolling Eyes

Честит имен ден на твойто маме, да ти е жива и здрава и много щастлива баба!  Hug

Успех на ипита за мъж ти, Ман! И после приятно пазаруване, на кой не му е любимо това занимание предпразнично, само пари да има!  Mr. Green
Иве, какво му е на Шош та се пъпчи? пак съм изпуснала нещо.  Confused

# 236
  • София
Бръмби, изпуснала си, варицелата ни!  Wink

Андж, да е жива и здрава!   bouquet

# 237
Eй побеснях значи  Close Какви са тия хора да раздават близалки наляво и дясно, без да питат може ли  #Cussing out При днешната разходка на Веско с бавачката ена от магазинерките решила да му подари самосиндикално близалка. Близалката е била изхвърлена от баба Радче, обаче ела са глей какво тръшкане е за бонка и как неще да си яде супата иначе доброто ми дете.
Анджи да е жива и здрава майка ти още много, много години   bouquet
Бързо да му минава на Любо  Praynig, че е много гадно. И аз преди време се бях уплашила за Веско по същия начин, но то там обикновено има повече кръв и пораженията първоначално изглеждат много страшни.

# 238
Анджи, много добре разбирам какво ти е. Нали и Ева си беше разбила устната. Направо беше перфорирана  Tired ooooh! Наистина с оттока изглежда ужасно, но много бързо спада и картинката не е чак толкова страшна. Спокойно, ще се оправи щом и зъбките са си здрави. Пък и те са малки и доста бързо се възстановяват от подобни травми.  Peace Hug
Да ти е жива и здрава мама!   bouquet
Ив, леко опъпчване на Шош и за рождения ден да е здрав!  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи!    bouquet

# 239
Анджи, да е жива и здрава майка ти, а малкия бандит Любо да се оправя бързо.  Hug
Манана и аз ужасно мразя такива продавачки. Обикновено в магазина до нас са така - все боклуци й тикат в ръцете. Ама добре че тя бързо се баламосва й ги изтръгвам безпощадно.

Да се похваля с нашата медийна изява  Flutter - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9491571

Общи условия

Активация на акаунт