Отговори
# 105
Здравейте момичета.
Много Ви благодаря за подкрепата. Hug Невероятни сте.
Да се похваля че си взех успешно държавния изпит и вече съм наполовина дипломирана. Wink Остава другия двоен средата на януари. Сега сядам да си допиша проекта набързо и да тичам да го предам,защото следобед ще пътувам.Иначе положението с баба е все така непроменено и все се надявам че ще издържи. Praynig

Тони пропусна коледното тържество в яслата. Но вчера майка и сестра ми са го завели в едната детска градина в Момчилград. Държал се е добре, казал здрасти на дядо Коледа и се радвал на големия подарък който получил. Mr. Green
Весели празници на всички.  Hug

п.п. Днес е Игнажден. По това кой ще Ви влезе пръв в къщата се гадае каква ще ви бъде годината. Не се дават и вземат заеми. Wink

# 106
  • Бургас
Добро утро!

Кайли,честито за изпита!Пожелавам ти януари ,да се дипломираш изцяло.
Дани,Бубче,малките ви слънца са страхотни на снимките.Пу-Пу.

На мен вече ми мина за снимките.Важното е,че Ирен е била там и е изживяла всичко.Видяла е Дядо Коледа и си е получила подаръка от него.

# 107
  • София
Привет!  Grinning
Кайли, браво за изпита!  Hug Все така!  Peace Дано и при баба ти положението се стабилизира!  Praynig
Я ми разтълкувайте - каква ще ми е годината като днес у нас първа влезе жената, дето засича водомерите  Tired  newsm78 Не искам само на разходи да ни върви  Confused Фу!
Иначе да си похваля детето, че я чу че звъни. Майка му се пада глухарка (освен че е късогледа Crazy ) и както се излежаваме още в стаята Blush, хич и не съм чула, че се звъни, а той ми вика - Мамо, някой звъни. И аз, както бях по пижама, хукнах да отварям, че се сетих за съобщението че ще минават днес  Crazy  Blush
А, и друго - вече за втори път ми казва, че съм хубава  Flutter Blush Сега да не оспорваме критериите му Crazy  Mr. Green , ама ми стана много мило - нали за всяко детенце мама си е най-хубава.  Heart Eyes
Хубав ден от мен! И дано ви влизат в къщите само добри хора!  Hug

# 108
  • София
Я ми разтълкувайте - каква ще ми е годината като днес у нас първа влезе жената, дето засича водомерите  Tired  newsm78 Не искам само на разходи да ни върви  Confused Фу!

И у нас, стори ми се приятна женица.

# 109
  • гр.София
 Здравейте Hug
 Днес и на гости ходих (да му мислят домакините) и пари давах ooooh!

Радвам се,че има и други голищарчета като С. Да я видя сега в къщата на студеното 2 седмици как ще ми тича гола...

Елвинг,чух днес,колко галантен бил Ивчо  Wink Радвайте се. Момчетета обикновено правят комплименти на майките си,докато щерките намират кусури. Поне това съм забелязала покрай приятелки с големи дъщери. Пък и аз все гледам критично на майка ми,като не се е докарала,както на мен ми харесва.

Много ми беше драго да видя Ина и Найа на актуални снимки.Госпожиците са   Flutter Flutter bouquet

# 110
  • София
Блан, могат само да се радват хората, че си била първа гостенка  Grinning Heart Eyes А пък щом си раздавала и пари...  Crazy Laughing А за другото - досетих се кой е изклюкарил Ивчо  Mr. Green Ама сега да не помислите че е много добър - повечето време ме ядосва  Simple Smile Иначе май има нещо такова - не само за синовете - по принцип мъжете май са по-малко критични към вида на жените.  Една жена примерно винаги би намерила кусур на друга, пък те виждат хубавото. Разбира се, има и изключения  Mr. Green Какво пък седнах да разсъждавам и аз  Crazy Blush

# 111
  • София
Луда умора нЕма са казали хората. Накрая ще си остана да си пиша сама.
Честит рожден ден на Ира78! Бъди здрава, обичана и много щастлива!   Hug Heart Eyes  bouquet

# 112
  • София
Добро утро!

И честит рожден ден на Ира! Да си жива и здрава, много усмихната и обичана!

Ние снощи бяхме ергени  Mr. Green та ходихме на рожден ден на кумата в едно заведение. Добре ни дойде. Успях и да наспя, а сега ще се хвърля в домакинската работа и ще ходя да си прибера детето от баба му  Wink

# 113
Здравейте Laughing
  Честит рожден ден и от мен Ира!Много здраве и любов Peace

Елфче,трябва да те направим отговорник по рождените дни Laughing Винаги следиш и не пропускаш никого thumbsup
   Вчера оставих Наско при баба си,че малко да въведа ред вкъщи Wink,но така ми дожеля като си тръгвах милото започна така тъжно да плачка "искам при мама и бебето"  Cry Започна вече да усеща и още от входа се пазари и не иска да влиза,че да не го оставя. Макар,че там му харесва и си играе,но вечер се затъжавал за нас.
  polito_87 добре дошли при нас с малката адашка Hug
  ставам,че бебето май огладня Mr. Green
     лек ден  bouquet

# 114
  • гр.София
Честит Рожден ден,Ира!Много прекрасни мигове с любимите хора ти пожелавам!

Как я карате в това мрачно време?
 Аз се вихря с парцала.

Кайли,браво за изпита. Чакаме голямото черпене,когато напълно се дипломираш Peace

# 115
Ирка, честит рожден ден!

И ние бяхме ергени  Laughing Бяхме на коледно парти с бившите ми колеги, всеки беше семейно с половинката си и с милото си изкарахме прекрасно  Party
Той даже още се подвизава в леглото, опитах и аз ама не се получи  Laughing
Ето малко снимки, пресни, пресни  Mr. Green
http://valstef.multiply.com/photos/album/74/74

polito_87, привет и от мен  Hug

А Елфчето заслужава орден за памет, не познавам друг човек като нея   bouquet Heart Eyes

# 116
  • София
Мацки, има Календар, не съм чак толкоз паметлива  Blush
Валка, много хубава двойка сте  Heart Eyes Не че за първи път го установявам  Wink
Браво за ергенството. Моят мъж тези дни е все на работа и си имам един младок за компания - няма още 3г  Mr. Green
Блан, и аз се правих на домакиня, ама мисля и да дремна с Ивчо, ако благоволи да заспи днес.
Ели, браво че Наско обича вече Ники  Heart Eyes Мен малко ме е страх от този бъдещ момент на изпитание, но има време още.

# 117
  • гр.София
Валка,много ми харесва новата ти визия! Не бях те виждала така.

Като черна станция да кажа Grinning-обичат се хлапетата,докато бебето не проходи и не започне да пречи на голямото.Не съм очаквала,че ще разтървавам две деца с толкова голяма разлика. При нас драката,то е ясно, е София. С мощен вик МОЙЕ-Е-Е ! изтръгва всичко от ръцете на брат си (говоря за негови вещи).
 Днес се сбиха за една китара. Е,тя вече е в кофата за боклук-счупена.
 Но пък често така си играят заедно (най-често ритат футбол вкъщи),че се умилявам...

Все се каня да питам-Пух,къде изчезнахте?!

# 118
  • София
Е, как - Валката май се беше показвала с къса коса  Rolling Eyes Thinking Или нещо съм сънувала  Crazy
За Пух и аз скоро се сещах, отдавна не е писала. И на мама Галя май още не й е минала черната дупка  newsm78
А за другото - май Пепи се оказва добър батко  Grinning Heart Eyes

# 119
Тенкю за комплимансите  Mr. Green Heart Eyes Иначе тази ми прическа  Ала Виктория Бекъм ми е от месец почти, а по предния беше малко по друга  Joy Харесва ми да се стиража май, дано следващия месец само да има коса за стригане  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт