Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга - 2

• 13 961
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Привет!
Току 6то се прибирам от зъболекар на Стамболийски е ,да ви кажа само ,4е  в центъра е ад ,задръстването по4ва от ЦУМ до 1 Английска .Направо не е за хора ,крийте се  Mr. Green

# 256
  • София
 ДД! Велина много хубава сватба на мен ми се зажени ама не в бг.Хриси добър е,прави свеки кифлите,страхотни бяха ама земята се отвори.Ники снощи се разкашля в 1,3 давах умкалор зачервено е гърлото.Дано се размине с това и да не зарази Ради,моля се.Снимките ще ги кача по късно че отивам да пия кафе и да пуша.

# 257
Благодаря ви за одобрението:) Нервя му се на календара, понеже имам някакви идеи, обаче не знам точно как да ги реализирам и като маймунките ръчкам на по сто места. В резултат докато налучкам едно, то се развалило предното.
Иначе използвам готови елементи и ги наслагвам, свалих си ги от няколко сайта ( от темата в Хоби, Шотошоп библиотека). Остава ми само месеца за Велкикден да направя, че нямам още такива елементи, трябва да потърся. И да преформатиреам останалите, понеже чак след като ги направих разбрах , че в печатницата ги искат на 300 пиксела, та сега ръчкам сначале  Embarassed Нали я знаете поговорката за главата и краката  Mr. Green

П.С. Там там, аз в неделя ще водя Никсъна на детския форумен карнавал и няма да мога, иначе много бих се радвала да се видим  Hug И без това се загуби напоследък.

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 13:34 от Рокси

# 258
  • София
Харесах разни дрешки в този сайт, от секцията с мечо пух. Ели, ако решиш да поръчваш, се обади, да поръчаме заедно.

# 259
Аз този сайт отдавна съм го харесала,има мами които поръчват.Цените ако разгледате са много различни от тия по детските магазини тук,в смисъл по-ниски.Аз нямам кредитна карта,но ако някоя от вас се реши на поръчка ще се включа!  Peace

# 260
  • София
оо супер, зарибих ви  Laughing ами аз съм "за" само че нямам кредитна карта и аз. това е проблема, совен с немския Rolling Eyes

# 261
Ели,аз съм си зарибена по принцип.  Mr. GreenНо не ми остават пари за пазар от нета.А и сама не се навивам да действам,то си е чакане и съобразявне,че друг действа и така.чета и темите в Ла редут,но неотбирам-еле за кодовете.Буболечката и Емчето добре се справят,но в темите за my toys няма мами от нашта тема за съжаление.И за да поръчам нещо първо по банков път трябва да преведа на мамата пари,а после с куриер да чакам поръчката.Но сега видях че има и мама от София дето прави поръчки.
Веси и аз в неделя няма да съм в Мола,щото мисля да ходя с Клара в Островът на тяхно парти. Hug

# 262
ей липсвате ми, не мога да ви изчета напоследък  Hug
Мариса е с варицела, а Никола се целува с нея два дни пред обрива, когато всъщност е заразна. Сега чакаме да видим дали сме се заразили...не се притеснявайте, на партито не е бил заразен  Hug

Уинкс, ето я играчката

# 263
Нищо ще се разберем за друг път  Hug
Загубих се че на два фронта се боря - един срещу шефа и втори срещу свеки  Mr. Green

# 264
  • sf
Марти,ако се зарази ви каня на гости  Mr. Green

# 265
И аз съм за пазаруването от този сайт ,понеже доставката е 15 евро и за сам 4овек е множко .Аз за сега пазарувам само от един френски сайт и съм много доволна  Peace

# 266
  • София
Загубих се че на два фронта се боря - един срещу шефа и втори срещу свеки  Mr. Green
щоооо срещу свекито? Shocked

Марти,ако се зарази ви каня на гости  Mr. Green

вики, аз си го помислих същото, че колкото по-рано толкоз по-добре Rolling Eyes аз я карах в 8ми клас заедно с братчедка ми- аз бях добре и с пъпки, а тя зле с Т и пъпки, кофти вариант...

# 267
Марти,не е сигурно че ще хване.Заради кърменето имат някакъв имунитет от майката,ако тя е карала.Пролетта така се срещнах с приятелката ми,тя гука Никола и го целува,след 2 дни се изрина от варицела,но на нас нищо.Все пак вярно-добре е да я изкара.Но аз не смея да ги заразя като знам колко ще ми е трудно.Най-вече изолацията.

# 268
  • София
Съседите дрещу нас имат явно някаква жена на гости, която им задейства СОТ-а, с другата съседка се притеснихме, защото ту пищи, ту спира, а тя не се обади, че е вътре и ние им нямаме на хората телефона да им звъннем. Както и да е, разбра се какво е станало, като дойдоха хората от СОТ, обаче просто ме разбиха - вместо да гледат да дойдат колкото се може по-бързо, те се качиха до 2-ия етаж с асансьор  newsm78

Иве, трябва да купувам подарък на близнаците на братовчедка ми, те през януари ще станат на две годинки. Според теб удачно ли е да им купя някакъв по-голям подарък, но общ за двамата - например някаква писта с коли? В смисъл дали ще се карат, или е подходящо нещо, с което заедно да си играят?

Накой има ли такова конче? http://family-bg.com/prX_1527.htm Доволни ли сте? Трябва да купя на Кая (майка ми ми даде пари да й купя за рождения ден, а аз така и не съм  Embarassed, та се чудя м/у това и някакво дървено/плюшено)? На това ми харесва, че е и люлка, а има и колелца и не е много скъпо.

Ей, ама тия от НОИ няма да се смилят да пуснат предколедно по-рано паричките  Confused

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 16:20 от ayka

# 269
За спорта Еленко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ayka Ина има на Кюстендил това конче. Играе си с него и и е интересно. На мен лично не ми харесва, че лесно се хлъзга и 2 пъти падна от него за щастие нищо сериозно ЛМ разбира се  Peace
Марти дано всичко е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт