Отговори
# 195
пий осцилококцинум
аз предната бременност само това пиех,за другите незнам

# 196
Много благодаря, Деси! Hug

# 197
момичета привет и от мен  Hug
днес се намъкнах в един страхотен магазин за бременни и направо занемях, имаше такива готини неща... особено се впечатлих от една джаджа - представляваше колан с едно мониторче и към него закачени слушалки. оказа се, че е апарат за слушане на сърцето не бебето  Grinning много сладко! всеки път когато поискаш, можеш да му чуеш сърчицето. изобщо много хубави работи има тук, само пари да имаш...
искам да попитам, понеже видях, че Роси е писала по повод майчинството - последно 1 година непосредствено преди раждането ли трябва да си работил на тр. договор, или по принцип да имаш 1 година стаж, дори да е отпреди? Интересува ме, защото искам да се върнем в България да си го гледаме, но ако няма да вземам нищо, ще ни е малко трудно  Rolling Eyes
Гушки на всички  Hug

# 198
  • София
 Здравейте на всички бъдещи мамчета! Ще се впиша в темата на августинките,защото не сме споделили на никого за 2 чертичка, а е трудно да си малча! Надявам  се нещата с бремеността да протекат нормално и да имаме така дългоочакваното и изстрадано детенце. Не мисля още за лекар,ще почакам и може и в началото на януари да отида,поне така си мисля за сега, все пак нямам оплаквания. Вие какво ще ме посъветвате? ПРМ ми беше на 16.11

# 199
Здравейте мамета,искам да ви попитам,че не съм наясно много,вземам добра заплата(горе долу)но ме осигуряват на минималната,а в момента съм в болнични и навярно така ще е докрая на бременноста.Та искам да ви попитам колко ще получавам болнични. newsm78     много ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете.giuli мисля,че е рано за доки и Честито bouquet

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 21:43 от красси

# 200
красси щом на минималната,80% от 240лв.

# 201
Здравейте   bouquet
Аз съм нова тук, но и ние още пазим тайна , а аз имам нужда да споделя с някой  Whistling
Днес бях на лекар и ми казаха , че съм в 6-7 седмица
Кога се определя термина?

# 202
Здравейте   bouquet
Аз съм нова тук, но и ние още пазим тайна , а аз имам нужда да споделя с някой  Whistling

Jerita, qiuli, честито  Hug
Поне на мен доки ми го сметна от последната менструация броиш 40 седмици и това ти е термина Simple Smile А и тук в началото на темата има много полезни сайтчета и там има една програмка, която може да ти го сметне. УСПЕХ!!!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 07:16 от janadark

# 203
Честито на новите мамчета . Аз продължавам да ходя на работа все още никой около мен незнае новината .но се чувствам все по уморена.На родителите ни ще съобщим можеби по празниците .За работата незнам чакам да мине фаталната осма седмица от миналата година .

# 204
Здравейте   bouquet

Jerita, qiuli, честито  Hug
Поне на мен доки ми го сметна от последната менструация броиш 40 седмици и това ти е термина Simple Smile А и тук в началото на темата има много полезни сайтчета и там има една програмка, която може да ти го сметне. УСПЕХ!!!
а за по-лесно
към първия ден на последния цикъл + 7= деня
 от месеца на зачеване - 3=месеца

# 205
Добро утро Hug
Как сте днес Flutter

# 206
добре сме.Аз вече нямам никакви признаци на бременнос,чак се плаша  Tired

# 207
Благодаря ти, Цвети! От днес усилено започвам да търся заместник. На работа сме всеки ден с дребния, а се чувствам ужасно зле. Мисля на 05.01 да се пробвам за детска ясла.
Вие ще записвате ли децата на ясла и градина?

# 208
има 170 чакащи,ние сме на 140 място  Thinking

# 209
Добро утро!!

Ако е удобно бих искала да се включа в темичката, предвид подписа ми  Embarassed

На нас Дядо Коледа ни донесе хубави новини, виждам че и на още мн мами. Дано повече такива родости през новата година.

За мен това ще е второ бебе, засега се чувствам добре. Ние също смятаме да зарадваме бабите и дядовците по коледа.

Пожелавам Ви добро разположение и весели празници.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт