Борбата с рака...-Коледна весела тема!!!- №7

• 46 848
  • 460
  •   1
Отговори
# 360
Да се отчета. Костната плътност е в норми....и при майка ми е така (и нея я взех с мен). Сега ми предстои сцинтеграфия.
Хули...щом нищо те е сигурно още значи е рано да се каже, че нещата са зле за сестра ти. А и всички  сме свидетели какви обрати стават понякога.
Без страх за много години и на теб....разписвай се от време на време, че да не те мислим.
Мамамаириа...къде се загуби и ти...
Еххо явно ни забрави...дано всичко  наред при нея.

# 361
  • Бургас
Здравейте!Аз съм Ники,на 34г. с 3-ма сина.На 01.12.ме оперираха-инвазивен лобуларен карцином, І стадий,HER 2-3+,ER+.Предстои ми химиотерапия-утре ми е първото вливане и съм много притеснена.Не зная трябва ли предварително нещо да вземам,да ям или не?В лекарския кабинет днес си глътнах граматиката и нищо не питах ooooh!
Колко щеше да е хубаво да има само Коледна весела тема...без добавки...

# 362
  • София
От всичко най- много исках да имам поне един син.
Около мен само жени, ама се примирих със съдбата.
А ти - трима чак, направо ти завиждам Mr. Green
Това, че е първи стадий е отлично, нещо като че ли Хер постоянно е три плюса при всички?
Не се притеснавяй. Химиотерапиите са ужасно гадни, но ще преминат.
Точно сега се сещам - преди години нямаше това изследване ХЕР?
Моя Хер е положителен, както и да го разглеждат. И преди години сигурно е бил положителен, нали? Ами аз с тоя хер си живея вече 17 години, не мислите ли newsm78 И сигурно ще си поживея още много  bowuu
Нищо няма да "вземаш". Ако , като мен си постоянно гладна, хапни си нещо малко.
Върни си граматиката, щото ще ти трябва.Обаче питай за всичко, което касае твоето здраве.
Ииииии, май Коледата си отиде Joy Joy Joy
Но смятам, че веселбата трябва да остане, с добавки или не  Laughing

# 363
Здравейте!
Първо на Хули: Успех с лечението на сестра ти!
После на Ники: Нормално е да си притеснена, защото най-малкото си изправена пред нещо неизвестно. Спокойно, обикновено към самата химия дават и разни лекарства против повръщане /поне при мен така беше/. Няма страшно, преживява се! Wink
После на всички мацки:  Hug

Аз нещо тия дни съм започнала да откачам. Вече при три вливания на Херцептин почвам да сърцебия и да световъртя. Гледат сърцето - всичко точно. И на предпоследния Херцептин докторът реши да ми удари едно успокоително, защото според него всичко било на психическа основа и подсъзнателно. Отделно отвреме навреме се паникьосвам ей така неоправдано, цялата пламвам, получавам сърцебиене и световъртеж. Неврологът каза, че е от климактериума и от хормоналните лекарства. Липсата на естроген води до такива мизерии. Абе, критическа отвсякъде!
Ама с тоя Херцептин само се излагам. Щом ми боднат абоката и аз съм готова забелила очите Laughing Осем химии изтърпях без да ми мигне окото и сега взех да сдавам багажа. Голям срам! Embarassed

# 364
Добро утрооо! wavey

Обичам петък. Нищо, чче събота е работен ден. Ама голям студ навън. -10 е при нас.

Ники, здравей!И аз съм на 34, но съм само с един син. Водиш по точки.  Hug Стискам палци за днес! Пиши тук, независимо какво и с какво настроение. Тази тема е вълшебна и помага на всички, които пишат в нея.  Heart Eyes Със сигурност тук никой няма да те гледа стреснато и да си мисли врели некипели. Тъй че- давай.  Hug

Ей, Без страх, не е добре да се държиш толкова време 'на кантар'. Не е страшно да пиеш АБ веднъж дваж в годината. Вероятно ползите са повече от вредите.  Peace

Тилилейска, колко процедури имаш още? Кажи нещо за себе си.  Hug

# 365
Ники, Здрасти и от мен...
С мойта диагноза си... smile3532 И добре дошла в кюпа....
Наистина с тия трима сина водиш по точки  smile3532 Да са ти живи и здрави...
Мойте двамата са шарени и син и щерка... newsm44 newsm44

Нор,мално е да си притеснена и да си глътнеш граматиката. Но си попаднала на най-подходящото място... newsm51 newsm51 Тук винаги ще намериш съвет, подкрепа, дружеско рамо .... smile3525

Не, отиваш гладна. Защото ти взимат кръв. След това хапни нещо, но леко. Примерно един геврек или сухарчета.
Гадничко е  Sick Sick Sick но се изтърпява...
След вливката си легни и ... който както може да справя в къщи.

Успех и целувки

# 366
Гледайте скоро интервю с Продан Христов - истината за Антималигноцит. Ще пиша допълнително, ще пуснем линк.

# 367
почева, колко скоро??????
Аз говорих с него преди коледните празници, каза да му звънна около 10.01.2009г., явно е имал нещо предвид  newsm78.Дано се раздвижат нещата  Praynig

# 368
Здравейте Дами
Здравей и на теб niky26. Аз в момента съм на химия и какво да ти кажа гадничко си е.
Преди 5 дни ми беше вливката и сега така да се каже се осифервам.
Тилилейска и аз получавам сърцебиене като видя системата. Даже кръвното вдигам.

А на другите много сте изписали от вчера следобед ви чета и влизам в час.
Не мога да отговоря на всички, а и повечето са получили отговор от останалите членове.
А да diMM при проведена химиотерапия и лъчетерапия антималигноцита не се препоръчва.

Хули спомням си веднъж беше писала, че при сестричката ти всичко е наред. Дано и сега да напишеш така, да се окаже че всичко е както трябва.

# 369

Бях обещала да кача снимки на новгодишна Варна но чак сега се сетих като ми попаднаха тези

# 370
niky26,  здравей и от мен.  Hug Аз съм на 29 г. с бебе на 6 месеца.  Heart Eyes Мечтата ми е да имам 2 деца, а за 3 да не говориме! Поздравления и от мен!  Hug
Тук ще намериш подкрепа, разбиране и кураж. Момичетата са ти казали за химията, но да споделя и аз - имах 4 химии предоперативно, сега след операцията имам 12 (моите са седмично), от тях минаха 11 и какво да ти кажа, понесох ги страхотно - не съм повръщала, бях леко отпаднала, но не съм лежала. Кожата изсъхва, понякога очите се насълзяват, като дразнене е, но не е проблем, минава бързо. Прочетох ти подписа и вероятно знаеш или вече са ти казали, но в такъв момент е по-добре да си кажа и аз, вместо да си мисля, че знаеш и да рискувам Wink - никакво кърмене!  Hug УСПЕХ и МНОГО КУРАЖ!!! Насреща сме за каквото и да се сетиш!  Hug
За храната и вливките - лично на мен ми е добре с лека закуска, т.е. нещо, което не е тежко и мазно, не товари стомаха, но и да не  съм гладна.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 13:15 от кана

# 371
оптимистче,   страхотни са! Нали бях писала как да се качват малки снимки, да не ти се карат.  Hug

# 372
май ще ми се карат за големината на снимките  Confused

# 373
да де ама кой да помни newsm78

# 374
Оптимистче каква красота. И миналогодишната беше много красива. Всяка година ли имате във Варна такава пищна украса.
Нищо, че ще се карат, как иначе ще я видим и ние

Кана тъкмо ти видях поста и се сетих, че и на мен кожата ми изсъхва.
За сега не е нещо драстично но си е по-сухичка. А ръцете първите дни след химията направо ми гъбясват.
Сега си гледам и ноктите и те са се влошили.
Мажа се с резонните кремчета и за сега действат.

Общи условия

Активация на акаунт