Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 126 130
  • 842
  •   1
Отговори
# 210
Още един глас за бейбиплан, за мен това е по-добрата програма.

# 211
Desitalee 17 ден  Peace Praynig Praynig
Tanj от сърце се радвам за теб  Hug Hug Heart Eyes

# 212
Благодаря ви много, момичета! Значи мога да се считам за "нечакаща"  Flutter
Днес обстойно разгледах и двете си графики и прочетох на какъв принцип засичат овуто двете програми и тази в бейби план ми се стори по-логична...

# 213
  • Ловеч
Като прочетох всичко, което сте написали се замислих дали от другият месец да не започна да си правя графика на БТ. Правим опити вече близо 7 месеца и нищо.

# 214
не се бави а започвай от следващия ти цикъл,много  неща можеш да научиш

# 215
Момичета, може ли да погледнете и моята графика, в бейбиплан засича овулация на 13-тия ден.   Simple Smile  Опитваме вече 5-ти месец и много ми се иска този път да е станало  Tired

# 216
И аз смятам, че е на 13-тия ден. Имаш добро покачване последните дни, стискам ти палци този месец да е твоят.

# 217
И аз смятам, че е на 13-тия ден. Имаш добро покачване последните дни, стискам ти палци този месец да е твоят.
Благодаря много за бързия отговор и още повече за стискането на палци Simple Smile Hug Определено най-гадния период е като се чудиш ще дойде ли "лелката" или не.

# 218
  • Бургас
Кексче,хубава ти е графиката!ще ти стискам палци!Виждам,че по едно и също време май не чакаме!

# 219
Чакам си новия цикъл и пак започвам с меренето.Купих си нов живачен термометър за Базална температура и съм отново в редиците ви.

# 220
Чакам си новия цикъл и пак започвам с меренето.Купих си нов живачен термометър за Базална температура и съм отново в редиците ви.
ДесиХ2, от къде го купи? Аз никъде не можах да намеря термометър за БТ и затова - с обикновен живачен.

# 221
ДесиХ2, от къде го купи? Аз никъде не можах да намеря термометър за БТ и затова - с обикновен живачен.

Че то не се ли изпозва един и същ? Не съм чувала за такова разграничение  Flutter

# 222
В Бг явно нямя,защото и аз не можах да намеря.Взех си го от Италия,за 20 евро Crazy Предполагам и в Гърция има подобни.Исках дигитален,но не намерих.

Че то не се ли изпозва един и същ? Не съм чувала за такова разграничение  Flutter
Използва се,защото няма други у нас.Специалните мерят през 0.05 десети,тоест отмерват и май малките движения  на температурата.Примерно показва,че имаш покачване от 36.80 на 37.25,а с обикновения ше бъде 37.2

# 223
Използва се,защото няма други у нас.Специалните мерят през 0.05 десети,тоест отмерват и май малките движения  на температурата.Примерно показва,че имаш покачване от 36.80 на 37.25,а с обикновения ше бъде 37.2

И сигурно термометърът е с по-различна форма, нали?

В Бг явно нямя,защото и аз не можах да намеря.Взех си го от Италия,за 20 евро Crazy Предполагам и в Гърция има подобни.Исках дигитален,но не намерих.

20 EUR  Shocked Ако ходя скоро до Гърция, ще проверя и там дали има все пак.

# 224

И сигурно термометърът е с по-различна форма, нали?

20 EUR  Shocked Ако ходя скоро до Гърция, ще проверя и там дали има все пак.
Формата не е мноgo по-различна от обикновен живачен,може би е малко по-удължен в началото.Аз си го взех без да го разглеждам много,много и ми се вижда много дебел,сравнен с предишния ми ,който счупих/той беше много тънък/.Има си твърда кутийка,за да се съхранява.Не е нищо особено,просто има големи разграфени цифри и се пъха в калъфче лупа ,за по ясно виждане.Стария ми беше разграфен на 0.05 ,този е през 0,5,но разтоянието между десетите е голямо и може да се прецени къде точно е живакът.Сигурно е имало и по-евтини вариaнти,както и по-хубави,но нямах избор да търся.Дано и този не го сполети участта на първия ми.

Общи условия

Активация на акаунт