Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 399
  • 842
  •   1
Отговори
# 75
  • Holland
Ели не се притеснявай, до 5 дена температурата ти ще се повиши. щом си имала положителни ову  тестове вероятността да си имала овулация е голяма, само още малко търпение. Simple Smile

# 76
Благодаря,страхувам се и затова съм така припряна...А се страхувам тъй  като 2 месеца бях добре,но винаги имам сънения ,че мога да се върна на изходно полужение.

# 77
  • Holland
Стискам палци всичко да е наред при теб! Аз също имах подобна на твоята графика и на 4-тия ден температурата се повиши и така си остана, в този месец забременях (за съжаление  направих спонт. аборт)

# 78
mama nani много ми се иска да ти кажа това което си мисля за този твой спад днес, но ме е страх, че ще урочасам нещата. За това, следи следващите дни и сама ще се сетиш Hug Hug Hug

# 79
  • ЕН
добро утро момичета

дано да е това megimagi . днес се вдигна , но е мерена по късно, защото се успах. нали цялото семейство днес сме заедно Simple Smile
 Hug Hug Hug

# 80
  • София
Здравейте момичета и весели празници!

Моля ви да погледнете графиката ми и да си кажете мнението.

графика

Принципно МЦ ми е 27 дни, но с почти сигурна ову на 15 ден мисля да изчакам до 30 и тогава да правя тест. Какво мислите вие?

# 81
На мен графиката ти ми изглежда добре, въпреки че разницата ти е под 0,4. Изчакай още два дни и направи тест. Стискам ти палци и ти желая късмет.

# 82
  • София
На мен графиката ти ми изглежда добре, въпреки че разницата ти е под 0,4. Изчакай още два дни и направи тест. Стискам ти палци и ти желая късмет.

Благодаря ти! Дано да има с какво да се похваля!   bouquet

# 83
  • Бургас
Red tree,аз ти стискам палци!

# 84
Момичета,днес си гледах графиката и си помислих,че тестовете ми за оВулация,които бяха в втора по-бледа черта не са били полужителни,а температурата ми на 21-я ден е измамно висока,тък като имахме служебен банкет и аз доста си прекалих с виното,легнах си към 2 часа .Затова си направих днес тест и се оказа полужителен,Този път с  по-наситена черта.Мисля,че овулацията ми предстои и че доста се обърках този цикъл,понеже очаквах да е по-рано . Яд  ме е сега ,че не мога да снимам теста си да си кажете мнението.Като го снимам и той блести и нищо не се вижда.Irina Boneva,Red tree стискам палци  bouquet

# 85
  • Бургас
Еличка.опитай се да го снимаш!

# 86
Чесно казано вообще не мога да се справя с този фотоапарат.Теста блести и не може нищо да се види.А съм виждала в нета снимани тестове.Може би трябва някаква настройка,незнам.Но Мисля,че този път вече не се лъжа.А и днес е 25-ти ден.Ох,много е гадно с такъв дълъг цикъл. Sad

# 87
  • Бургас
Ами ще следим темепратурата!Ти продължавай с тестовете! Hug

# 88
  • София
Момичета, мерси за стиснатите палци, но днес БТ падна на 36.4, така че чакам вещицата.  Sad

Пожелавам ви много радост и успехи през новата година!  Hug

# 89
Ред трий, преди да е дошла винаги има надежда. Hug

Общи условия

Активация на акаунт