Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви хранителни грешки по време на бременност са допуснали участниците във форума?
Как участниците планират да се справят с наддаването на тегло по време на бъдещи бременности?
Как се чувстват участниците относно физическата активност по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви хранителни грешки по време на бременност са допуснали участниците във форума?
Много от участниците споделиха, че са се хранили без ограничения, което е довело до наддаване на тегло. Някои останаха на храни с високо съдържание на захар и мазнини, като сладкиши, тестени изделия и мазни храни, особено през празничните сезони. Много от тях признаха натрупването на почти 25 кг върху теглото си поради липса на контрол в храненето.
-
Как участниците планират да се справят с наддаването на тегло по време на бъдещи бременности?
Много мнения съдържат намерения за промяна в хранителните навици, като ограничаване на сладкиши и тестени изделия. Според някои ключът е в по-здравословното хранене, включително увеличаване на приема на плодове и зеленчуци, замяна на сладки храни с по-здравословни варианти и контролиране на порциите.
-
Как се чувстват участниците относно физическата активност по време на бременността?
-
Как участниците описват своя опит след раждането по отношение на теглото?
-
Какви съвети дават участниците помежду си относно храненето по време на бременност?

. Аз само първите три месеца качих 30 кг. а следващите месеци по един на месец. Та влязах 107 кг. да раждам. Нелката се ради 3.700, а аз прасето излязох от болницата 101кг. След тава свалих до 80 и сега питайте ме без оправдание,че съм бременна 110кг.съм. Някой ден със сигурност ще се гръмна, но дано няма много хора около мен да не ги опръскам.
не го ли правя повече за собствено оправдание
През първата бременност качих 27кг.До началните 60 дори и не се приближих.Успях да смъкна до 67.После настъпиха доста неприятни моменти в живота ми и от стреса отново напълнях.Вторият път започнах от 78,като през цялата бременност качих 12 кг. Ядях много кисели краставички и сладки пастички 
Мразя диети
Щях да хвърля топа
за 1 месец качих 4 кг
...
Но по незнайни за мен причини и без да сменям режима на хранене и двата пъти след свалянето на "бременните"килограми започваше едно главоломно качване на горе и сега уви съм си с килограмите като бременна, но без да съм.