Дядо Мраз в снега върви, тръгнал е на Февруарки дар да подари!

• 19 249
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • София
daya9, ами аз да си знам все пак коя дата е най-подходяща... Не съм сигурна, че ще ми дадат да си избера, да...

# 151
Добро утро  Hug (то не е вече утро... Simple Smile)

Как стоеше въпроса със смяната на термина? Някой питал ли си е докторката дали може? Аз още не мога да преживея промените  #2gunfire и се чудя мога ли нещо да направя или ще трябва да си се примирявам с положението.  newsm78

Еха, вече и аз на 8-мото цветенце. Laughing

# 152
  • Бургас
Добро утро  Hug

Как стоеше въпроса със смяната на термина? Някой питал ли си е докторката дали може? Аз още не мога да преживея промените  #2gunfire и се чудя мога ли нещо да направя или ще трябва да си се примирявам с положението.  newsm78

Еха, вече и аз на 8-мото цветенце. Laughing

Говориш с докторката и тя го задрасква в албумчето и пише друга дата! Аз го направих и сега гледам пък да си анулирам болничния! ooooh!

# 153
Звучи добре, ако е толкова лесно.

А ти имаш ли други издавани болнични преди това? Този защо искаш да го анулираш?

# 154
Здравейте, сладурки.
Всички се позагубихме почивните дни.
Нашта бебка вече си има първата дрешка от мама и тати, вчера бяхме на панаира и видяхме страхоно гащеризонче с блузка, шапчица и ръкавички-едно мекичко и таткото веднага-взимам го  Laughing, малко ще ние голямо в началото но за пролетта.В събота ходихме до Хасково, до Дизайн Бейби-видяхме легълцата и там са с 50-60 лева по евтини, и за два дена доставката, а тук ни казаха около 20 дена, още се чудим  newsm78.
Нашия тати вече е в такава еуфория, постоянно гали коремчето ми и говори на бебка и няма търпение да се появи, а аз почвам да се шашкам от раждането.
Кони, задължително ще посетя тези търговии, сигурно бебка ще се здобие с доста работи, само количка още немога да си харесам.
Лека седмица на всички. Hug

# 155
  • София
Звучи добре, ако е толкова лесно.

А ти имаш ли други издавани болнични преди това? Този защо искаш да го анулираш?

Ами, аз отидох и след малко обяснения, убедих акушерката да ми промени термина от 16 на 10 февруари и сега излизам в 45 дни на 29.12.2008 г. И аз имах обикновен болничен (не 45-те дни) и трябваше да го анулирам, за да свърши по-рано, но акушерката просто ми задраска датата и написа "Промяната е моя" и сложи един печат.

# 156
  • Пловдив
Зитка,къде ви казаха,че доставката на Дизаин бейби е 20 дни.Ние питахме във Вис Виталис и ни казаах,че поръчки не приемат-каквото има взимаш.

Има ли избор в магазина им Хасково?Ние мислим да ходим дотам и направо до си го купим от там.Защото вис виталис ме ядосаха-как така не приемат поръчки?

# 157
Вие сигурни ли сте, че ако излезнем преди 1 Януари за база ще се взимат 6 месеца назад, т.е. дохода от 6-те месеца

# 158
^desika^, аз съм 99% сигурна. Не съм го видяла още в ДВ, но се обаждах на братовчедка ми, която работи в НОИ. Според нея така ще бъде. Излезлите 45 дни преди 01.01.2009 ще се водят заварено положение и ще им се взема доход 6 месеца назад.

# 159
  • София
Ами, аз питах 20 човека вече и всички казват категорично ДА.

# 160
  • Пловдив
^desika^ ,няма сигурност преди да е обнародвано в ДВ.Но преди това да се случи господа депутатите го гласуват в зала.От там се знае,че ще е така.Те не гласуват на закрити врата.Има журналисти и т.н.Една мама от сдружението на майките присъства на заседанията и тя ни информира.

Така,че ако това е по-добрият за теб вариант-смело в атакаааааааааааа!  smile3540

# 161
  • София
Така,че ако това е по-добрият за теб вариант-смело в атакаааааааааааа!  smile3540

Joy Joy Joy

# 162
Влизам само да почерпя,че от днес съм госпожа!!!!!!
Заповядайте

# 163
Naiema, честито! Желая ви щастлив семеен живот, изпълнен с много любов, детски смях и радостни мигове.

# 164
  • София
Здравейте, мами!  Hug

Аз днес първо ще пиша, после ще чета!:)

Бях на преглед, бебчо върви 2 седмици напред, 2260 гр. е, доки каза, че сигурно по-рано ще родя, всъщност го каза докато ми взимаше микробиология, та вероятно нещо е видяла по шийката на матката ми, ама не я попитах, иначе хемоглобина ми е 118, а кръвните изследвания и урината са наред, само че като ми мери кръвното се оказа, че ми е 150 / 90, което е доста и тя ме прати при кардиолог за кардиограма, много се уплаших, нямам слава богу албумин в урината, нито пък отоци, ама се страснах, кардиоложката после ми мери кръвното, в легнало, в седнало и в изпавено положение, 130 / 90 беше, което е доста по-добре, каза че сигурно съм се притеснила от прегледа, само че съм била доста тахикардична, а моята доки не искала изобщо да има такова нещо, та ми предписа бета-блокер Метопролол да пия по 1/2 таблетка сутрин и в четвъртък да отида на контролен преглед да видим какво ще правим, сега се разрових в нет-а и гледам, че бета-блокерите са доста опасни за бебчо, ама пък високото кръвно също е опасно, аз пия много ниска доза, видях, че и други мами са пили и няма проблем, ама сега ми е притеснено, много даже, така надали ще ми се успокои тахикардията, абе ужас, дано в четвъртък съм по-добре и да не мъчим човечето, уффффф, единственото хубаво нещо е, че сега ще си работя от вкъщи едната седмица, която ми остава, мойта шефка златна бе, ей:) Стискайте палци бебчо да е наред с тези лекарства, които ще пия и мама да е наред и да устискаме живи и здрави до януари!

Деси, за училището за бременни и аз разбрах, че е еднократно, ако записват вече за 09.01 като се обадиш, пиши и аз да се запиша:)

Ами това е за сега, отивам назад да ви чета и после пак ще пиша:)

Много цунки от мен:)

Общи условия

Активация на акаунт