Дядо Мраз в снега върви, тръгнал е на Февруарки дар да подари!

• 19 240
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Здравейте, момичета! Simple Smile
Влизам само за малко да се включа за болничния и завареното положение - аз имах болничен до 07.01.2009 г, пуснат ми от една доста невнимателна и нехайна дама, а трябва да излезна в 45-дневния болничен от 25.12.2008 г. Та ходих при нея, тя го надраска целия, като го поправяше, покри го с печати и го направи до 25.12., а от 25.12. трябва доки вече да ми пусне документите за раждането, болничния и обменната карта. В петък съм на доктор и ще питам и ще проверявам точно вече. Още повече, че 25.12. е Коледа и не знам кога ще ми ги дадат тия документи... newsm78 Важното е да ми пуснат болничния от правилната дата, вече има голям смисъл...Wink

Naiema, честито госпожо!!! Да сте много щастливи и да напълните къщата с любов и детски смях!!!

Hug на всички и до после!

P.S. Сетих се нещо да ви питам. От 2 дни малко са ми подути пръстите на ръцете. Съдя по един пръстен, който ми се върти на пръста, ама не толкова лесно вече... Иначе не виждам да имам големи отоци нито по лицето, нито по краката. При вас има ли нещо такова, забелязвате ли да са ви подути пръстите вече? Знам, че уж е нормално за 8 месец, ама ме притеснява малко... newsm78

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 13:42 от cutesmallcat

# 166
  • в сърцето на един мъж...
Миленко, честито!
Много дълги години щастлив семеен живот!
Много любов, детски смях и невероятно щастие!
Желая ви много прекрасни сбъднати моменти и общи мечти!

# 167
Naiema  честито.Добре дошла в клуба на бракуваните  married cheers

# 168
naiema, честито! Много щастие и любов!  bouquet

# 169
Здравейте момичета Hug,не ви писах,защото една от изненадите на милото беше да прекараме празниците във Вашингтон-това ми е любимото място и обожавам да идвам тук.Сега ви пиша от Вашингтон,живеем на гости при една от сестрите на мъжа ми,тръгнахме от Палм Бийч в събота,а вчера бяхме на коледно пазаруване-хората са пощурели,но това е друга тема Mr. Green и все пак доста хубави неща купихме.
Та сега да се отчета за рд-то - свекървата ми подари неща за бебето,защото аз не исках нищо http://www.poshtots.com/Designer-Rooms/Nurseries-for-Girls/Palac … roductDetail.aspx - вероятно ще са за изписването ни от болницата когато малката се роди и това: http://www.poshtots.com/Baby-Furniture/Baby-Furniture/Bassinets- … roductDetail.aspx
свекъра ми подари тези обици,които дори ме е страх да си помисля колко струват,само го питах да не е заложил къщата http://www.jewelsnob.com/images/earrings27750.jpg
а другата и най-значителната изненада беше от татенцето - купил ни е апартамент в по-хубав квартал с 3 спални,което е супер,защото смятаме да имаме повече от 2 деца и рано или късно 3-тата спалня ще ни потрябва
Аз сега отивам да ви чета докато бандата не се е събудила

# 170
  • София
Naiema, ГОРЧИВО!!!

Ужасно много любов, разбирателство и топлина!

# 171
Naiema, Честито
Желая ви много семейно щастие, хармония, любов и сладки дечица

cutesmallcat
аз халката си я махнах преди повече от месец , защото на моменти мн трудно я свалях и ме беше страх да не се наложи да я режем в един момент ако се позамотам още. Имах и пръстен на лявата ръка, които свалих миналата седмица, че взе нещо и той да ми утеснява.
Така, че при мен това подуване си е факт, като на двете ръце е различно.
Например вчера си гледах пръстите и ми се струваха напълно нормални, но днес сутринта като се събудих чак кокалчетата на ръцете ме боляха и сега ми прави впечатление, че пръстите са ми по-подути  newsm78 Може и аз да си въобразявам, но си мисля , че при мен това подуване е на моменти- ту го има, ту го няма.

# 172
Naiema, честито, много любов и здрави, сладки дечица ви желая  bouquet

TiffanyMichelle , страхотни подаръци, да си ги ползвате със здраве Peace

Аз няма да си променям термина, да сме живи и здрави, пък с майчинството каквото стане.

Иве, много ви е голям юнакът вече, но не знам доколко могат да преценят, че по-рано ще родиш, на съпругата на брат ми, все й казваха, че ще роди по-рано, че бебето голямо, че незнам какво си, а тя точно на термин, а беба наистина си беше едричка Wink

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 14:51 от daya9

# 173
Завидях ти благородно за подаръците, Тифани!
Особено за люлката - само дето много ми се виждат 1040$ ...
Ама не е хубаво да си търсиш така подаръците в интернет - виждаш им цените...
Ако е заради нас - просто ги снимай...

# 174
Naiema, честито, пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и много сладки дечица.
Ели, в Хасково също няма да го вземете веднага, защото им трябвало един ден да го докарат от склада им, но може да се обадиш да попиташ на тел.и може да направят изключение, ако си си харесала модел, но иначе представители на фирмата има в Тракия във Форума на втория етаж, точно до Евро Ленд-там може да си направиш поръчка

# 175
Naiema ЧЕСТИТО!!! Много любов, щастие, разбирателство и дестки смях!
TiffanyMichelle честити придобивки, да изпълните стаите на новия дом с много любов и дестки смях!
Пис-че честито на рожденника, много здраве, щастие и любов! Количката тези дни ще ходим да я вземем нова, така че споко и да не намерят упътването заедно ще се учим  Wink
Криско вече е на 18мл на хранене, но ми казаха същите кг като вчера  newsm78 - 1380 / беше спаднал на 1260 докато имаше жълтеница/, но важното е че му увеличават постоянно храната. Та качих се аз горе, и изписваха 4 бебенца, и пълно с народ. Та шмугнах се, взех една престилка и калцуни и влезнах да го видя, та сега съм много щастлива. Миличкия го бяха сложили по коремче и толкова сладко спеше и се прозяваше, крачетата и ръчичките бяха под него Heart Eyes . Снимах го пак, ще кача снимка и в албумчето.
А за раждането не съм разказвала, но общо взето всичко стана много бързо, защото аз си чаках за секцио, но болките станаха вече много силни сутринта, и накрая като извиках от болка дойдоха да ме прегледат и видяха че........ крачето му е излезнало  Shocked , и оттам наистина всичко стана светкавично бързо, малко ме е срам, защото докато бях на магарето изритах едната акушерка  Embarassed ама то стана без да го осъзнавам. Та малко трудно го извадиха, защото беше седалище. И така, това е в общи линии, шиха ме с пълна упойка, но няма да навлизам в повече подробности, може би февруари месец  Wink . Много е важна позитивната нагласа и спокойствието за да можете да слушате какво ви говорят да правите, а аз накрая се бях изплашила много, та и не чувах всичко което ми се казваше. Но важното е че всичко минава и се забравя  Grinning
Това е от нас засега, отивам да хапна и после излизаме да вземеме легълцето, много  Hug и от мен и от Криси

# 176
  • Пловдив
Зитка,много ти благодаря.Ще ходим във форума.Няма смисъл да се разкарваме два пъти до Хасково.

Тони83,измъчила си се със седалищно раждане. Confused.

# 177
здравейте милички
Naiema Честито госпожо!Много да се обичате и да си имате здрави и щастливи дечица!  bouquet
cutesmallcat моите пръсти както при десика се надуват на моменти от около месец някъде също.махнала съм си пръстени и халки, доста ми обиват.
TiffanyMichelle страхотни нещица, да си ползвате със здраве
на отличничките честито  bouquet
Фокси честит нов дом!Много смях е детски гласчета да има в него!
Прити благодаря за пожеланията и много скоро очакваме хубави новини от теб Hug
за покупките-нищо не сме купили,само сме харесали по-едрите неща.
аз съм в голямо чудене къде да раждам newsm78.дали във Варна и къде,дали тук...
ние със секса приключихме наскоро,мъжо го е страх.а дали оргазма е опасен също?
аз няма да си променям термина, по последни изчисления док го определи за 20.02.нямам и 12 месеца стаж, но здраве да е
тони дано Криско бързо пораства и да си го вземето скоро у дома
момичета вижте http://www.roditeli.info/family/statia/strah/
лек ден  Hug

# 178
toni_83 ти сега бая ме наплаши с това "излязло краче" Shocked На мен и двете ми бебета са седалищно разположени не ми се мисли ако тръгнат да излизат сами и не изчакат секциото... #Crazy
Naiema,добре дошла в отбора на бракуваните  bouquet Mr. Green
TiffanyMichelleчестито за новите придобивки,в това число и доста хубавия подарък,който дядо Коледа /в ролята-милия съпруг Wink/ ви е донесъл..
Аз цял ден се занимавам с прибиране на дрехи и покъщнина...Правя си почивки,но те са на половин час по половин час. Embarassed ...Иначе ако не правя дъъъълги паузи,мъжо каза,че ще ям бой Rolling Eyes Ама си е прав,де...Просто ми се иска да помогна,пък и няма кой друг да я свърши тая работа.Още малко ми остана и до два дни най-много ще сме си в НАШЕТО местенце.Има вероятност и да съм без интернет няколко дни,затова ако не ме видите тук не се плашете..не съм тръгнала да раждам Mr. Green /да чукна на дърво,де/
И последно се сетих...какво беше това "секс" newsm78 Joy

# 179
Naiema честито пожелавам ти мн щастлив семеен живот и най - сладкото бебе ! ! !

Общи условия

Активация на акаунт