Дядо Мраз в снега върви, тръгнал е на Февруарки дар да подари!

• 19 223
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
 Добър ден...

Писах, писах....и интернета ми прецака всичко...

Първо Честит рожден ден на Жълтия Ламтурник  newsm59 Само положителни емоции, любов , здраве и разбира се, здраво и хубаво бебче през февруари

Честито и на младоженките...много щастие и любов дълги години

Ндааа...секс, при нас е мираж от три месеца насам.Догодина ще наваксваме.

Да се похваля...утре ми е последния ден на работа.... newsm44  още не мога да го осъзная....
Но пък днес ме мъчат такива киселини, че незнам как ще изкарам докрая....нищо не помага вече...

Хайде до после  Hug

# 226
Добро утро сладурки!  bouquet
Ламтурниче,

Бъди жива,здрава,обичана и едно сладко бебче през февруари.
Фокси,пази се много и не се преуморявай
Албенче,да направиш снимки..и ние искаме малко от топличкото да усетим Wink Wink
Тони,Криско е страхотен,да но  да си го гушнеш скоро у дома Hug
За кекса,,,,ами ние все още си правим,когато имам желание...той мъжа ми винаги има Embarassed
Момичета,днес отивам на фризьор..да се направя хубава Laughing
Ама то никак не е зле,да съм си у дома напротив много си е готино Laughing
Довечера съм на лекар да видим малкият колко е пораснал,защото мама май повече расте newsm78

# 227
Забравих да ви почерпя   днес ми е последния работен ден  Crazy newsm44

Да се похваля...утре ми е последния ден на работа.... newsm44  още не мога да го осъзная....

Само мога да ви завидя благородно. А, аз съм до другия вторник. Но нещо започват да ме спохождат едни мисли от сряда да си почина малко до събота и после понеделник и вторник на работа и след това да се отдам на заслужена почивка в чакане на най-сладкото бебче.

# 228
  • София
Здравейте мамчета,

аз имам едно питане!
Каква трябва да е температурата на тялото по време на бременност  (в момента моята е към 37)???

Благодаря за отговора и успешни последни седмици!!!   bouquet

# 229
Здравейте мамчета,

аз имам едно питане!
Каква трябва да е температурата на тялото по време на бременност  (в момента моята е към 37)???

Благодаря за отговора и успешни последни седмици!!!   bouquet

Според мен няма място за притеснение. Чела съм, че телесната температура на бременните е по-височка, така че 37 е добре.

# 230
Деска,вземай си няколко дни болнични и си почини в къщи..то тя работата няма да избяга.
Аз съм от вчера у дома...никак не е лошо Hug

# 231
  • София
Здравейте мамчета,

аз имам едно питане!

Благодаря за отговора и успешни последни седмици!!!   bouquet

Според мен няма място за притеснение. Чела съм, че телесната температура на бременните е по-височка, така че 37 е добре.

Благодаря ти!   bouquet

# 232
Estirka доколкото аз знам телесната температура на бременните е по принцип по-висока,така че не мисля,че има за какво да се притесняваш...Но в края на краищата нека и друг да си каже мнението,защото аз не съм много по разпознаването на евентуалните болестни състояния

Elisana душицо златна,при вас е едва от три месеца мираж,а при нас е от втория месец,тоест вече 5-6 месеца... Желание има и от двете страни,обаче страха от преждевременно раждане е по-голям.То всъщност при нас това е проблема...
dessi06 ,ти си си хубава по принцип Hug Всички тук сме се събрали отбор красавици...Чудя се защо не правят конкурси,тип "Мис/ис Бременлинка" newsm78 Това е дискриминация #Cussing out,всички искат да лансират само слаботелесните манекенки Joy
^desika^ още малко,душицо,още малко...И после..."Лайф ис лайф,на нааа,на на на..." Mr. Green И след това-"Мила моя мамо,сладка и добричка,...."

# 233
Момичета, ще си мисля за вас като пия коктейлче на плажа след 2 седмици.  Ще изпратя снимки  Flutter

Малеее Криси какъв е красавец Тони.  Миличкото колко е сладко.  Изглежда много добре.  Скоро ще е при мама и тати.

Говорите за Секс ли?  Аааа аз не знам какво е това.  Моля някой да обясни  ooooh!

Жълтия Ламтурник     bigdance2 nbirthday  party002     Hug

# 234
  • София
Жълтия Ламтурник Честит рожден ден с пожелания за здраве щастие и късме! newsm59
Кристиян ми се вижда пораснал!  Simple Smile

# 235
Момичета, ще си мисля за вас като пия коктейлче на плажа след 2 седмици.  Ще изпратя снимки  Flutter

Малеее Криси какъв е красавец Тони.  Миличкото колко е сладко.  Изглежда много добре.  Скоро ще е при мама и тати.

Говорите за Секс ли?  Аааа аз не знам какво е това.  Моля някой да обясни  ooooh!

Жълтия Ламтурник     bigdance2 nbirthday  party002     Hug

Да, но пък ние ще си имаме сняг за Коледа и Бъдни вечер - шалалала - шалалала smile3534

Утре съм на преглед и вече нямам търпение да си видя малкото футболистче.  Simple Smile
Аз днес май съм на всяка манджа мерудия, ама ми е много тегаво и поспаливо и грам не ми се работи.
Та затова само вися във форума.

# 236
Здравейте мами,

ЖЪЛТИЯ ЛАМТУРНИК    newsm59 , пожелавам ти  много щастие и любов, и най-вече здраве!!!

Найема, Биби-ив - честито   bouquet  !!!! Желая ви чудесен семеен живот, изпълнен с любов и разбирателство!!!

dideroncho, екстра бебка-пухкавелка, чудесни новини, ще има да щипкате гривненца   smile3508
Тони, браво за големия юнак,да продължава да наддава и наистина да стане голямо бебе - мъж!

Последно да ви питам гледахте ли снощи Шоуто на Слави?
 Аз напоследък следя много отблизо проблема, който беше снощи тема на предаването на Шоуто на Слави.
 Разтърсена съм, защото семейството ми мина през всичката болка и подкрепям изцяло каузата за създаване на фонд за асистирана репродукция. Вие тук /повечето/ дори не подозирате за какво става въпрос, но ако някой се интересува все пак, може да се информира от сайта на www.zachatie.org и да види запис на предаването от снощи в замунда. В сряда вероятно ще има "тема с продължение" при Слави.
Ново покрай нас няма - утре сме на запис, после мога да драсна два реда.

# 237
При мене няма и няма и да има ни плаж, ни сняг. По белгийските земи, друго освен дъжд няма.

Но пък секса е на 6, не мога да се оплача Laughing Laughing Laughing

ЖЪЛТИЯ ЛАМТУРНИК, Честит Рожден Ден!!!  bouquet   

# 238
Здравейте сладки бременелки! Бързо действате със страничките!Имам доста до чета, но става по-бавно, защото пове4ко лежа! Много благодаря на всички, които ме подкрепихте и посъветвахте! Наистина сте страхотни и човек в най-трудните моменти може да разчита на вас, повече отколкото на собствените си приятели!БЛАГОДАРЯ ВИ! Аз днес имам добри новини и за това бързам да ги споделя. Успях да се снабдя с извънреден преглед при доц. Балев, благодарение на моята добра докторка! Бебчо е наред, дългокрак като мама и доста активен. Лошото е, че ще е нервак като мен, защото бърза. Главичката му е надолу, но вече едва ли не е решил да си прави път. Намирала се под някакъв ъгъл, което всъшност създава моето неразположение. Ще трябва да се лежи и никаква физическа работа Crossing Arms, което ме тормози най-много, но в името на беб4о, ще стискам зъбки и това е!Моите бъбреци също са наред, просто изкравам някакви песъчинки,но Славва богу, нямам онези сериозни диагнози, с които ме поизплашиха!
Виждам, че има много празнуващи smile3525 newsm67  bigdance2
Ламтурник, newsm38 newsm59  Gift smile3504
Много щастие, усмив4ици и едно истинско съкровище февруари!
Теди, много жестока количка, направо ме разби,а и цвета е просто невероятен! Най-готиното беб4е да возиш в нея!
Целувки на всички, весело на Албена(как ти завиждам тайно  grinning039, ако знаеш..да пуснеш някоя снимчица после!)
Тони, този Криско е голям сладур Kissing Heart! Аз направо се разтапям, докато го гледам! Браво маменце, дано скоро да си е вкъщи! Фокси, умната с гърлото! Ако имаш мащерка, прави чай , тя е много полезна за гърлото. И много ЛИМОНИ!!
Хайде цунки, аз ще полегна и по-късно ще намина пак да ви прочета!
И още веднъж Ви благодаря за подкрепата! Hug smile3525  love001  love001  love001

# 239
 newsm78 секс  newsm78 на мен докато ми се случи вече тотално ще съм забравила какво е това и има ли то почва у нас  Mr. Green Милия ше се върне в края на януари, а тогава вероятно няма да можем да се вредим- с тоя корем  preggo после след раждането известно време не може, а докато дойде времето да може той пак ще замине  Weary та най вероятно ще ми се усмихне щастието за кексче чаааааааак на лято  smile3518 Така че споко аз водя първенството  smile3506 Затова ще караме на много много целувки само да ми падне  smile3508 чак свят ще му се завие   love001

Общи условия

Активация на акаунт