Сменяй куката с две,шал и шапка ще ПЛЕТЕМ

• 57 195
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Ice Hugда, точно това е грънзийската...
А колкото до рибарския ластик, наистина не пише тази следваща бримка в реда отдолу как се плете newsm78 опитай лицево, може да се получи релефа , който искаш... Hug
Аз нещо не можах да го разбера това "позволявайки старата бримка да се изпусне от иглата" ThinkingИ въобще в тая книга уж всичко написано елементарно, пък аз пак не ги схващам някои неща Laughing Laughing Laughing

# 46

Амели, дали мама разгада схемката на снежното поло? Аз моя опит го разплетох, че ми трябваха иглите за ръкавичките, но освен като свърша с тях да си го заплета отново.

Не, за съжаление.Принтирах и пратих книжката, която ми показа,днес ще й я доставят. Междувременно й възложих да ми ушие една рокля за фирменото коледно парти и тя се е занимавала с нея и не е правила нови опити с плетката.Като започне пак да тества,ще ви свиркам за помощ!

# 47
да се запиша и да не пропусна да поздравя Рибката за хубавия словоред от предишната тема - страхотни рими...какот и всички плетачки,показали творбите си
искам да попитам и Лили как се плетат тези палячовци ,много са свежарски и  оригинални

# 48
Ice Hugда, точно това е грънзийската...

и аз благодаря Simple Smile нямам тази книга.

# 49
  • в баира
Ох, доживях да си покажа най-любимото за мен плетиво - дрехата, която в Ravelry.com  е най-плетена, над 2000 бр - Central Park Hoodie:

1
2
3
4
5

Една жилетка на щерката:
1
2
3

# 50
Ееееееееее, разкошна е! И като цвят и като изпълнение!  smile3501

# 51
Nightwish, ЧРД със закъснение! Вчера се бях задълбочила в други празници и съм те пропуснала. Желая ти много здраве, любов и свободно време за плетачески подвизи!
Майка му на тити, това от програмирана прежда ли е или ти си измисляш картинката?
Фиф, много хубава жилетка. Можеш лби да метнеш и една снимки с вдигната качулка? Личи си, че бавно се плете. На мен вече всичко на 2 игли ми се вижда бавно, след като открих високите пълнежи.  Joy
тити, къде изчезна, душа? Наистина ли си там, където пишеш? Как е плетаческият живот по онези места? Как вървят преждите? Hug

Вчера в суматохата не успях да направя снимки на моделката ,но резултатът вече го показах. Сега малкият ме врънка да оплета нещо и на него. Стиснахме си ръцете на рибарски пуловер, въпреки че има нужда от шапка, шал и ръкавици. Накрая сигурно ще получи и двете.  Grinning А Амели ме запали с този пуловер на 5 игли, та и до него ще стигна. Само се търси комплект 6-ти номер. Rolling Eyes Искам да си оставя време и за снежинки. Това са, общо взето, плановете ми до края на годината.

# 52
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ох, доживях да си покажа най-любимото за мен плетиво - дрехата, която в Ravelry.com  е най-плетена, над 2000 бр - Central Park Hoodie:

много е хубава жилетката Hug
и децата ти са много сладки Wink

къде са правени снимките?

# 53
Дидка, не е валиден линкът към предишната ни тема "Ела при нас......". Има ли начин да се коригира?

# 54
А Амели ме запали с този пуловер на 5 игли,

Боже, аз ли те запалих наистина!?!  Joy Аз,дето въобще не съм го пробвала,а карам майка ми,която пък го пробва по 17 пъти на ден и не се справя! Те това е мотивация Mr. Green

Фифи, жилетката ти е С-У-П-Е-Р-С-К-А!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И от нея искам да имам,ама едва ли... Sad

# 55
  • в баира
Steisi: Ето една с качулка. При мене плетенето е бавно, защото нямам време. Денем съм на работа и каквото плетна вечерта, това е. Почивните дни наваксвам.
asyalein: Снимките са правени на едно от смолянските езера.

Благодаря ви на всички за милите думи.  Heart Eyes

А от вчера започнах такъв шал за Стефка в лилав цвят. За сега върви бързо.

# 56
А от вчера започнах такъв шал за Стефка в лилав цвят. За сега върви бързо.

Много е готин!!!!!!!!!!!!!!!!! Къде му е схемата?

# 57
Мен много ми хареса този шал. Някакви идеи?  Embarassed

http://www.flickr.com/photos/25666785@N07/2414828278/

Фифундрела
много готина жилетка   bouquet

# 58
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Ето го и моето снежно поло, вече завършено. Сега го мятам да се пере  Simple Smile

поло

Предварително се извинявам за качеството на снимката. Цветът е пепел от рози.

# 59
  • Севлиево
Олее страхотни неща сте наплели. Аз докат се усетя да се запиша тя темата на 4 стр. отишла.
Честит рожден ден Nightwish със закъснение   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт