Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 234
  • 260
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
те много българи така правят ........търпят докато не се оцапат:))))))))
ееееееееееееее докога:)

#Cussing out

# 211
  • Варна/Лондон
Ей това с нотелите съм го проруснала newsm09Та кой Брудж ал араб ит.н отсядали съфирумкит е newsm78,и къде се намира

# 212
# 213
  • Varna
не бе лошо няма,много хора пътуват и това е страхотно,ама не коментирахме европейските хигиенни изисквания,а нашите лични и това че в 21в има хора които се чудят не са ли им мръсни чаршафите Hug

# 214
  • Варна/Лондон
те много българи така правят ........търпят докато не се оцапат:))))))))
ееееееееееееее докога:)

#Cussing out
А вие не сте от Б.Г.-просто сте попаднали случаино във Варна

# 215
  • Варна/Лондон
Малеий ,там ли са съфорумките newsm78Това 7те звезди не е за мен .Креми ,мерси са бързия отг.

# 216
Малеий ,там ли са съфорумките newsm78Това 7те звезди не е за мен .Креми ,мерси са бързия отг.

Моля,моля.  Hug

# 217
  • Varna
не не съм попаднала случайно,но пък неслучайно в Дубай не съм ходила за да преценя "добре ли е спалното белъо да се сменя на 2 седмици"

Редовете бяха за това че в България на много места нивото на хигиена е много зле:)

като вляза в банката и като видя някоя с обелен лак,неизгладен панталон и мръсни обувки се убеждавам как голяма част от нашенките са намазани и лъснати и направени......ама само на пръв поглед:) #Crazy

# 218
  • Варна/Лондон
не не съм попаднала случайно,но пък неслучайно в Дубай не съм ходила за да преценя "добре ли е спалното белъо да се сменя на 2 седмици"

Редовете бяха за това че в България на много места нивото на хигиена е много зле:)

като вляза в банката и като видя някоя с обелен лак,неизгладен панталон и мръсни обувки се убеждавам как голяма част от нашенките са намазани и лъснати и направени......ама само на пръв поглед:) #Crazy

Тази банка си е наела служителката ,ако няма лак ,или чепици -може да има акъл ,иначе кво ще прави там newsm78Или ония тъпите лъскави глуповелки дето не си разбират от работата са по-добрия вариянт Outta Joint

# 219
E как не сте били в Бурдж ал Араб, какви форумки сте Simple Smile))
Учудвам се, че никоя не е споменала pillow menu-то им досега, гостите имат възможност да избират между 13 възглавници ( и завивки), които желаят да използват. Как не съм се сетила да предложа pillow меню на Милото, наред със смяната на чаршафите на всеки 2 дни.
Хотелът не е 7 звезди, а  5 делукс.

# 220
  • Varna
не говорим за служителки на банката,не говорим за интелект,нито за красиви или грозни жени...........хигиената си е хигиена:)
 Примера с банката беше момент в който можеш да видиш много хора на едно място и да забележиш как немарливостта може да говори много за теб:)Не може да имаш време да се намажеш с грим като маймуна а да нямаш да си изгладиш дрехите:)
 Това беше във връзка за тези които се оправдаха че си имат достстъчно работа за да сменят често чаршафите си:)
Който е разбрал разбрал:)
Лека нощ на всички   Peace

# 221
Зимата  всяка  седмица,а  лятото  през 2-3  дни.

# 222
ЧНГ !
Сменихте ли си чаршафите? newsm47

# 223
Всяка седмица, но ако имам друго пране, а не мога да напълня пералнята ги пера и по-често Laughing

# 224
Боже, от къде ги измисляте тези тъпи теми - 15 страници за мръсни чаршафи. ooooh!
Дали и аз да не пусна една -" Колко пъти седмично акате?" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт