Амрита - 2

• 65 849
  • 219
  •   1
Отговори
# 90
Серума с Кю тен не е за жени с мазна кожа, много е мазен и не ми попива поне на мен Peace иначе сигурно е хубав

# 91
       На мен серума ми изглежда като гел , не ми се вижда мазен Rolling Eyes

# 92
здравейте и от мен!много бих искала ако някой може да ми даде информация за Алое - сатен крем-кола, без алергени.искам да знам как се използва, дали е ефективна, дали се нанася лесно, защото това е основният ми проблем при използването на кола маска, а също така къде мога да я намеря (ако я има във  Велико Търново още по-добре Grinning)Също така може да ми препоръчате друга,която да се нанася лесно, ако тази не е такава.Аз се спрях на нея заради името и "крем-кола " Grinning. Благодаря предварително

# 93
       На мен серума ми изглежда като гел , не ми се вижда мазен Rolling Eyes
като го намажа на моето лице не попива,а стои все едно съм намазана с олио. Ухае приятно на бабиния крем, но не ми харесва да ми седи така на лицето Naughty

# 94
  Ми да, не попива веднага ,но не е мазно ,стои като гел / ако ме разбираш/ ,и не ми мирише на бабин крем  Rolling Eyes, странно ми е ,сякаш говорим за различни продукти  newsm78

uli_89 ,виждала съм продукти на Амрита в аптеката на мола /мисля ,че е един в търново?! /, ако не намираш всичко, предполагам ,че можеш да поръчаш?!

# 95
Е моят серум мирише на бабин крем и не попива ама грам. Тази нощ спах с него около очите и като станах до ВЦ още си седеше на очите, даже и вътре беше влезнал Mr. Green Иначе съм доволна от депигментина. Онзи ден си направих парна баня със смрадлика и после си втрих една апулка анти акне и не ми излезнаха пъпки, а стисках черни точки, обикновено след това някои стават на пъпки.

# 96
Здравейте! Четох доста от написаните неща в темата, както и в първа част.

Искам да попитам тези, които са ползвали дълбокопочистващата маска с активен въглен дали им отстранява комедоните
Моят проблем е следния - с мазна кожа съм, имам комедони (не ги изтисквам, поддържам добра хигиена, не ползвам пудра или фон дьо тен), които се възпаляват и стават на акне. За мой късмет не са много, но адски ме нервират. Използвам измиващ гел на Орифлейм за мазна кожа, лосион на Гарние.

# 97
   Dai4eto , и аз си взех за пигментацията - серум и маска ,но не съм ги ползвала още ,оставила съм ги за есента ,когато слънцето намалее , дано и аз да съм доволна.
    lilis ,моята кожа е смесена ,даже съм с дерматит,  ползвам маската с акт въглен и съм доволна, изчиства ми лицето .По носа имам доста черни точки , като го натисна все излизат, но след маската ,почти нищо не излиза  Peace

# 98
Някой пробвал ли е този комплект за кола маска

Мисля да си го поръччам заедно с тези два пълнителя http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/super_star/oro_puro_400 и http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/super_star/cappuccino_400

Моля Ви за мнения,защото не съм добре запозната. Blush

bouquet

# 99
Пясък, мерси Wink. Ще я пробвам и ще си кажа и аз впечатленията!

# 100
Здравейте и от мен  Party
Искам да споделя с вас, че съм много доволна от почистващата маска с активен въглен. Не мога да й се нарадвам Simple Smile Лицето ми лъщи като бебешко дупе  Crazy  Laughing Много съм доволна и от коректора против пъпки - намазани за 1 нощ завяхват..ама те не ми останаха от маската Simple Smile Ползвала съм и дълбокопочистваща маска за лице с прополис и с розмарин, както и успокояващата маска, лосион против акне с розмарин. Много съм доволна от всичко..кожата на лицето ми никога не е изглеждала така. Пожелавам успех на Амрита   bouquet
А аз мисля да се възползвам и от другите им продукти в скоро време  Blush

# 101
   Мелиса, моят комплект е този http://amritalab.eu/arcocere/uredi/komplekt_090 , разликата м/у него и този ,които показваш била ,че моят издържал на по-дълго натоварване, напр 8 ч на ден , така ми отговориха по телефонът.Аз съм много доволна , наистина!
   Сайта на Амрита е много  променен, а не съм влизала от един месец  Rolling Eyes, не виждам цени  newsm78

# 102
  • София
Всичко хубаво дотук. Реших и аз да пробвам. Искам някой да ми каже дали Амрита имат магазин в София или работят само онлайн.

# 103
Към Bodra: И аз реших да потърся къде се продават продуктите на фирмата. Конкретно исках да пробвам маската с активен въглен. Питах в повече от 10 аптеки в центъра, но ги нямаше. Отидох до тази на Любен Каравелов 30, обаче беше затворена Sad - обедна почивка до 16 часа! Отидох и до тази на Петте кьошета, там нямаше активния въглен и си взех почистваща с розмарин за мазна кожа и определено съм много доволна. Честно казано да си призная не очаквах, че почиства толкова добре порите. Предполагам, че дълбокопочистващата ще е още по-добра! Освен това в аптеките май има само пакетчетата с маски. Така че по-добре си поръчай on-line.

Все пак ако някой знае къде в София има друга аптека, която е добре заредена с техни стоки, ще се раздвам ако сподели.

Към Amritalab:
Поздравления за продуктите ви! Много се радвам, че една българска фирма произвежда качествена козметика (макар и са съм пробвала само маската, смятам, че и другите продукти са ви хубави!). Само остава да си развиете по-добре дистрибуционните канали, за да направите стоките ви достъпни до всички желаещи - напр. не е нормално в толкова малко аптеки да се продават.

# 104
  • София
В "Медеос" на ул . Опълченска бл. 54 (в София)- има ВСИЧКИ продукти на "Амрита" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт