Отговори
# 120
alexa-smile, добре дошла при нас  Hug Дано опреацията мине леко и успешно и скоро пак сте си у дома .

Много съжалявам , че пак не успях да се включа в запивката, ама и с тази работа гледам да не прекалявам с дълги липси от вкъщи.
Мислех си, дали няма да е хубаво да заделим някоя сумичка и за децата в Средец . Все пак дечицата сигурно имат нужда от нещо и бихме могли да направим този жест.
Иначе за себе си съм решила да не се включвам в изработката на изделия за Великденския базар. Така и така не съм много кративна, по-добре ще е да се включа с финансова помощ , тъй като вече работя  и се надявам да имам тази възможност , както и в събирането и набавянето на материали. Така, че казвайте какво да събирам. Вече прибирам вътрешното на шоколадовите яйца.

# 121
Здравейте,аз съм от БС и имам желание да даря дрехи,които са почти нови или мн запазени и биха станали на деца от 15--18 години,както и есенни обувки 36-37 номер,също много запазени. Моля някой да ми каже къде биха били от полза или да ми остави някакви координати къде и как да ги даря!Предварително Ви благодаря!

# 122
alexa-smile , стискам палци всичко да е ОК  Hug чакаме ви
Февруари ще имаме пак сбирка, ще се радвам да дойдеш

Май4ето , привет и добре дошла  Hug
регистрирай се ако искаш, ще ти е по-удобно  Peace
Колкото до дрехите и обувките - чудесно е това , което си замислила
Като гледам, идеални са за ПУ в Бургас  Hug Може направо там да ги занесеш. Ако искаш подробности , пиши ми

# 123
  • По света и У нас
alexa-smile - добре дошла и от мен  Hug Стискам палци всичко да мине безпроблемно в София и скоро да се приберете  Hug Пращам ти на ЛС, мобилния си телефон за връзка  Peace Много ще се радвам в скоро време и на живо да се запознаем  Hug

Май4ето - добре дошла  Hug
Amelia - вече ти е подсказала една идея  Peace ПУ всъщност е Помощното Училище "Отец Паисий" в Бургас, намира се до Новата Сграда на БСУ  Peace
Другата възможност е да ги дадеш в Комплекса за социални услуги за деца и семейства  Peace Той се намира в една новоремонтирана жълта двуетажна къща, залепена за училище Братя Миладинови. В същата сграда се помещава и Отдела за Закрила на Детето в Бургас. Там търси г-жа Таня Колева, тя е Директор на Комплекса. Ето и телефон за връзка: 530 405.

Относно евентуални предстоящи събития, които обсъдихме по време на запивката  Mr. Green в петък, по-рано споменах за тях на МЕРЕЛИН /с идеята тя да ги обсъди с ДБМ - София/ .... тези дни очакваме резултат  Peace

Относно Средец, в петък се опитах да се свържа с тях .... Не успях да говоря с Директорката, но поговорих малко с Домакинката .... Децата са добре, след толкова мнооооого празници и лакомства   Sunglasses .... Относно бъдещети ни посещения, тепърва ще говоря отново с Директорката .... Иначе към момента относно по належащи нужди: долници на анцузи и чорапки .... бельо към момента си имат ......
Освен да вземем да им помогнем с чорапки ли  newsm78 ... напр. по 2 чмифта на детенце  newsm78 ..... RAVIA надявам се би ни била полезна откъм инфо за цени  Praynig .... а защо не и за цени на долници  Thinking

# 124
Здравейте и за много години на всички!
Включвам се точно на време май. Искам да направя дребно даренийце някъде(около стотина лева), защото ще правя кръщене на детето и искам да даря нещо за негово здраве. Мога да взема долнички, но ако Ravia може да провери и цените да са по-добри, ще пратя парички да се купи някакво количество. Само кажете размерите имате ли ги или допълнително ще се уточняват?
А ако се сещате за нещо друго по спешно, казвайте Praynig
И аз в близко време ще съм работеща, така че за великденския базар ще се включа в материали и продаване евентуално Wink

# 125
здравейте мацки-и добре дошли на новите Hug,
имаме ли бебе ве4е??? newsm78
говорих с роси-в София в склада има коли4ество детски 4орапи -така 4е ще ги взема като ходя другата седмица-за средец ми е думата-няма нужда да купуваме Peace
за парите-ако не са преведени-моля Ками да пусне сметката на съобщение на лавендър Praynig

мами,има ли някоя от вас запазени или нови ненужни дрешки за новородено-май се о4аква мом4е-сега в на4алото на февруари за една мама в затруднено положение-ако някоя има нещо-пишете ми на ли4ни моля Praynig

# 126
хм, бебето нещо не му се излиза при тези минусови Т ... чакаме още  Laughing

за парите, довечера ще проверя пак и евентуално ще пусна ЛС на Роси  Peace

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:14 от Amelia

# 127
Здравейте отново майчета,

аз съм посъбрала пак дрешки,пантофки и едни маратонки.
Само кажете да ги нося ли направо на Вардар или да ги дам на някоя от вас,ако ви трябват за някой от другите домове.
Поздрави пот нас Simple Smile

# 128
Имаме си бебче   Hug  Йоана, 3370гр, 50см

Бубичко роди преди минути  Hug
Да им е жива и здрава малката принцеса  Heart Eyes

# 129
Олелеле,ще се пръсна от кев!Да са живи и здрави!Айде да ходим да ги видим,не знам дали може де,ама ще е хубаво.Пък и това бебе от кога го чакам  Mr. Green .Някой иска ли да идем ?

# 130
Хайде честито и от нас на бубичко, да им е жива и здрава малката принцеса и само да ги радва!!!!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 131
Честито и от нас Бубичко!!!Да расте малката принцеска за радост на мама, тати и кака! newsm51

# 132
  • По света и У нас
Супер новина  :love: Имаме си Принцеса   newsm44

А само като си представя, че съм била на метри от нея .... преди малко бях на свиждане на една дружка във Вип-а, тя вчера роди .....

Velvet_s - аз с удоволствие съм навита, стига майчето  да ни иска   Mr. Green

# 133
  • Бургас
Това си струва да се разпиша, а не само да чета Wink

Честито, Бубичко     bouquet

Да ви е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва и порядъчно да ви ядосва  Mr. Green

# 134
Честито ви бебече бубичко    bouquet  ,много здраве ви желая и на двете и много радостни моменти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт