Отговори
# 105
  • Бургас
Аз се наработих вече, за довечера остава към 18,30 часа, нали? ако има промяна моля някой да ми звънне да знам  Hug

# 106
.............
Относно срещичка съм на линия  Peace
Какво ще кажете за утре вечер, петък,  към 19 ч. на Мърфито  newsm78 ....

Аз съм останала впечатление за 19ч. не знам  newsm78 Да не стане така че на си сама до 7, ако трябва по-рано да идвам  newsm78

Соня, къде се затри  това момиче newsm78

# 107
  • Бургас
ок към 19 часа

# 108
Тук съм,ама не знам дали ще идвам,та за това си мълча.Ако не дойда весело изкарване Simple Smile

# 109
И аз съм на линия - към 19ч ще съм там ( а може и по-рано)!

# 110
Тук съм,ама не знам дали ще идвам,та за това си мълча.Ако не дойда весело изкарване Simple Smile

е, че само за ходене ли минаваш покрай темата  Wink

Сега се присетих нещо : Работещите от нас със свидетелства за дарение трябва да се ориентираме към подготвяне на документацията
Не знам колко сме, но някой трябва да мине да вземе декларация и да почнем да се оправяме, а не да се шашкаме в последните дни  Wink

# 111
  • По света и У нас
Уф, имаме проблем относно заведението .... след като безуспешно няколко пъти се опитах да се свържа с тях, ранния следобед минах оттам ....  и за моя изненада  newsm78 беше затворено .... никакъв персонал не се виждаше .... а и бележки нямаше на вратата  newsm78
Затова ориентирайки се в районна .... от заведенията, които не сме посетили  /визирам Падрино и Джърси/ се спрях на КАРУЦАТА - надявам се да нямате нищо против   Praynig
Намира се зад бл.Народен юмрук. В Битов стил е .... но жива музика няма .... и поне преди 23 часа не се очертава да ни изгонят  Joy .... по важното е да си поговорим на спокойствие ....
http://www.programata.bg/?p=71&l=1&c=4&id=4239
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=bd84c0cb61e9d6fbb834cee32ee5c … &initsearch=1
Запазих без капаро една маса за 6 човека /пък дано сме повече  Mr. Green/ за 19 часа, име: Людмила Стоянова

Тъй като съм наясно, че инфото ви го снасям в последния момент сега ще се опитам да прозвъня или да пусна по едно съобщение на повечето от вас .....

Компа днес максимално ме изнерви  Twisted Evil .... и за сега малко ще го бойкотирам  Twisted Evil

# 112
Eeee, аз мога след 18ч.  Sad  До 19 няма какво да правя , 18,30ч ми беше идеално. Мадлен хубаво беше казала за тогава, защо я отказахте  Crossing Arms

# 113
Влизам набързо ама да ви кажа поне да не ме чакате  Wink  ,че няма да мога да дойда .
Късно разбрах и не успях да се уговоря да ме заместят като "мама"    Simple Smile
Лека и да си изкарате добре и задължително една наздравица и от мен  cheers  Wine Glass

# 114
Как мина срещата?Бубичко роди ли?  Mr. Green

# 115
Здравейте, майчета!

Днес ви открих и реших да се включа във вашата темичка. Аз съм майка на две прекрасни момченца от Бургас. Моето малко момченце се роди на 25.07.2008г. със Синдром на Даун. Той е нашата искричка и всичко го обичаме безкрайно. За съжаление доста от нашите Слънчеви Дечица ги оставят по домовете. Отчасти това се дължи /смея да твърдя/ на неточната информация за нашите деца и техните възможности.
Бих искала да се запозная с вас, идеите и дейността ви. Ако имате и вие желание, изпратете ми ваши кординати.
Сега ни предстои пътуване към София за операция на сърчицето, но като се върнем /дай Боже здрави и щестливи/, ще се радвам да се видим и поговорим.

Усмихнат ден на всички!

# 116
alexa-smile стискам палци да е успешна операцията. Силна прегръдка от мен.

# 117
alexa-smile с вас сме  Hug стискаме палци всичко да е добре.... Hug и като се върнете само добри новини да има...

# 118
Благодаря ви от сърце, момичета! Hug

Утре потегляме, във вторник ни приемат, а операцията ще е в четвъртък.
Ще чакам да ми изпратите координатите си, за да се видим и се включа и аз с каквото мога /ако ме искате/.

Целувки и на вашите дечица и нека бъдат здрави и щастливи! Heart Eyes

# 119
alexa-smile добре дошла сред нас. Дано всичко мине нормално в четвъртък. Praynig
bubi4ko ти още ли си тука? Hug

Общи условия

Активация на акаунт