Отговори
# 45
не се притеснявай Фокс   Wink

да вземем и ние като в София албум ли да направим  newsm78

# 46
какъв албум? ще направим защо не? само кажи...

# 47
  • По света и У нас
Да се отчета: кашонче с коледни украси пътува вече и за базара във Велико Търново  Grinning

Иначе албума не е никак лоша идея  Wink

# 48
Момичета, и аз успях да кача най-накрая снимките от моето фото!!!Ето ги и тях!!!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318216&pid=9467992

Иначе да кажа, ча за понеделник за тържеството отпадам Sad, няма кой да гледа малкия!!!А за 23 съм под въпрос, но ако се намери МПС, ще дам своевременно отговор!

И ако може дайте един линк към тази отчетна тема, че нещо много се лутам, а не я намирам!!!

П.П.Люси, разбира се, че ще си поемем разходите бе мила, аз това го бях предложила мноооооооооооого отдавна! Hug

# 49
# 50
# 51
Привет момичета,  bouquet  bouquetрадвам се,че базара е минал успешно.Имам проходилка за подаряване-розова,ако знаете на кой може да послужи-казвайте.

# 52
Ох, съжалявам че е настанало такова объркване на поста ми  с пуканките. Имах на предвид, че наистина много пуканки ядах напоследък иначе с удоволствие бих си хапнала.

# 53
Цитат
да вземем и ние като в София албум ли да направим 

мами за какъв албум става на въпрос?  newsm78

# 54
  • По света и У нас
Албум с нещата, които са останали от базара  Peace
FoxMamma - съжалявам, че все още не съм доставила стелажа .... ще се постарая да е преди празниците  Hug Допълнително ще ти се обадя  Peace

ГАБИ*07 - за проходилката ще я имаме впредвид  Peace

# 55
Аз имам един чувал със зимни дрехи и 1-2 чифта обувки. Къде мога да до дам?
Това с албума ще е хитро.

# 56
Краси, за каква възраст са дрехите?

Албума, ще трябва да действаме бързо обаче. Аз успях да снимам венците, но те останалите работи са по-трудни. Ще се опирам да се справя...

# 57
lucyl30  за стелажа: ако е на място където не пречи на мен не ми е тумнал, така или иначе, затова ако искаш да го оставим за след празниците..а сега да се отдадем на Коледния дух.... santa2 Nature Snowman Close-mas:

# 58
Ками, дрехите са мои и на мъжът ми . Предполагам, че за 16-20г. ще станат. Ботите са 38н.

# 59
Ками, дрехите са мои и на мъжът ми . Предполагам, че за 16-20г. ще станат. Ботите са 38н.
Супер, ПУ много ще им се зарадват - или ми ги донеси, че и без това имам 2 чувалчета от базара да им нося, или направо там можеш да ги оставиш. Търсиш мед.сестра Веселина, на работа е от 8.30 до 16ч

Общи условия

Активация на акаунт