Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 134
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • На морето!
та стискайте ми палци тези дни да е дългоочакваното събитие Simple Smile
Стискаме палци и на краката даже Peace

# 226
И аз стискам Peace
Честита Коледа на всички, много здраве, радост и късмет пожелавам Hug
При мен нещата минаха, операцията се оказа малко по-сложна (незнайното нещо в корема се оказа някаква съединителна тъкън м/у коремната стена и мускулите и не се оказа толкова малка колкото мислехме), но всичко мина! Махнаха и кистата, защото така и така стигнали дотам...
Още се възстановявам, но ще се оправя Peace
Децата получиха мнооого подаръци и сега тук е лудница #Crazy

# 227
  • На морето!
И аз стискам Peace
Честита Коледа на всички, много здраве, радост и късмет пожелавам Hug
При мен нещата минаха, операцията се оказа малко по-сложна (незнайното нещо в корема се оказа някаква съединителна тъкън м/у коремната стена и мускулите и не се оказа толкова малка колкото мислехме), но всичко мина! Махнаха и кистата, защото така и така стигнали дотам...
Още се възстановявам, но ще се оправя Peace
Децата получиха мнооого подаръци и сега тук е лудница #Crazy

Много се радвам да чуя, че вече си добре   bouquet Добре дошла и ти пожелавам от тук нататък да посещаваш болница само ако искаш 3то дете, е и на свиждане, но само в родилното!  Hug

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 23:56 от Menina

# 228
diancheto  не можа да ти се размине ножа  леко възстанивяване  Hug
Данче стискаме палци  Praynig Hug дано мине леко и бързо пожелавам ти едно хубаво бебче

# 229
Коледни поздрави и от нас!
Ние сме с гости или на гости и не смогвам и с компа, но както се и надявах всичко е на 6 при всички  Heart Eyes.
Мила също получи много подаръци и беше подивяла- всъщност още е от радост и възторг.

Останах с впечатление, че Темп говори за втора бременност- или това е новина или нещо съм изпуснала newsm78

Желая ви още весели дни!!!

# 230
Данче, много си сладка с тоз голям тумбак!  Heart Eyes Пожелавам ти леко раждане, пък когато - тогава.
Всички дечковци са много сладки!  Grinning
Мила също получи много подаръци, но най-много се изкефи на масичката. Усмивката, която грейна на лицето й, като видя кутията си струваше всичко. Тя много я хареса тази маса, още като я вида в интернет, така, че тя си я поръча и й се радва! Другите изненади нямаха чак такъв ефект, но и  с тях се забавлява.
Аз днес обикалях мола и пак не си намерих нещата, за които бях тръгнала, но се сдобих с хубави ботуши и няколко блузета. А Мила за първи път я оставих на майка ми и племенницата миза толкова много време. Като тръгнахме с татко й й казахме чао, тя ни помаха с ръчичка и ни се усмихна сладко. Към края вече е започнала да си  слага шапката и да се навърта около вратата, но не е плакала. Много се радвам, че така лесно и естествено се случиха нещата.

Дианче, бързо да се възстановиш след операцията!  Hug
Голямо гуш и на Галето, дано Майчето да не се зарази!

# 231
Данче едната ви количка прилича малко на нашата сега си имам помощнички който като мен  Whistling

# 232
  • Перник
Данче, пожелавам ти леко раждане и здраво бебче!
Дианче, на теб - бързо възстановяване!
Карчита, бързо да преборите скарлатината и да посрещнете новата година здрави!

Супермама, ние ще сме си у дома на Нова година - само тримата  Confused Искаше ми се да поканим още хора, но няма кой - всички приятели отиват някъде. От друга страна пък ще си ни е спокойно. Не че и миналата година не беше така...догодина живот и здраве ще организираме нещо по-интересно.

# 233
данче - очакваме скоро хубави новини  Hug
дианче - добре, че всичко е минало добре и за празниците ще си у дома
карчита - за скарлатината нищо не знам, не сме я карали, да оздравявате  Peace

ние сме у дома, таткото ни е на работа...за играчките - вниманието ни беше задържано 5-10 минути. масичката беше центъра на вниманието, но за кратко  Thinking

# 234
А добро утро и от мен!
Карчита, Теди е изкарвала скарлатина. С АБ, протича като ангина, не беше страшно, мина й. Бързо да се оправяте!

Аз не мога да се освестя от купони и гости. Направо свят ми се вие вече. Рождения ден на Теди, имения ден на мъж ми. Правихме голям купон у нас в петък. Такава свинщина скоро не е била, малий. Снимки - http://www.julie123.snimka.bg/album.php?album_id=322057

# 235
Здравейте на всички!
Весела Коледа на всички мами, дечица и тук таме татковци:)))
МНого здраве и любов пожелавам на всички ни и една по-успешна нова година да ни сполети.

Гледам още болни дечица има и скарлатина - ужас. Любо пък от два месеца е със заден ринит, минахме през всичко възможно, сега сме на промивки с лайка и малко мед, със спринцовка в нослето и антибиотични капки. Мисля че имаме напредък, защото започнаха да изтичат гадните сополи. Но стига за болести.

Гледах снимките на всички - много хубави подаръци, горе долу и Любо получи такива, но тази дъска за рисуване мисля че мн ще му хареса. Кажете откъде сте я купували, зада му я подаря за нова година.

И така, аз отдавна не съм влизала да пиша, но редовно ви чета и следя какво се случва с всички. Вчера се събирахме на коледно тържевство майките от квартала- и се посъбрахме и форумки там - Катето с Марти, който е изтинска фурия, Милееенка с нейния Марти, Мина21 с голямата госпожица Яна и Полиндар със Стоян. И още други квартални мами и си спретнахме супер тържество:))))

ПОздравявам ви всички отново, а аз се връщак към работните си задължения:)))

# 236
Добро утро и от мен!Големият ми син  изкара скарлатина.Беше много зле,с температура и ситни,като от натравяне пъпчици,а езика му беше с цвят на боровинка.Силно зачервено гърло като при ангина.Добре че една комшийка по езика я разпозна,че незнам колко време щяхме да се туткаме.Изписаха ни антибиотици и още на следващият ден беше по-добре.Казахани,че е много заразна и че няма имунизация за нея само дето по-възрастните много по-трудно я хващат.Пожелавам бързо оздравяване на болните дечица и не се притеснявайте скарлатина е много често срещана.

# 237
  • България
Здравейте и от нас  Hug Попрочетох набързо , разгледах снимки . То вече банално ще стане да казвам колко са сладки всички ама си е така  Laughing Джули, вашата кака рожденичка ли е била , да ви е жива и здрава . Много ти е красива пу-пу . А пък Ина-Ана колко голяма дъщеря има, също красавица .
Гласувах за рисунката. Наистина е много хубава.
Дианче , радвам се че всичко е минало успешно  Hug
карчита, дано и при вас всичко мине бързо  Hug
ниночка, а ти защо така  Sad  Мира оздравя ли вече? Няма ли да ходи пак на ясла  Hug много празнично настроение ти желая  Hug
Ако съм пропуснала някой да ме извинява, нп нали ви казах, че четох набързо

# 238

малко  smile3509
 1 
  2
   3  
  4 
  5
      6  
и Дори е сред победителите от конкурса на Hipp  Grinning

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 21:55 от Reza

# 239
Привет и от нас! Hug
На всички,които са имали повод да празнуват,живи и здрави,малки и големи!  bouquet
...

Не мога да забравя и тия,които ще ни дарят по още едно бебе в нашият отбор.
Леко раждане с красив финал. Hug

При нас всичко е празнично,приеха си част от подаръците,доволни са и двете.
Ще има още подаръци,Йони е направила сурвакница да сурвака за здраве!
Много се вълнува,учи куп стихотворения и така!
Ето малко снимки и от нас ТУК

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 13:14 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт