Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 136
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
И аз дадох глас за рисунката,защото ми хареса GrinningЛора май води.

Яс е с подута уста.Квот и да прави тва дете,все в джуките се удря ThinkingДругаде не е имало цицини досега.

Айде,  бременните на финала - раждайте вече(леко,бързо и безпроблемно!),че ми се гледат снимки на новородени бебчета Twisted Evil Heart Eyes

# 241
  • Кори Селести
Много моля, не правете агитации за гласуване в конкурси във форума.
Може да постигнете дисквалифициране по този начин.
Благодаря.

# 242
Привет!!!
Ние днес направихме разходка до Витоша, а Мила беше във възторг от всичко, много добре изкарахме въпреки студа. Ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210927&pid=9647811

# 243
Здравейте,момичета!
Честита Коледа на всички!Толкова много и хубави пожелания сте си написали,че може би ми остава само да пожелая да се сбъднат всичките!
Надявам се и аз да мога да се включа във вашето малко "общество".Моето момиченце днес стана точно на 1год.и 7мес.Родена е на 29.05.07 и се казва София.

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 23:12 от avgusta21

# 244
  • На морето!
Добре дошла!  Hug
София беше един от вариантите за Симеон, в случай че се окаже момиченце  Heart Eyes
Мамилла, Мила е страхотна! Най-мн ме радва на снимката до дивана- с камуфлажните панталони  Laughing

# 245
avgusta21   welcome

# 246
добро утро, само че за мен от сутринта не е много добро - малкия изпусна и счупи бутилката със зехтина и няма да ви казвам в кухнята какво е...повече от 1 ч чистя и пак е ужасно, направо съм  #2gunfire просто не мога да го откача това дете от шкафовете...бутилката с оцета ни е фаворитна, уф...прексрасно начало на деня
птица - много са сладки и двете девойки
avgusta21 - добре дошла
mamilla - много сте моторизирани, а за витоша - адмирации, аз не смея в този студ да ги държа много навън, по скоро на прибежки...вчера мъжа си забравил ръкавиците и му бяха измръзнали ръцете

# 247
Милене, честит рожден ден! Да си жива и здрава, с много обич заобиколена и щастливи дни и нощи! Hug  bouquet И да ни навестяваш по-начестичко!  Wink

avgusta21, добре дошла!   bouquet

# 248
Заравейте и от мен!На мене вчерашният ден ми беше крив.На път за Техномаркет колата се скапа,изгасна и това беше.Имаше бензин и ток,но нещеше.Последва пътна помощ,сервиз и сега е там.Да се надявам,че днес ще си я приберем.Иначе малък Жорко преподрежда кухнята ми всеки ден,катерисе по шкафовете и обръща всички кутии.Човекът ще става вътрешен декоратор.Но толкова от мен за днес приятен ден на всички и по малко нерви! Добре дошла avgusta21 Grinning                                           

# 249
Здравейте и от мен!!! На 28 дек., сутринта се роди Антоан!!!Малко ни изненада, защото терминът ми беше  на 15 януари, но той реши да излиза по-рано:) Родих нормално и много бързо:) Получих контракции лъм 5.30 сутринта и водите ми изтекоха и хайде към болницата:) като  ме прегледаха, бях с 4 см разкритие, включиха ме на системи и в 10.26 родих момченцето ми:) Днес ни изписаха и сега ще се гледаме вкъщи:)

# 250
Здравейте и от мен!!! На 28 дек., сутринта се роди Антоан!!!Малко ни изненада, защото терминът ми беше  на 15 януари, но той реши да излиза по-рано:) Родих нормално и много бързо:) Получих контракции лъм 5.30 сутринта и водите ми изтекоха и хайде към болницата:) като  ме прегледаха, бях с 4 см разкритие, включиха ме на системи и в 10.26 родих момченцето ми:) Днес ни изписаха и сега ще се гледаме вкъщи:)

ха честито ни първо попълнение1 честито на мама, тати и "големия" батко   bouquet
да ви носи много радост и щастие, съвсем новогодишен подарък

# 251
Честито ти момченце, Милена! Много здраве, радост и да не реве много.

Големи красавици и сладурковци нашите деца.

Бяхме навън с Никита. Диването не иска ръкавици, но като и замръзнаха ръцете на люлката и поиска моите  Mr. Green. После падна в снега и се уплаши, почна да вика : моко, моко( мокро) и не можеше да стане.Не и харесва снега и студа. Като кажа,че се прибираме и тя се радва, а иначе не иска да се прибира, винаги е с рев.
Пиша с една ръка, че другата ми я драска, опаааа рисува. не признава листи и блокчета.

# 252
esthetique  честито ти момченце да ви е живо и здраво и дано е кротко бебенце и батко да те слуша за да се справяш по лесно , ееех само като зная какви вълнения са сега .....

и за мама

# 253
  • На морето!
Милена, честито! Да ви е жив и здрав малкият мъж, да папка и спинка и никаки колики да няма.    bouquet
На теб ти пожелавам бързо възстановяване и при първа възможност да качиш снимки на двамата ти малки мъже и една щастлива мама!   bouquet

# 254
миленче,честито ти бебче!да е здрав и спокоен малкия мьж  Hug

качих няколко нови снимки.

Общи условия

Активация на акаунт