Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 570
  • 339
  •   1
Отговори
# 270
Преведох парите за календара през epay, по сметката на Поли. Добавих и за евентуалните пощенски разходи.

Миленче, прати ми и адрес на който да ги пратя.

Поли, дадох! Извини ме, че досега не го направих, заплес ... какво да се прави Embarassed

# 271
  • Beyond the Frontiers
О, детето си го гледам напълно самостоятелно и точно по тази причина имам право когато спи и няма много какво да му се гледа да си почивам като се забавлявам.+ това на бабите внуците няма кой да им ги гледа  Mr. Green Шегувам се  Laughing

Това за бабите ми хареса Mr. Green Иначе си напълно права.  Peace Мисълта ми беше, че възрастта няма нищо общо.
Днес ми е последен работен ден преди празниците и течеее бааавно. Гадост. Наоплаквах се. Искам да си ходя вече. Седим тука с колегите и се чудим какво да правим.

# 272
Здравейте!

И аз тези дни съм се отдала на купонясване - след общофорумското парти от миналата седмица, бях на фирменото ни коледно парти в неделя. И тъй като не ми се пада всеки ден да посещавам такива мероприятия си се забавлявах като за последно  Laughing. При нас добре, че миличкият ни тати се съгласява да гледа Валко, че иначе ще видя купон, ама друг път като няма наоколо баби.

Поли, Страчи, за календара не се притеснявайте - ако се оправи добре, ако нямате възможност пак добре!

И аз да пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички, защото и ние заминаваме утре! Дано има много топлина, веселие и подаръци във всички домове през идващите празнични дни!

Лек и спокоен ден на всички!  Hug

# 273
Здравейте и от нас...Аз днес съм се отдала на готвене и приготовления  за утре.Свекитата ще идват на гости и всичко трябва да е на 6  WinkСамо да отбележа-кухнята не ми е от любимите места  EmbarassedДано оценят усилията ми  Mr. GreenБлагородно ви завиждам за купонясването, момичета.Аз на фирмения банкет няма да ходя ,че няма кой да гледа малкия(нали с милото работим в една фирма и ще излъчим само един присъстващ).Иначе миналата седмица се отчетох с едно излизане с приятелки ,но искам ощеее...Айде да ставам че сармичките няма да се навият сами  Whistling

# 274
За календара - идеята на Пепена наистина е добра: вместо Страчи и Поли да правят календари за своя сметка, може трите "проблемни" календара да отидат при някоя от нас, чиито деца не са засегнати от оранжевата украса! Аз лично нямам против да взема такъв календар!  Peace
А по въпроса за вечерното излизане и аз мисля, че не е важна възрастта, а всичко е въпрос на организация и добра воля от страна на половинката или бабите! При мен към момента е невъзможно, но се надявам като се приберем да се променят нещата!  Wink
РосиТа, успех пред свекитата! Peace
Утре и ние заминаваме при моите и оставам до неделя без Интернет. Надявам се, че няма да има съществени промени за срещата! Предварително да кажа, че ако се обсъждат още организационни въпроси съм съгласна с всичко!

# 275
Да се изкажа по въпроса за купонясването и възрастта: хи-хи, при мен е точно наобратно на логиката. Родих баткото на 24 години... по това време никак не обичах излизанията и купонясванията, ама елате ме вижте сега, на 33, как ми се живееееее. На мъжа ми също. Направили сме си нещо като график: всеки петък мъжът ми излиза с мъжка компания да играят Дартс, а след това да попийват; всяка събота аз излизам с приятелки по женски; поне веднъж на две седмици с любимия отразяваме по едно кино в Арена, а всеки понеделник мъжът ми ходи с един приятел на сауна. Всяка седмица излизаме на вечеря с приятелско семейство... като се замисля, доста добре си прекарваме. В същото време бабата ни я ангажираме не повече от 1 - 2 пъти в седмицата вечер; през другото време се редуваме.

Марини, желая ти приятно прекарване при свекърите ти!

Забравих да отговоря за кашлицата на Боян: по препоръка на Smooth миналата година го водих при "корифея" на педиатрите във Варна - д-р Соколова, и тя заключи, че определено е алергична кашлицата (не сме правили други изследвания; и личната ни лекарка е категорична).

Ара, баба ми днес я изписаха от болницата, но следващите 6 месеца не трябва да стъпва на крака си, защото е счупена тазобедрената става. жалко, че ще се наложи да се залежи, но няма как. Благодаря ти за загрижеността  Hug!

Росита, оачквам с нетърпение да споделиш как е минала вечеринката със свекърите ти. Не се притеснявай! Каквото и да правиш, както и да го сготвиш, те никога няма да са доволни, нали сме снахи  Mr. Green.

Танче, лек път и весело прекарване!

# 276
Све, казах ли ти колко те обичам ? Сега да ти кажа една от поредните причини  Wink Днес точно имахме ( пореден ) разговор на тема излизания, та той все не му се излиза, щото се е наживял , нали е на 40 та до 36 си беше свободен и не излизаше от завденията, та сега му се седи в къщи. На мен пък ми се излиза и това са ни разправиите, че не иска да ме пуска сама да излиза и днес ми казва : "На бас, че другите мами не излизат колкото теб!" - а това значи 2 пъти в месеца женско събиране и 1 или 2 пъти в седмицата фитнес  Twisted Evil Та сега ще го викна да чете  Hug

# 277
Здравейте  Hug

влизам набързо да ви пожелая Весели празници!  Hug Hug Hug

Мила Ларсен,  Честит Рожден Ден! на патерица  Blush Много здраве, късмет и безчет щастливи мигове с Кики, Петьо и татко им!   bouquet

Лек път на заминаващите, весело парти на 27-ми и да направите мнооого снимки, за да може и ние да ви се порадваме Laughing

# 278
Здравейте мами!
Ние утре заминаваме за Враца. Марини, вие къде сте в момента?
Ще се върнеме между празниците да се организираме с приятелите за новогодишния купон. Та да ви пожелая
Весела Коледа! Нека има много топлина и любов в домовете и в сърцата ви. И нека оня белобрадия да донесе най-хубавите подаръци за вас и близките ви Heart Eyes

За календара, и аз нямам нищо против да го взема, стига проблема да не е с нейната снимка.
целувки  love001 и да не забравяте да се забавлявате много Party

# 279
За календара: аз също нямам против да ми дадете календар със спец ефекти!

За купонясването: имам ли повод, не пропускам! обожавам и по женски, и семейно. Преди да се роди Амалия не сме се спирали - в буквалния смисъл. Живеехме в центъра и всяка вечер бяхме някъде. Мечтаех си събота и неделя да си остана в къщи, за да свърша малко домакинска работа и да си почина. Сега, с детето не е точно така, но като сравнявам себе си и някои мои приятелки, нашият социален живот е съвсем приличен. Да са живи и здрави бабите!

Целувам ви предколедно! пожелавам ви вълшебни празници!!! и да, вярвам в чудесата!

# 280
 santa2 Close-mas:Пожелавам ви една вълшебна Коледа!

# 281

Мили дружки виртуални,
някои дори реални,
днес с прегръдки ви дарявам Hug Hug Hug
и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ви пожелавам!!! santa2
Нека вълшебни бъдат всичките ви дни
и да ви радват много априлчетата ни добри.

[/color]

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 12:24 от larsen

# 282
  • Попово
освен да цитирам larsen друго не бих могла да измисля  Hug
обичайте се и нека бъдем здрави и добри   Praynig

# 283
Весели празници и от нас,момичета!
Пожелавам ви спокойствие в душите,разбирателства в семейството и любов в сърцата!
Обичайте се и бъдете добри,защото всяко една малко чудо сътворено от вас,може да донесе много топлина на любимите ви същества!

# 284
  • Чехия
Mамчета пожелавам ви Една Красива Коледа, софрата богата , под елхата изненади, вяра  и прошка в сърцата, добро и мир в душите.

Пате, и в най-тъмните нощ , когато небето е черно и мъчно и тегне от злоба и яд, под всичките облаци мътни звездиците горе, високо са и блестят.
Вярвай .. и когато и каквото и да решиш ще е правилния избор.
Прегръдки от мене  bouquet

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 16:14 от ivalex

Общи условия

Активация на акаунт